Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Bască, cu atitudinea asta nu o sa castigi nimic, poate doar niste injuraturi si poate o mama de bataie ! Mi se pare aberant sa intrii pe un forum , sa fii mai mic ca varsta decat toti ceilalti si sa te apuci cu ei la scandal .
Cu atitudinea asta EU nu o sa fiu de acord sa te inscrii la Ghost Racing Team. Am vb cu Flow aseara mi-a zis ca v-ati intalnit si bla bla DAR , am specificat foarte clar : inainte de masina conteaza omul care o conduce ! Iar la Ghost nu e nevoie de scandalagii dinastia ieftini . Vrem oameni care sa contribuie la imaginea clubului in mod pozitiv si sa ajute la organizarea diverselor evenimente auto-moto-karting, nu oameni care sa plimbe un sticker prin oras! Nu face bine la imaginea clubului sa stai sa te tiganesti toata ziua pe forum , indiferent ca te certi cu Freak de la Speedline ca nu`ti place stickerul lui sau cu X de la clubul Y ca nu`ti place ce evacuare si-a pus sau ca te certi cu o persoana care nu e la nici un club!
Avem toti aceeasi pasiune si asta trebuie sa ne apropie nu sa ne certam ca chiorii si sa aberam! Maturizeaza-te, schimba-ti atitudinea asta copilareasca si discutam despre intrarea ta in Ghost !
Numai bine tuturor si sarbatori fericite! Imi cer scuze de offtopic!