deci ..in discutie cu HAW..am aflat ca mai sunt si cateva colt-uri CZT..prin grupa noastra...si daca vine vreun opel corsa OPC :rs S-4
Displacement 1.6 litre
1598 cc
deci ..in discutie cu HAW..am aflat ca mai sunt si cateva colt-uri CZT..prin grupa noastra...si daca vine vreun opel corsa OPC :rs S-4
Displacement 1.6 litre
1598 cc
ne-am *** ..)
poate le cade turbina pina atunci si nu mai vin !!!
pana una alta..care cine merge si cum.
Eu deja am vb cu mai multi oamnei sa ne gasim la 8 ( atentie ca se schimba ora) la trecerea bac ..la bacul cel mare ..ca e mai drept la urcare..
Am inteles ca vin si ceva masini de la GL tot la noi la bac..hai sa vedem care si cum.
TULCEA: s-a lasat cu erori de pilotaj..la mine..cu stricaciuni la Popik..cu nereguli la Iulica...cu ambreiaj la HAW...destule ...dar am ajuns cu totii acasa..intregi
TULCEA: s-a lasat cu erori de pilotaj..la mine..cu stricaciuni la Popik..cu nereguli la Iulica...cu ambreiaj la HAW...destule ...dar am ajuns cu totii acasa..intregi
frate mie mi-a placut , eu m-am simtit bine. orice sut in cur e un pas inainte
si mie mi-a placut ..dar au avut ceva greseli..se pare pana la urma ca liviu a avut dreptate...mini a intrat in locul lui Popik adik la locul 3 ..nu la locul 8 cum trebuia sa intre dupa timp..si dupa regulament....eu asa am inteles de pe forum..nu am avut timp sa citesc iar tot..
si mie mi-a placut ..dar au avut ceva greseli..se pare pana la urma ca liviu a avut dreptate...mini a intrat in locul lui Popik adik la locul 3 ..nu la locul 8 cum trebuia sa intre dupa timp..si dupa regulament....eu asa am inteles de pe forum..nu am avut timp sa citesc iar tot..
ca trebuiau inversati nr 1 cu nr 2 la grupa aia, da. era logic. nu ai cum sa ii bati pe toti si sa scoti timp mai slab chiar daca stai si 5 minute la start.