Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Vanzari Cumparari Machete

Vanzari Cumparari Machete Vanzari Cumparari Schimburi Machete

Reply

Thread Tools
Old 19-08-09, 14:24   #556
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
Default Re: De unde cumparam machete si cat costa?

corect.....pe mine ma intereseaza un golf 1,coswort si un gt500 toate la 1.24
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 14:28   #557
turbonetta©

Stage 5

turbonetta©'s Avatar

Member of:
[AUDI]

Darius, stai la coada pt Golf 1 .
turbonetta© is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 14:29   #558
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

cu cea mai mare placere
Old 19-08-09, 16:05   #559
e30_eVG3n

Stage 5

e30_eVG3n's Avatar

Default Re: Machete Citroen vazute la o expozitie

Stie cinva undeva as gasi asa ceva de cumparat(sau cel putin un E30)? Poza am gasit-o pe net, fara specificatii(marca producatoare, dimensiune-presupun 1/18 ).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bmw.jpg
Views:	60
Size:	29.3 KB
ID:	1050787  

Last edited by manu_96xls; 20-08-09 at 08:44.
e30_eVG3n is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 18:53   #560
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Am vorbit cu Promo despre modalitatile de plata! A zis ca DIRECT DEBIT este cel mai indicat! Se iau banii direct de pe card la comandarea produselor! Iti vine confirmarea comenzii pe mail si coletul ajunge undeva la 2 saptamani dupa confirmarea comenzi! Coletul se pune la 2 zile dupa ce se de comanda! Deci, ce facem? Ma gandeam sa rugam pe cineva care a mai comandat (de ex. Promo, daca vrea) si noi sa ii platim lui in avans sau cum zice el! Ce zileti?
coman razvan is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 18:57   #561
graffik4life

Stage 5

graffik4life's Avatar

Quote:
Originally Posted by coman razvan View Post
Am vorbit cu Promo despre modalitatile de plata! A zis ca DIRECT DEBIT este cel mai indicat! Se iau banii direct de pe card la comandarea produselor! Iti vine confirmarea comenzii pe mail si coletul ajunge undeva la 2 saptamani dupa confirmarea comenzi! Coletul se pune la 2 zile dupa ce se de comanda! Deci, ce facem? Ma gandeam sa rugam pe cineva care a mai comandat (de ex. Promo, daca vrea) si noi sa ii platim lui in avans sau cum zice el! Ce zileti?
si mie mi-a trecut prin cap varianta asta, eu as fi de acord.. dar nu stiu cati ar mai fi.. vedem cati ne mai strangem (preferabil 5 zic eu .. ca sa scoatem transportul la o suma rotunda per persoana), vedem si daca promo este de acord.. si daca totul e ok de ce nu?
graffik4life is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 19:22   #562
Madalyn Boss
Ford Driver

Stage 5

Madalyn Boss's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[FORD]

e ok baieti ... deci pe mine ma aveti sigur !
Madalyn Boss is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 21:10   #563
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Si daca nu vrea nimeni, poate facem un card numai pentru machete! Si punem toti bani pe el cat ii revine fiecaruia! Dar aici trebuie multa multa incredere! Si o sa vina pachetul la unul dintre noi si le impartim dupa aia! Ce ziceti? Ar fi cel mai ok sa faca cineva un card si sa puna bani toti pe el ... exact cat trebuie! REPET: ESTE NEVOIE DE INCREDERE SI DE CUVANT! Oricum, pana nu se strange pe card suma care trebuie nu pot sa dau comanda! In caz ca fac eu cardul pe numele meu! Este doar o idee ... si sper ca dupa comanda sa primim coletul in schimb! O sa ma interesez la banca cum se procedeaza in astfel de situatii! Deci ... ?
Old 19-08-09, 21:17   #564
graffik4life

Stage 5

graffik4life's Avatar

Talking Re: De unde cumparam machete si cat costa?

Quote:
Originally Posted by coman razvan View Post
Si daca nu vrea nimeni, poate facem un card numai pentru machete! Si punem toti bani pe el cat ii revine fiecaruia! Dar aici trebuie multa multa incredere! Si o sa vina pachetul la unul dintre noi si le impartim dupa aia! Ce ziceti? Ar fi cel mai ok sa faca cineva un card si sa puna bani toti pe el ... exact cat trebuie! REPET: ESTE NEVOIE DE INCREDERE SI DE CUVANT! Oricum, pana nu se strange pe card suma care trebuie nu pot sa dau comanda! In caz ca fac eu cardul pe numele meu! Este doar o idee ... si sper ca dupa comanda sa primim coletul in schimb! O sa ma interesez la banca cum se procedeaza in astfel de situatii! Deci ... ?
ar fi si asta o idee.. dar eu zic sa o tratam ca pe o idee secundara.. sa nu ne complicam atat din prima.. daca nu vrea sa ne ajute nimeni cu experienta atunci o putem pune in aplicare si ar fi ok .. treaba cu cardul doar pentru machete.. pe mine poti garanta.. vreau ceva neaparat.. daca si madalyn vrea ne strangem 3, cu cat mai multi cu atat mai bine si mai ieftin pentru fiecare
graffik4life is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 21:24   #565
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

ideea lui Razvan e prea buna....dar,acum,e faza cu seriozitatea.....
Old 19-08-09, 21:32   #566
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Oricum, pana nu sunt toti banii pe card nu pot sa dau comanda! Si pot sa vad cand si cine baga bani ... Nu cred ca increderea in mine va trezeste suspiciuni ... cel putin asa sper! Pe card o sa fie bagati urmatorii bani :

1) contravaloarea machetei (depinde cat este euro), mai bine puneti in plus cu 5 ron si daca nu creste euro va trimit banii in colet cand va trimit masina;
2) partea cuvenita pentru transport; (sa zicem ca unul ia 5 machete si unul una, transportul este egal pentru fiecare, cel putin asa mi se pare cel mai corect);
3) transportul de la mine pana la voi (posta sau curier, cine cum vrea)! posta este in jur de 5 lei si curierul in jur de 12 ...
Old 19-08-09, 22:17   #567
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

sa stii ca ideea ta e fffoarte buna....si(sper) ca cei ce se baga in asa ceva sunt seriosi.....eu ma bag....sa strang banii pentru golf 1 si tii trimit......numai bine tuturor,DMSu
Old 20-08-09, 10:25   #568
turbonetta©

Stage 5

turbonetta©'s Avatar

Member of:
[AUDI]

Cu atat mai multi, cu atat mai bine. Cand strangeti aproape toti banii, sa imi ziceti si mie sa va dau si eu.
turbonetta© is offline   Reply With Quote
Old 20-08-09, 10:29   #569
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]

sfatul meu este ca machetele sa le achizitionati prin paypal .

de ce ? pentru ca in cazul in care tranzactia nu reuseste (sau comerciantul nu iti trimite produsele) , PayPal iti returneaza banii . daca faci transfer bancar direct de pe card , este foarte posibil sa te alegi cu banii dati si ....

KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 20-08-09, 12:30   #570
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by turbonetta© View Post
Cu atat mai multi, cu atat mai bine. Cand strangeti aproape toti banii, sa imi ziceti si mie sa va dau si eu.
Da-mi add pe mess sa discutam. razvan_2007bv

Quote:
Originally Posted by KillerINC View Post
sfatul meu este ca machetele sa le achizitionati prin paypal .

de ce ? pentru ca in cazul in care tranzactia nu reuseste (sau comerciantul nu iti trimite produsele) , PayPal iti returneaza banii . daca faci transfer bancar direct de pe card , este foarte posibil sa te alegi cu banii dati si ....
Promo a mai facut comenzi si a fost totul ok ...
- Copyright 2025 4Tuning -