Puteti sa ii spuneti cum vreti...soarta, ghinion, pedeapsa divina, karma etc. daca voi credeti in prostiile acestea....dar intr un fel sau altul georgianul ce a umplut imaginatia multor pustani cu vise si aspiratii de drift stradal este acum mort.
Cei mai multi il stiu ca pe "ala din Georgia de facea drifturi smechere cu m5-u prin oras"...altii ca pe Giorgi Tevzadze...iar altii ce pot sa priveasca dincolo de fum si adrenalina momentului...ca pe un idiot cu permis.
Incidentul este recent insa din cate am citit era pe locul pasagerului intr un bmw ce a intrat intr un copac.
Mai multe informatii inca nu au aparut pe net.
O moarte cam ironica din punctul meu de vedere...iti pui viata in pericol...pui alte zeci de vieti in pericol...cu putin noroc toata lumea scapa....si mori dupa 2 saptamani ca pasager.
Oricat de idiot ar fi fost pentru asfaltul orasului, trebuie sa recunoastem ca stia sa isi conduca masina cum nu multi pot....asta este de admirat la el...si
nimic mai mult....
Vreti adrenalina si viteza...macar iesiti in afara orasului unde puteti sa va rupeti capu` in 10 pomi si 4 stalpi...dar sa nu luati pe nimeni cu voi in urma accidentului......sau daca nu puteti sa va stapaniti si vreti neaparat in oras...macar sa va dati noaptea cand nu e asa de mult trafic si puteti sa muriti singuri nu cu 5 pietoni agatati in cadavrul masinii voastre.
Mai multe impresii si zvonuri puteti citi la acest clip la sectiunea comentarii.
https://www.youtube.com/watch?v=gpAzXqIcWzc