Member of: [Colectionar Machete] [SKODA] [4Tuning International]
Re: Machete in lucru - CED
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Cu ceva greutati s-ar putea face si portbagajul mobil...cu taiatul e partea simpla (disc pus pe dremel si multa atentie si rabdare sau eventual cu traforajul si un stoc serios de panze), va fi mai greu cu balamalele. Am incercat sa repar la Golf 3 (sunt rupte balamalele de la hayon) si e destul de greu de realizat.
Astept cu interes sa vad ce iese...E39 e modelul meu preferat de seria 5.
o sa fac eu la al meu care e in aceeasi situatie...asa ca stay toon...
Quote:
Originally Posted by CED
daca fac porbagajul sa se deschida pe urma trebuie sa reproduc si dezordinea de la mine din porbagaj tocuri si farduri printre chei, bidoane de ulei, un alternator desfacut, si cine stie ce mai e pe acolo ...... - degeaba sta BTL cu gura pe mine - o sa moara de ris cind vede ce am scris
multa bafta in continuare...dak mai ai intrebari, stii unde ma gasesti!
CED,azi 5 iulie,ti-am vazut masina(reala)...e super...Ai fost la Show Tuning Cluj Street Team in parcare la Iulius Mall...Masina e bestiala...sper sa faci si macheta la fel hotz_de_cadavre@yahoo.com daca vrei sa vorbim.
eu stiu ce face stiu stiu:d....am informatii direct de la sursa...macheta trebuie finisata......e pe drumul cel bun...nu este timp...mai stiu ca se ocupa de macheta ;la scara 1.1...si cand vine iarna o urca si pe cea 1,18 pe rampa...