Quote:
Originally Posted by cris.cristi
Asa respect ptr un om mort numai pe forumul asta de sfinti gasesti.
Omul a murit nevinovat. Dar internetul asta face P mare la toata lumea. E vorba doar de RESPECT fata de un om mort!
E asa greu?
|
Respectul meu il avea daca isi demonstra calitatile de pilot pe un circuit....sa il respect ca a fost un retardat in trafic?...niciodata.
Odata cu moartea nu ti se acorda automat si clementa.
Iti propun urmatorul scenariu...de pe marginea soselei sarea un copil...sora fratele ruda ta...ei el isi demonstra tipic IQ ul prin depasiri si derapaje in plin trafic....loveste copilul.....mai ai acelasi respect pentru om?
Daca nu stiti ce implica traficul auto stati dracu in banca voastra ca deja sunt destui ca retardatul asta de Tevzadze.
In trafic trebuie sa fi disciplinat, manierat, ponderat, atent, calculat, sa dai faza scurta cand te apropii de o alta masina noaptea, sa nu te bagi ca vita in cel mai mic spatiu dintre masini, sa acorzi prioritate...si nu ma refer aici la cea de dreapta ci la cea de ingaduinta....multe aspecte pe care acest personaj le incalca cu desavarsire.
Nu spun ca nu m am uitat cu interes la clipurile lui si unele faze chiar mi au adus un zambet pe buze...dar realitatea este alta...a fost un sofer ratat....am spus sofer nu pilot.