Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply

Thread Tools
Old 26-09-08, 12:51   #1021
M I V E C

Stage 5

M I V E C's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Discutii despre orice!

ideea e ca totul sa se faca legal, organizat si fara incidente. o sa-ti dai seama si tu mai tarziu de chestia asta. e mai bine asa (pentru toti)

lasama cu parerile tale , incearca sa le pastrezi pentru tine . ok?

Last edited by M I V E C; 26-09-08 at 13:20.
M I V E C is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 12:59   #1022
Dany.bilan628
VW Driver

Stage 5

Dany.bilan628's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Toyota]

si tu la fel
Dany.bilan628 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:14   #1023
mosky
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

lasand certurile la o parte, s-a gandit careva la o pista de 402 metrii pe viitor la noi in judet?
mosky is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:19   #1024
M I V E C

Stage 5

M I V E C's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

da ne-am gandit mai multii,,, si ar fii super fain ,, si pe viitor chiar se va face..
M I V E C is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:27   #1025
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Adrian BM View Post
lasand certurile la o parte, s-a gandit careva la o pista de 402 metrii pe viitor la noi in judet?
Asta inseamna o pista de minim 600m lungime? Este loc? Sunt bani? Nu prea cred.
3SGE is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:30   #1026
dobro_c

Stage 5

dobro_c's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

revenind la ce am propus eu... trackdays anyone? este vreo posibilitate sau costurile sunt prea mari? sau mai stiu ce alte probleme ar putea aparea in cazul unui eveniment de genu

de exemplu s-a facut in primavara asta daca bine tin minte ceva trackdays nu stiu pe ce circuit in nordul greciei. a fost anunt si pe forum si am vazut pozele si erau o gramada de masini

Last edited by dobro_c; 26-09-08 at 13:33.
dobro_c is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:30   #1027
mosky
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

loc este. bani nu sunt , asta depinde de noi , relatii , sponsori etc

edit: si parinti

Last edited by mosky; 26-09-08 at 13:34.
Old 27-09-08, 22:11   #1028
VG30DETT

Stage 5

VG30DETT's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Nissan]
Talking Re: Discutii despre orice!

ce parere aveti despre acest ford concept al anilor '90 mai exact 1995 ? ? https://www.youtube.com/watch?v=k6PnqkLPlqI https://www.youtube.com/watch?v=UrUHS...eature=related avea un motor v12 de 6 L ,cu 4 turbine ,720hp numai 1451 kg o-100km/h in 3,1s 0-160km/h 6,2s ,400m in 10,9s(215km/h) viteza max de 378km/h
Old 28-09-08, 02:35   #1029
Soche

Stage 5

Soche's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by VG30DETT View Post
ce parere aveti despre acest ford concept al anilor '90 mai exact 1995 ? ? https://www.youtube.com/watch?v=k6PnqkLPlqI https://www.youtube.com/watch?v=UrUHS...eature=related avea un motor v12 de 6 L ,cu 4 turbine ,720hp numai 1451 kg o-100km/h in 3,1s 0-160km/h 6,2s ,400m in 10,9s(215km/h) viteza max de 378km/h
Ce mai poti sa zici? Ai zis cam tot ce se putea. Ce pot sa mai adaug e ca stiu de mult conceptul asta. Mi se pare ca aparea si prin jocul NFS 2 ca retin ca jucam cu ea E bestiala si ca aspect si ca motorizare. Pacat ca a ramas concept.

Galerie persoanala de poze -> http://www.wix.com/oiegaspaul/photography
Soche is offline   Reply With Quote
Old 28-09-08, 04:07   #1030
VG30DETT

Stage 5

VG30DETT's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by Soche View Post
Ce mai poti sa zici? Ai zis cam tot ce se putea. Ce pot sa mai adaug e ca stiu de mult conceptul asta. Mi se pare ca aparea si prin jocul NFS 2 ca retin ca jucam cu ea E bestiala si ca aspect si ca motorizare. Pacat ca a ramas concept.
stiam de mult de ea dar sunt curios de ce a ramas doar la faza de concept.
VG30DETT is offline   Reply With Quote
Old 28-09-08, 09:37   #1031
Soche

Stage 5

Soche's Avatar

Member of:
[SEAT]

Da, ar fi interesant de aflat ce s-a intamplat cu ea. O sa ma uit pe net pe ici colo sa vad poate dau de ceva
Soche is offline   Reply With Quote
Old 28-09-08, 13:28   #1032
mosky
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

merge bine masina , am condus-o in Nfs 2
Old 28-09-08, 14:12   #1033
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Adrian BM View Post
merge bine masina , am condus-o in Nfs 2

Da sigur ca merge bine!
3SGE is offline   Reply With Quote
Old 29-09-08, 01:39   #1034
bogdan350cid

Stage 5

am luat un punct infractiune pe 4tuning..oare am voie sa impartasesc cu voi asta ? ar trebui sa fie ok la sectiunea asta...si va salut pe toti daca iau ban imi bag picioarele in comunitatea 4comunistii tuning

Quote:
Originally Posted by aleks
Dear bogdan350cid,

You have received an infraction at 4TuningRO.

Reason: Profil completat aiurea (oras, varsta, etc.)
-------
te rog frumos sa iti schimbi orasul de la locatie si sa pui baia mare.
deasemeni ti-as fi recunoscator daca ai renunta la agresivitate in postari si la conflictele cu ceilalti useri, indiferent cat de multa dreptate ai avea in postarile tale.
nu e camp de lupta, e un forum de unde cu totii trebuie sa invatam.
multumesc frumos
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=1770358
Quote:
Quote:
Originally Posted by SV25MBN View Post
Nu te obosi sa ii raspunzi.. trebuie sa il intelegi, sta in baicoi
tu chiar vrei sa iti raspund? eu cred ca tie iti place mai mult sa fii moderator si sa te simiti important si sa te bagi in seama decat chevroleturile. mai zi ceva daca vrei sa afli mai mult .
mai bine te ai face util si ai deschide sectiune chevrolet usa unde nu ai ce cauta pentru ca tu nu pari sa stii mare lucru de chevroleturi adevarate
eu sunt din baia mare, baicoi e altcineva, cum ti am mai zis
All the best,
4TuningRO
Da,
ce pot sa zic , multumesc pentru ca imi tot dati puncte...daca chiar ala e nivelul tuningului e ok ..ma retrag . las pe copilasi sa creda ca un aveo e chevy adevarat asa ra fie cultura auti in ro ridicata.daca ti se pare ca vorbesc din burta da mi ban diract , daca nu lasa ma sa le explic care e parerea mea , ce cred eu despre unele masini..si cred ca cam am de toate categoriile , am nu am avut sau am vazut la un vecin.
Nu e un camp de lupta, dar daca nu zice nimeni nimic unde o sa se ajunga cu tuningul la noi? o sa si modifice copilasii chvy sparkurile si chevy aveo , o sa si puna toti neoane la masini si stickere si tobe uriase..si doar cativa care au o gramada de bani vor avea masini facute direct de ruf sau gemballa.
stiu ca probabil ti s prieteni unii la care le am spus parerea mea fara ocolisuri, dar trebuie sa se trezeasca si sa accepte realitatea asca cum e,
ppot iti dai seama ca tu imi ceri sa tac cand vad ce aberatii scriu unii pe forum doar ca sa nu i supar?!!! poi nu de aia e forum sa si dea lumea cu parerea, care stie despre ce vorbeste sa incerce sa i mai corecteze pe cei care vin cu tampenii pentru ca cei care doar citesc si nu pposteaza sa isi poata face o iidee?!!!!ar trebui sa stii cel mai bine ca doar esti super moderator
iti dai seama ce zici ..indiferent cat de multa dreptate am sa nu scriu nimic?!!poi daca am si stiu ca am dreptate scriu asa cum este nu scriu pe ocolite sa nu cumva sa se supere ceva copilas

Mersi frumos
bogdan350cid is offline   Reply With Quote
Old 29-09-08, 05:32   #1035
Keisuke
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Keisuke's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Kamikaze Racing Team]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by bogdan350cid View Post
am luat un punct infractiune pe 4tuning..oare am voie sa impartasesc cu voi asta ? ar trebui sa fie ok la sectiunea asta...si va salut pe toti daca iau ban imi bag picioarele in comunitatea 4comunistii tuning

Da,
ce pot sa zic , multumesc pentru ca imi tot dati puncte...daca chiar ala e nivelul tuningului e ok ..ma retrag . las pe copilasi sa creda ca un aveo e chevy adevarat asa ra fie cultura auti in ro ridicata.daca ti se pare ca vorbesc din burta da mi ban diract , daca nu lasa ma sa le explic care e parerea mea , ce cred eu despre unele masini..si cred ca cam am de toate categoriile , am nu am avut sau am vazut la un vecin.
Nu e un camp de lupta, dar daca nu zice nimeni nimic unde o sa se ajunga cu tuningul la noi? o sa si modifice copilasii chvy sparkurile si chevy aveo , o sa si puna toti neoane la masini si stickere si tobe uriase..si doar cativa care au o gramada de bani vor avea masini facute direct de ruf sau gemballa.
stiu ca probabil ti s prieteni unii la care le am spus parerea mea fara ocolisuri, dar trebuie sa se trezeasca si sa accepte realitatea asca cum e,
ppot iti dai seama ca tu imi ceri sa tac cand vad ce aberatii scriu unii pe forum doar ca sa nu i supar?!!! poi nu de aia e forum sa si dea lumea cu parerea, care stie despre ce vorbeste sa incerce sa i mai corecteze pe cei care vin cu tampenii pentru ca cei care doar citesc si nu pposteaza sa isi poata face o iidee?!!!!ar trebui sa stii cel mai bine ca doar esti super moderator
iti dai seama ce zici ..indiferent cat de multa dreptate am sa nu scriu nimic?!!poi daca am si stiu ca am dreptate scriu asa cum este nu scriu pe ocolite sa nu cumva sa se supere ceva copilas

Mersi frumos

Nu prea inteleg care e treaba moderatorului aici, sa-i faca pe plac unui copil care nu are vreo legatura cu masinile si ii spune spark-ului chevy sau vreo idee la cum se modifica un chevy V8, sa bage ca scuza pentru puncte : oras sau alte scuze puerile ... ..se pare ca ne dorim cu totii sa fim sheriffi

Oricum ideea forumului este sa invatam cu totii din reusitele\greselile altora in materie de masini... bogdan350cid cu 5 V8-uri americane din care unu e monstru de drag de 11 secunde ultima data pe gume de strada (poate de atunci a mai luat ceva proteine si a mai scazut), inca unu european mai ciudat cu 40 valve, si inca cateva masini nesemnificative, eu zic ca are ceva experienta la modificat, intretinut, reparat V8-uri si nu cred ca gresesc cand spun ca e cel mai bun la capitolul americane.

Acum, ce am vazut eu acolo la Chevy la subtopic-uri : cum sa imi modific spark-ul sau cum sa scot limitatorul la aveo de 1.4, apreciez entuziasmul si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mai castigat ai fi cu o dacie din `70 daca ii schimbi carburatorul cu unu putin mai mare, si totul la bani de tigari pe o luna ), deci nu e vorba de bani aici...

Partea cu Chevrolet USA era o idee buna, asa poate mai invatam cu totii cu ce se mananca o masina americana, eu de exemplu nefiind un fan american muscle nu prea m-a interesat subiectul si am invatat-o the hard way, ma uitam sa vad daca mi-au sarit colierele de la turbo si loveam ceasul cu boost sa vad daca e defect , asa de aberanta era diferenta la care mi-am luat-o

WWW.PERFORMANCEZONE.RO
German engineering, french fleer, italian look ...nothing beats the japanese!

Last edited by Keisuke; 29-09-08 at 06:06.
Keisuke is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -