![]() |
Discutii despre orice!
Aici sa putem scrie orice ne trece prin minte sau mai stiu eu...., sa nu umplem celelalte thread-uri cu off-topicuri.
|
Re: Discutii despre orice!
mi se pare mie sau baia mare cateodata e un oras MORT, nu se intampla nimic, nu se face nimic....pareri?
|
Dar cam ce ai vrea sa se intample ? sau cam ce ai vrea sa faci ?
|
Eu unu ma multumesc asa cum e, ca sunt orase muuuult mai monotone in care chiar nu ai nimic de facut si chiar nu se intampla nimic.
|
Intradevar nu am mai facut de mult timp o intalnire midnight dar motivul este ca majoritatea lucreaza si in weekend cateodata si nu reusesc sa vina ....ar fi ok sa organizam intalniri o data la 2 saptamani si sa le anuntam pe site ...si telefonic daca e nevoie ...apropo ...propun o sectiune cu poze cu masini tari din baia mare
|
Pai nu vad ce te opreste sa faci sectiunea! :)
|
Ati fost la vot?? Opinii, pareri?
|
ce vot ?:shock:
|
Cum ce vot? uninominal pro/contra si pentru Parlamentul European? Nu stiai?
|
Nu ! Dar ori cum ... sunt minor nu am voie !:rolleyes2
|
8 Attachment(s)
ce frumos e orasul nostru,linistit nu i asa?vad ca lumea cam doarme prin bm!
|
Va rog eu frumos nu mai postati aiurea pe alte thread-uri, daca nu va convine ceva spuneti aici ce doriti si cat doriti ca nu se supara nimeni.
PS: Am sters cateva posturi, daca cuiva nu-i convine ca i-am sters postul, va rog frumos sa postati aici. Multumesc si salutari! |
e frumos orasul intradevar ....dar plictisitor pe timp de noapte in timpul saptamanii ...chiar de ceva timp am iesit pe la 23:30 prin oras ...slab slab aproape nici o miscare ..majoritatea masinilor pe care le'am vazut erau taxiuri ...sa creasca si po****tia va creste si divertismentul mai ales cu deschiderea celor 3 mall'uri
|
peste vreo 2 ani poate....mai avem de asteptat!
|
:?: nu stie nimeni este zapada la cavnic? vreau sa merg peste o ora.:?:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2025 4Tuning