asa deci...printre o tema la geome si una la fizika

am pus si cateva poze cu porcusorul.

Singura problema este ca piesele dupa care acesta tanjeste au prins o piedica pusa de Posta Romana.Asta am zis in sensul bun.Altceva nu o sa mai adaug legat de aceasta chestiune.Dupa cum ati aflat Porcul va beneficia de adidasi originali de carrera, care sper sa-i dea un look mai tineresc, la fel si ciloarea si clean look-ul care i l-am administrat cu portii mici sa nu se ingrase deodata
Asa ca in urma cu cateva zile cand am iesit mai repede de la scoala, m-am gandit sa-l mai gatesc si l-am aranjat.Adica am terminat tot la bot.Am acoperit ce aveam in plan si am slefuit.Eu zic ca arata bine.La bara am cam terminat tot.Mai am doar sa acopar cu chit o portiune de vreo 3 mm care am rupt-o din greseala din bara cand am taiat suporturile de la farurile de ceata.Asa ca acolo va mai veni umpicut de chit.In rest, porcul asteapta incaltarile si farurile.In functie de acestea voi vedea ce va mai trebui facut.daca nu mai sunt de adus mutle modificari, voi da spriz-chit-ul cat de repede pot si voi avea toata iarna la dispozitie sa mai achizitionez piesele de care am nevoie: Acestea sunt:
-Parbriz de porsche 911 speedster 1989 sau ceva apropiat care sa merga
-Sticle de faruri, sau le voi face eu, ramane de vazut
-As avea nevoie si de scaune.Am unele de Boxter dar nu prea merg.Ma gandesc sa mut tot interiorul de Boxter, dar nu prea stiu daca se potriveste si am impresia ca nu.
- mi-ar trebui si un volan.am unul de Mini 1/18 BB.Sa vad cum va da pe el.
Am o intrebare pentru voi!:
Credeti ca se vor potrivi sticlele de Mini pe spatele cromat de la farurile de Porsche? sunt tare curios sa vad asta.
printre pozele cu porc mai sunt si altele si as vrea sa va explic ce e cu ele.
*Acolo mai este un spate de porc rosu.Pe ala voi face niste experimente.Vreau sa vad cum ar arata cu gaurile de la bara spate acoperite.Daca va arata bine de tot, e posibil sa-l las pe al meu fara bara, dar sincer imi place asa cu bara clean.Nu stiu daca ii pot zice clean ca are totusi tampoanele.
*Tot pe acolo este o poza cu tot garajul meu care are 2porci jumate si un A4 caruia ii stiti povestea.O veste noua.A4-le ar putea parasi garajul meu.
*Mai este si o poza cum arata porcul inainte sa-i gat botul si cam atata.
[B]Astea-s noutatile![B] Noroc la toti cu modificatul si sa auzim de bine!!