Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
08-04-09, 21:41
|
|
Stage 5
|
Re: Machete in lucru - CED
|
|
|
08-04-09, 21:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Primul post : "este vorba de un e39 - macheta e 1/24 si vreau sa reusesc sa o fac sa arate ca masina reala"
|
|
|
25-04-09, 15:10
|
|
Stage 5
|
|
|
|
17-06-09, 11:09
|
|
Stage 4
|
Pana acuma a iesit foarte tare FELICITARI
Sper sa ne mai pui la curent daca ai mai facut ceva la macheta,ceva poze
Felicitati inca o data
ps:Cred ca ma apuc si eu de tuning machete
|
17-06-09, 18:33
|
|
Stage 5
|
L-am vazut pe Mr. Cat in persoana cand a fost tuning show-ul din Arad. Mortala masina .
Daca doresti ca macheta sa fie replica masinii adevarate nu stiu cum rezolvi cu jantele si detaliile de pe lateral.
Last edited by BigDaddy_1112; 17-06-09 at 18:37.
|
|
|
17-06-09, 18:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112
L-am vazut pe Mr. Cat in persoana cand a fost tuning show-ul din Arad. Mortala masina .
Daca doresti ca macheta sa fie replica masinii adevarate nu stiu cum rezolvi cu jantele si detaliile de pe lateral.
|
cu jantele e tare greu - am niste jante de lamborghini care sint cu 5 spite negre destul de asemanatoare - am pilit putin din spite ca sa dau tenta aceea rasucita dar ma tot chinui sa fac cumva steaua cromata peste si inca nu am reusit
- am incercat cu vopsea argintie - cu autocolant argintiu - inca nu iese ce vreau - mai nou adun de la cutiile de ness amigo staniolul cu care sint sigilate si ma gindeam sa incerc sa fac din asa ceva
desenul de pe lateral nu va fi o problema - sa ajung acolo
am aerograf si o sa copertez exact asa cum am facut la masina
dar pina acolo mai am de finisat spoilerul fata si inca multe altele
din pacate nu am mai lucrat de foarte mult timp la macheta - nu are rost sa caut scuze - timp putin si stres cu altele si altele - ce sa fac - nu renunt oricum - cu rabdare se rezolva orice
|
|
|
17-06-09, 22:06
|
|
Stage 5
|
eu am asa ceva :
sant cateva probleme: 1. sunt din Satu Mare
2. nu găsesc cauciucurile la toate jantele
3. nu as prea vrea sa ma complic cu curierat
|
|
|
17-06-09, 22:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cca_golf
eu am asa ceva :
sant cateva probleme: 1. sunt din Satu Mare
2. nu găsesc cauciucurile la toate jantele
3. nu as prea vrea sa ma complic cu curierat
|
nu prea inteleg ce ai vrut sa zici
|
|
|
18-06-09, 11:11
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
incerca sa te ajute cu 'problema' rotilor...
referitor la astea: vrei sa faci o poza cu sistemul de prindere al lor? (axul de pe macheta)
-si, jantele de pe reventon le.ai gasit bine seamana destul de mult, mai ales dupa ce ai lucrat la ele... dar intrebare... cam cat de mari ar arata in raport cu e39? am si eu modelul si mi se par niste jante destul de mici (care mai ales au sistem de prindere bburago)
(apropo, daca cumva nu mai ai nevoie de jantele originale, sa anunti :P ai o mana ridicata din partea mea)
-nu stiu daca isi are loc intrebarea, dar totusi... te.ai gandit cum ai putea face sa se deschida toate la macheta? (inclusiv capacul de la rezervor)
nici nu cred ca mai e nevoie sa te felicitam stii asta deja, ai facut pana acum o treaba foarte buna, si inca n.ai terminat... din spatele monitoarelor, urmarim proiectul si.i foarte fain!
-eu sunt curios pe la sfarsit, cu aerograful (m.am uitat la masina, ai dreptate, e un desen ce merge facut dupa cateva exercitii)
am fost entuziasmat de cand am auzit (atunci pentru prima oara) ca exista e39 la 1/24
-daca ai vreo poza (la rezolutie decenta) in care sa apara mr cat maiestuos sa zicem, (gen wallpaper) vrei sa postezi te rog? poate as reusi sa fac un desen cu el,ca tot sunt in domeniu (daca vrei, astept un raspuns pe privat)
sport la treaba! si mai ales, sa ai parte de timp pentru asta.
Last edited by blue macca; 18-06-09 at 11:15.
|
|
|
18-06-09, 11:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by blue macca
referitor la astea: vrei sa faci o poza cu sistemul de prindere al lor? (axul de pe macheta)
-si, jantele de pe reventon le.ai gasit bine seamana destul de mult, mai ales dupa ce ai lucrat la ele... dar intrebare... cam cat de mari ar arata in raport cu e39? am si eu modelul si mi se par niste jante destul de mici (care mai ales au sistem de prindere bburago)
(apropo, daca cumva nu mai ai nevoie de jantele originale, sa anunti :P ai o mana ridicata din partea mea)
-nu stiu daca isi are loc intrebarea, dar totusi... te.ai gandit cum ai putea face sa se deschida toate la macheta? (inclusiv capacul de la rezervor)
nici nu cred ca mai e nevoie sa te felicitam stii asta deja, ai facut pana acum o treaba foarte buna, si inca n.ai terminat... din spatele monitoarelor, urmarim proiectul si.i foarte fain!
-eu sunt curios pe la sfarsit, cu aerograful (m.am uitat la masina, ai dreptate, e un desen ce merge facut dupa cateva exercitii)
am fost entuziasmat de cand am auzit (atunci pentru prima oara) ca exista e39 la 1/24
-daca ai vreo poza (la rezolutie decenta) in care sa apara mr cat maiestuos sa zicem, (gen wallpaper) vrei sa postezi te rog? poate as reusi sa fac un desen cu el,ca tot sunt in domeniu (daca vrei, astept un raspuns pe privat)
|
ai sistem de prindere bburago . poza nu prea pot sa fac deoarece macheta este pe la gunoi, era deja distrusa, am avuto cānd eram mic, deci te poți gāndi cum arata. macheta era land rover freelander 1/24 bburago
|
|
|
18-06-09, 12:11
|
|
Stage 5
|
astea sint jantele care incerc sa le prelucrez
cind ajung acasa o sa masor si o sa ma uit mai bine la prinderi
Quote:
Originally Posted by blue macca
|
dimensiunile la jante sint ok - putin mai mari decit cele originale - dar la sistemul de prindere nu m-am gindit deloc
jantele originale sint cam ciudate - dar daca ai nevoie de el nu e nici o pb
usile si capota se deschid si e destul de frumos facut la motor dar porbagajul si usita de la benzina raman asa
macheta e de metal si cind am taiat la bara fata a fost destul de greu
ms de ajutor - iti trimit poza cu mr cat
Last edited by CED; 18-06-09 at 12:20.
|
|
|
18-06-09, 13:46
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by cca_golf
macheta era land rover freelander 1/24
|
am recunoscut modelul de jante
Quote:
Originally Posted by CED
astea sint jantele care incerc sa le prelucrez
cind ajung acasa o sa masor si o sa ma uit mai bine la prinderi
|
stiu jantele de reventon, se pare ca n.am pus intrebarea bine...
ma refeream la sistemul de prindere de pe e39, axul pe care 'intra' janta.
|
|
|
18-06-09, 14:53
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Jantele de pe masina ta 1/1 sunt asemanatoare cu cele de pe porche carrera gt numai ca ar fi o problema,trebuie sa ii scoti u acel capacel mic din jumatate si sa pilezi putin spitele.Incearca sa modifici jantele de pe porcheul celor de la motormax.Bafta.
uite o poza cu jantele unui porche in 5 spite,cat de cat seamana si modificarea poate fi mai usoara.
http://www.freefoto.com/images/29/30...era-GT_web.jpg
|
|
|
18-06-09, 14:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Cu ceva greutati s-ar putea face si portbagajul mobil...cu taiatul e partea simpla (disc pus pe dremel si multa atentie si rabdare sau eventual cu traforajul si un stoc serios de panze), va fi mai greu cu balamalele. Am incercat sa repar la Golf 3 (sunt rupte balamalele de la hayon) si e destul de greu de realizat.
Astept cu interes sa vad ce iese...E39 e modelul meu preferat de seria 5.
|
|
|
18-06-09, 15:43
|
|
Stage 5
|
|
|
|