In primul rand , foarte buna initiativa cu drift sessionu de aseara DAR sa-mi bag...in ea locatie.Cine s-a gandit sa organizeze exact in locatia aia?Am facut un drum de 5 minute in juma de ora(ocolind juma de oras) bara la bara.Puteau sa gaseasca o parcare , sau macar o sectiune de drum mai pe la periferia orasului , ca asa s-a f*tut tot traficu prin centru.
Dupa aia , ma distreaza foarte tare fanii acestui sport care dupa drifturile de aseara au ambalat si turat si forjat masinile ca in NFS pana acasa.Deh , nu stiu de ce ma mai mira ca deja a devenit obicei ca dupa orice film FnF , drift show , liniute etc sa se intample asa.
Romanian Music Awards 2011 , in mare parte ok.Sonorizarea , nu am cuvinte.Felicitari celor care s-au ocupat de ea.Si putere si claritate , eram la ~150m de scena si vibrau toate prin mine
(da nici nu mi-a placut , neeahh
)) ).Partea cu semi-house-ul acela si cu aia imbracati tot in lumini care au fost pe scena(imediat dupa andreea banica) a fost cea mai tare parte a show-ului , daca are cineva filmarea il rog sa mi-o de-a si mie.
In schimb , sunt sigur ca se puteau mai multe cosuri de gunoi in toata incinta , si bineinteles niste educatie la tot romanu.Au lasat in urma un haos de pahare de bere , tigari , meniuri kfc etc.Cred ca baietii de la salubrizare au avut o noapte luuuuuunga.