Quote:
Originally Posted by werwceul
daca nu va trebuie cu textura 3d stiu in cluj cu 5ron/metru problema ii ca are doar 50cm latime.
dar cu multa grija ...o poti pune sa se "pupe" bine.
la A7 daca vine keleti cu clio r3 model 2009 facut de renault sport cu motor williams de 230 de cai la roata cu cutie secventiala...mici sanse de podium.
Daca aveti sanse de H, bagati-va la H ca abraham chiar daca are masina de 500 de cai merge ca fanu, asta in caz ca termina raliul.
Berari se da ca nu are ce face cu banii baldescu daca se da la H nu are "sange" sa-i dea in gura, dar daca vine si gugu cu noua toyota...acolo ii de discutat.
Ala-i un pic "plecat" ori ori.
Oricum imi place ce vad , prinde forma masina.
Caludiu, daca te-ai gandit la "propunerea" mea, da-mi add pe mess sa vorbim, timp mai este dar trece repede.
La shakedown astept invitatie speciala, aduc si aparatul sa-i facem niste poze, aduc si camera sa facem un filmulet frumos
|
1. la A7 sunt c2r2 max-urile lui danny, vlad, filip(daca il ia pe ala nou), duval...cu care e greu sa te bati...de R3 ce sa te mai atingi
2. la h daca nu se sparg integralele...iarasi e o ineptie sa te gandesti ca ii bati
3. masina lui claudiu ....va fi greu de terminat pt brasov..insa nu imposibil...nu uitati ca inscrierile se termina vinerea viitoare pe 2 aprilie adica, apoi...sunt piese care intarzie inclusiv dintre cele absolut necesare fara care nu treci inspectia tehnica(casti, scaun, extinctor etc....raportat la acestea se va incerca si o solutie de avarie...reusita se va vedea
4.apoi...din cauza taxei mari la A7 e mai lesne sa te inscri la h3 (200 in loc de 400 e)...si mai ales avand in vedere ca nici fisa de omologare a masinii nu e completata e destul de evident ca la brasov, daca va ajunge in timp acolo, claudiu va fi la h3....timpii se pot compara si pe hartie nu e necesar sa mergi la A

5. cel mai probabil la cj masina va fi in cea mai evoluata stare a ei, adica diferential, rapoarte cutie, calculator, suspensie si altele pe care claudiu le poate detalia...asa ca brasov ,daca va fi , va reprezenta o acomodare in cel mai pur sens al cuvantului...
..e greu asa fara bani , doar cu pasiune...insa cum spuneam nu imposibil!!!...probabil lipsa banilor se va vedea si in performante...insa placerea si senzatia nu o poate inlocui nimic...
in speranta ca totul va fi bine...va salut sportiv!