04-05-08, 21:50
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
Re: Discutii despre orice!
in ultima vreme nu se misca nimic in weekend-uri?
|
|
|
04-05-08, 23:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
 am inteles ca este un BMW M3 in oras unul negru care aveti poze cu el sa le puneti daca vreti.  astept.
|
|
|
05-05-08, 00:32
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
 )) Cam tarziu ai aflat ....proprietarul este baiatul din august anul trecut cu Honda NSX , va participa la curse duminica viitoare. Masina este un M3 E46 stock , cutie SMG
|
|
|
05-05-08, 03:26
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by IonutzMFF
 )) Cam tarziu ai aflat ....proprietarul este baiatul din august anul trecut cu Honda NSX , va participa la curse duminica viitoare. Masina este un M3 E46 stock , cutie SMG
|
Poate nu am vazut eu bine, dar avea cam putine ture ca sa fie ///M
|
|
|
05-05-08, 04:10
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Masina este un M3 E46 stock , cutie SMG
|
Nu prea e stock daca are evacuarea modificata ...
|
|
|
05-05-08, 10:27
|
|
BMW Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Keisuke
Poate nu am vazut eu bine, dar avea cam putine ture ca sa fie ///M 
|
E M de la mama lui ...te asigur eu
|
|
|
05-05-08, 11:50
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
|
Quote:
E M de la mama lui ...te asigur eu 
|
te cred pe cuvant  )
|
|
|
05-05-08, 15:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GODLESS
Nu prea e stock daca are evacuarea modificata ...
|
A zis el ca are evacuare modificata? sunetul e acelasi ca stock... cine stie...el ar trebui sa spuna daca are modificari
Nou BMW M1
|
|
|
05-05-08, 19:41
|
|
 Stage 5
|
eu vorbeam de niste poze ca sa ma conving ca este un M nu de povesti ceva care sa arate ca este adevarat nu ca m-ar speria 
05-05-08, 20:26
|
|
BMW Driver
  Stage 5
|
Vrei sa spui ca il faci ??? Ma faceti sa rad ..nu stiti ce inseamna un m3 poate , daca nu a'ti fost nu vorbiti ...la 360 HP masina trage foarte bine
|
05-05-08, 23:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Vrei sa spui ca il faci ??? Ma faceti sa rad ..nu stiti ce inseamna un m3 poate , daca nu a'ti fost nu vorbiti ...la 360 HP masina trage foarte bine
|
nu spun ca il fac nu m-as supara daca m-ar face ma bucur ca avem in oras un M dar inca nu avem in oras ceva care sa ma impresioneze.Dar stiu ca in toamna o sa avem ceva care intradevar cred ca ma va impresiona si nu e mult pina atunci dar deocamdata nimic.Si iti mai zic ceva am condus masini mult peste cei 360 hp ai M masini poate pe care nu o sa ai ocazia sa le conduci in toata viata ta.
Last edited by VG30DETT; 05-05-08 at 23:11.
|
|
|
05-05-08, 23:19
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by VG30DETT
stiu ca in toamna o sa avem ceva care intradevar cred ca ma va impresiona .
|
nu ne spui si noua ?
|
|
|
06-05-08, 00:19
|
|
BMW Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VG30DETT
nu spun ca il fac nu m-as supara daca m-ar face ma bucur ca avem in oras un M dar inca nu avem in oras ceva care sa ma impresioneze.Dar stiu ca in toamna o sa avem ceva care intradevar cred ca ma va impresiona si nu e mult pina atunci dar deocamdata nimic.Si iti mai zic ceva am condus masini mult peste cei 360 hp ai M masini poate pe care nu o sa ai ocazia sa le conduci in toata viata ta.
|
De vorbe m'am saturat ...Masina aceasta exista , nu mai are rost sa ne laudam cu japoneze , americane si altele de sute de cai ..pina nu vor fi in oras nu cred nimic ..Oricum banuiesc despre ce e vorba , dar nu ma impresioneaza asa mult acel model ...R34 e altceva  )
|
|
|
06-05-08, 01:13
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
De vorbe m'am saturat ...Masina aceasta exista , nu mai are rost sa ne laudam cu japoneze , americane si altele de sute de cai ..pina nu vor fi in oras nu cred nimic ..Oricum banuiesc despre ce e vorba , dar nu ma impresioneaza asa mult acel model ...R34 e altceva  )
|
Nu te ambala asa tare ... ca nu are rost , idea e ca "M3" asta care e in oras nu a convins pe nimeni ca e M3 asta era ideea defapt , daca nu ai observat ... dar marog mai bine venea cu taxiul si aducea poze ca era tot una ... a fost provocat de "mitu" si sa tras pe cur ... is curios duminica daca se baga sa vedem si noi cei 360 de crocodili la lucru  ... k anul trecut cu nsx-ul a facut 2 cerculete la intrate si sa tirat acasa ...
P.S.1 E cumva M3 CSL de zici ca are 360 ? editia limitata in 1400 bucati ? nu de alta dar M3 are 338 si parca se zice ca e "stock" (doar evacuarea modificata) ...
P.S.2 Sincer nu stiu ce "destept" schimba evacuarea la un M3 sau se crede mai destept decat inginerii de la BMW ?...
|
|
|
06-05-08, 03:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
daca te ai saturat de vorbe mai uitate din cand in cand la tine pe strada , si ce a fost prin parcare pe acolo si o sa apara nu pleaca nicaieri , adica nu departe , pleaca la naftalina doar
|
|
|
|
|