13-11-09, 16:01
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
E tare service„ul , am auzit de el de la un prieten , care locuieste in brasov!
|
|
|
13-11-09, 16:02
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Flow
|
Multumesc Flo!
|
|
|
13-11-09, 16:37
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
sfat , don`t go there, cu mine a dat-o in bara rau de tot cu niste elemente simple
|
|
|
13-11-09, 18:19
|
|
Stage 5
|
Pfff ... l-am sunat pe om si a zis ca vrea sa vada masina si sa imi dea un pret! M-ai bagat in ceata acum!
|
|
|
13-11-09, 18:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
imi pare rau ca nu am facut poze la ce a facut... la mine a avut de lucrat cu material dublat cu burete si a iesit sub orice critica, e plin de vrajeala, a zis ca face ceva si a facut de-ampixu, si ce a zis ca necesita timp (eu fiind presat de timp) nu a facut deloc. deci ca sfat din experienta personala cu el, don`t go there.
explica ce ai de facut ca poate gasim o alta solutie
|
|
13-11-09, 18:29
|
|
Stage 5
|
Si atunci, la cine sa ma duc prin Brasov ... ? Ai vreun sfat?
|
|
|
15-11-09, 07:38
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Fratilor, voi bagati carburant de la MOL? Nu de alta dar se intampla lucruri interesante pe la pompe si sunt curios daca sunt singurul care a avut parte de fenomene ciudate ,cum ar fii:
- Am bagat benzina de 20 de lei sub 5 secunde , fara exagerari, ma gandesc ca daca venea un litru pe secunda imi sarea furtunul din mana, dar deabea sa simtit ca vine ceva
- Benzina bagata de 50 de lei mi sa ridicat acul o liniuta adica aproximativ 1/5 din rezervor imi indica plin, cand eu am rezervor de 38 de litri, poate am probleme cu matematica dar 38 impartit la 12 (aprox) nu fac niciodata 5
- O cunostinta a bagat intro motocicleta care are rezervorul de 10 litri 12 litri de benzina , dupa ce ca mai avea in rezervor cel putin juma' de litru, cand a cerut explicatii la casa, casierul " aaaaa...stati sa va dau restul"
While I was waiting there for my mind to turn clear, I was listening to the blood rushing through my ears, and there was something else that I could hear.. Have you seen the girl with the red hat, she got lost one day, and never came back, turned here back on the world and black and white, now she walks with bunnies hopping at here side...
|
|
|
15-11-09, 10:45
|
|
Stage 5
|
|
|
|
15-11-09, 11:24
|
|
Accelarate Club Member
Stage 5
Member of: [VW] [4Rally] [Accelarate Club]
|
Quote:
Originally Posted by Shuba88
Fratilor, voi bagati carburant de la MOL? Nu de alta dar se intampla lucruri interesante pe la pompe si sunt curios daca sunt singurul care a avut parte de fenomene ciudate ,cum ar fii:
- Am bagat benzina de 20 de lei sub 5 secunde , fara exagerari, ma gandesc ca daca venea un litru pe secunda imi sarea furtunul din mana, dar deabea sa simtit ca vine ceva
- Benzina bagata de 50 de lei mi sa ridicat acul o liniuta adica aproximativ 1/5 din rezervor imi indica plin, cand eu am rezervor de 38 de litri, poate am probleme cu matematica dar 38 impartit la 12 (aprox) nu fac niciodata 5
- O cunostinta a bagat intro motocicleta care are rezervorul de 10 litri 12 litri de benzina , dupa ce ca mai avea in rezervor cel putin juma' de litru, cand a cerut explicatii la casa, casierul " aaaaa...stati sa va dau restul"
|
Care MOL?
Eu alimentez de la Petrom/Petromv...si auzisem ca in MOL ar fi benzina mai ok...?
|
|
|
15-11-09, 16:20
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by danielS777
Care MOL?
Eu alimentez de la Petrom/Petromv...si auzisem ca in MOL ar fi benzina mai ok...?
|
MOL din steagu, din capat... Benzina este super ok, cel putin eu o consider la 95 cea mai buna, insa eu vorbesc de faptul ca fura clientii, urat de tot, degeaba au benzina buna.
|
|
|
16-11-09, 00:18
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Hai măăă, iar iese scandal?
Eu am şters posturile...
|
|
|
16-11-09, 14:29
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
eu nu mai bag de la mol de mult timp pentru ca mi se pare ca intra putina benzina
prefer omv / petrom . rompetrol
|
|
|
16-11-09, 14:39
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by aleks
Hai măăă, iar iese scandal?
Eu am şters posturile...
|
Nu se cearta nimeni sefu... Doar domnisoara e un pic intepata
|
|
|
16-11-09, 14:50
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny
Nu se cearta nimeni sefu... Doar domnisoara e un pic intepata
|
O fi avānd motivele ei, tocmai de aia mai bine vă rezolvaţi pe privat discuţiile
|
|
|
17-11-09, 15:50
|
|
Stage 3
|
Salutari,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un mecanic bun pentru un fiat stilo? am o problema la caseta de directie.
Multumesc anticipat
|
|
|
|
|