| Tuning pe machete Tutoriale, Proiecte, Realizari |
25-10-10, 13:11
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Re: Machete in lucru - FED express
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Scuze de double-post...
Asta e inculpatul; l-am luat din Praktiker, nu mai tin minte pretul, dar e posibil sa ajung zilele astea si ma uit.
E gata preparat, il pui pe un spaclu mai mare si de acolo il iei cu ceva ingust (eu folosesc o surubelnita) ca sa te strecori usor. Are un timp de aplicare de cateva minute (ei zic 4-7 minute pe ambalaj, dupa 3 minute devine vascos si greu de intins cum trebuie asa ca eu prefer sa scot cantitati foarte mici si sa aplic de mai multe ori), se usuca ceva mai greu (macar 30 de minute trebuie sa il lasi in pace), dar e foarte fin si se finiseaza imediat.
|
suna foarte bine.in felul asta as lua pe spaclul mijlociu si as pune cu cel mic.sa-mi zici si un pret te rog, si poate daca stau bine financiar iti dau bani si imi iei si mie unul  sau cine stie, dar chiar as vrea sa stiu ce pret are.Mersi
Quote:
Originally Posted by 2010
Mai Emi dar muncesti din greu la porc...
O idee pentru jante..vopseste interiorul lor 
|
Mersi pretene  mucesc si eu cand pot si am vreme.  , de jante ma voi ocupa ca aspect doar dupa ce e gata vopsita caroseria fiindca e posibil sa fie mult prea inchisa daca le fac si lor mijlocu negru...caroseria fiind albastru inchis.Mergea foarte bine mai ales daca erau modelul 1989 original, adica adanci, dar vad eu la sfarsit.Mersi prietene pentru sfat
|
|
|
25-10-10, 17:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Mersi pretene  mucesc si eu cand pot si am vreme.  , de jante ma voi ocupa ca aspect doar dupa ce e gata vopsita caroseria fiindca e posibil sa fie mult prea inchisa daca le fac si lor mijlocu negru...caroseria fiind albastru inchis.Mergea foarte bine mai ales daca erau modelul 1989 original, adica adanci, dar vad eu la sfarsit.Mersi prietene pentru sfat  [/QUOTE]
Eu la culoarea caroseriei ziceam sa faci interiorul jantelor, in nici un caz negre
|
|
|
25-10-10, 17:42
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
|
|
|
30-10-10, 16:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FED express
suna foarte bine.in felul asta as lua pe spaclul mijlociu si as pune cu cel mic.sa-mi zici si un pret te rog, si poate daca stau bine financiar iti dau bani si imi iei si mie unul  sau cine stie, dar chiar as vrea sa stiu ce pret are.Mersi
|
Cu intarziere vine si pretul: 14 lei si ceva (15lei) in Praktiker.
|
|
|
30-10-10, 17:46
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Multumesc. daca trec pe la practicker si vad poate iau.
mersi de raspuns
|
|
|
24-11-10, 16:05
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Intre timp, nu am stat degeaba si am mai lucrat cate ceva.
Am taiat din arcurile de pe fata de la 325i si de la 850i.La 850 se vede cel mai bine, am vrut sa fie putin mai sport, nici decum lowrider.
La Porc, am terminat pragul din stanga aproape de tot, mai este chiar putin de slefuit si dupa ce il slefuiesc si pe cel din dreapta urmeaza sa dau spritz-chit.
Intre timp, astept un frate mai mare pentru porc, un 993 mai exact, de la care vom imprumuta faruri, interior/volan si mai vedem noi ce.Niste poze, imi cer scuze pentru calitatea proasta pe care o au pozele cu pragul de la Porsche, dar ma lasa aparatul foto
|
|
|
24-11-10, 16:42
|
|
 Stage 5
|
Ai grija ca arcul sa fie pilit bine si nu ascutit cum vad in poza, doarece o sa faca o oarecare gaura in plasticul de apasa peste el.
In rest arata bine machetele. !
|
|
|
24-11-10, 16:57
|
|
 Stage 5
|
Chiar ma intrebam ce face porcul..buna treaba facuta la Bmw..aduni mai multa zapada iarna asta.. 
|
|
|
25-11-10, 18:44
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Ai grija ca arcul sa fie pilit bine si nu ascutit cum vad in poza, doarece o sa faca o oarecare gaura in plasticul de apasa peste el.
In rest arata bine machetele. ! 
|
nu am mai pus poze si cu arcul pilit  mie chiar imi place ce look a capatat acum
mersi difter
Quote:
Originally Posted by 2010
Chiar ma intrebam ce face porcul..buna treaba facuta la Bmw..aduni mai multa zapada iarna asta..  
|
ce sa faca porcu'.asteapta un frate pe masa de operatie.si va intra in lucru si al doilea prag, cat de curand  poze dupa ce vine fratele
|
|
|
29-11-10, 20:54
|
|
Stage 2
|
felicitari pentru ce ai realizat pana acum  ...sper sa vedem cat mai repede rezultatele la machetele incepute
|
|
|
30-11-10, 07:51
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Big Andrew
felicitari pentru ce ai realizat pana acum  ...sper sa vedem cat mai repede rezultatele la machetele incepute 
|
mersi, dar rezultate nu vei vedea decat la Porsche sa speram, Audi-ul nu imi mai intra in plan.  am aranjat altceva pentru el, eu lucrez doar la machete 1/18...
|
|
|
30-11-10, 17:21
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Ar merge o culoare mai închisă ...gen negru sau albastru  Şi jantele albe sau ceva ţipător + nişte decaluri " aruncate " pe ea ....şi cred că ar arăta demenţial
|
|
|
30-11-10, 17:29
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
eu ma gandesc la un sleeper si vreau sa fie cat mai clean...
nu ai fost prea atenta, cu cateva pagini in urma este prezentat acoperisul acela micut cu vopseaua finala, care este un albastru/mov inchis.sau poate nu am inteles eu bine, dar eu zic ca e destul de inchis...
si mi-ai dat o idee foarte buna cu rotile albe, hciar am sa ma gandesc la treaba asta 
cate despre decaluri nu prea cred...va fi un sleeper.
Maine poze cu fratiorul pentru piese, proaspat sosit astazi.
Mersi MDB
|
|
|
22-12-10, 20:51
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
nu am mai facut nimic la macheta.numai ce am terminat cu tezele  !! presupun ca in vacanta asta o sa mai inainteze proiectul.mai am de finisat bara fata, si pragul din stanga.
acum ceva vreme a venit o macheta donatoare.chiar daca este modelul urmator, multe din piese se potrivesc, de fapt rotile de pe 911 sunt chiar de pe 993  dar aflasem abia dupa aia. am in plan sa mai adaptez unele piese de la 993 la 911, dar asta va voi spune pe parcurs.
niste poze cu machetele si cu grund-ul care-l folosesc eu si de care sunt foarte multumit, chiar daca are un pret cam piperat.folosesc grund si kit de la Body...
Last edited by bmwh548; 22-12-10 at 21:32.
|
|
|
22-12-10, 20:55
|
|
 Stage 5
|
Era si timpul sa pui osul la treaba...hai sa vedem cum lucrezi pe sistem..
|
|
|
|
|