Quote:
Originally Posted by el nino
Draga domnule inginer Valentin NEMTANU, multumim pentru intentiile bune, parintesti, pe care le aveti, vis-a-vis de ceea ce dorim noi sa facem, organizam, etc... Credeti-ne ca, conform proverbului, nimeni nu s-a nascut invatat, dar nici primii nu au avut de unde sa invete, am demonstrat ca in linii mari, avem habar despre ce este vorba. Stau marturie, cele doua raliuri, dupa parerea majoritatii covarsitoare, destul de bine organizate! Nu stiu daca dumneavoastra sunteti in masura sa ne spuneti ce este "necesar si legal". Ati reusit acum cativa ani buni sa dezbinati aceasta comunitate automobilistica braileana, nu vrem sa o faceti din nou. De fapt, va asigur, nu mai aveti puterea si influenta necesara sa mai faceti odata acest lucru. Chiar si noi, ultimii veniti pe aceasta planeta automobilistica, suferim din cauza "faptelor dumneavoastra bune". Mi-ar placea tare mult sa nu mai postati aici, lucru pe care nu avem cum sa vi-l impunem dar, acum, ca tot stiti care este doleanta noastra, poate ne-o veti respecta. Avem o aversitate reciproca, cauzata de anumite discutii in contradictoriu si cu siguranta de o mare diferenta de mentalitate. La mine e pasiune, la dumneavoastra e interes. Pe vremurile astea, nu se vor pupa niciodata .... Ma voi opri aici, e mai bine asa... V-as fi tare recunoscator daca, veti da ascultare rugamintii mele. Puteti crea un thread in care sa postati ideile dumneavoastra, unde sa-i puteti invata, pe cei ce doresc, tainele automobilismului amator ... Va multumesc!
|
Vedem ca ai inceput sa joci o piesa de teatru absurd, in care ai rolul justitiarului ( fara pregatire / documentare - cum am stabilit).
In ultimul act, cf scenariului !!, ai luat o palarie cam mare, chiar prea mare. Rezultatul e inevitabil.
Si tot pe scenariul altora !! , in piesa , calci in gropi cu apa ( nu gropi de macadam, alea-s in
Raliuri....) si, improsti in toate partile dorind unire ?? satisfactia spectatorilor, profit minor.......etc. Ca procedeu e modest, pentru un Star in ..... formare.
Oare de ce te tot incalzesti asa, ca nu te sapa NIMENI. Ba mai si restrictionezi accesul unora la discutii libere.
Nu te deranja cu aprecieri si nici la replici noi nu te astepta. Nu se merita timpul acordat.
Cat priveste informatiile ce le furnizezi , ramane cum am stabilit: subtire informat, nemultumit si dator.
Chiar la actiunea clubului , ultima, sunt ba 25 , ba 20 de participanti cu 23 de rezultate ( timpi cronometru ) si afla ca, in Braila
- la o editie a Raliului Dunarii de Jos au fost 33 echipaje auto la start si 9 moto organizat de Hobby As
-la un raliu teh- apl local au fost 28 echipaje organizat de Motor Sp.
Conform CSI , prin echipaj se inteleg 2 persoane participante, asa ca poti multiplica cu 2 cifrele de mai sus. Apoi mai reflecta cand te autoapreciezi si te ""incalzesti ""pe loc.
Daca asculti sfatul unui prieten comun, cu 2-3 ani mai mare ca mine, ar fi normal o discutie libera, concreta, pe temele ce te tot framanta, te agita, dar, fara aciditati, rautati, sageti......etc.
Unde ? La Comisie, ar fi loc nimerit. Ar fi o noua ocazie , cea precedenta fiind cand ai semnat parteneriat de colaborare-organizare cu Hobby as si..........iti amintesti. Cand vei participa,
in sala trebuie sa ocupi un loc in banca, dar pentru randul din fata iti mai aduni la club ceva, ca sa fim aproape , fie
- un titlu echipa vicecampioana nationala de raliuri, sau
-un participant lansat prin concursurile organizate local sa ajunga vicecampion national de raliuri,
-sau poate expozitii filatelice si plicuri ""prima zi "" cu sigla concursului ( raliului )parte din logistica unor raliuri locale cu staif si traditie!
- sau participari nationale ori internationale, dar fara descalificari din motive tehnice ilicite..
- sau arbitraje internationale, sau alte activitati in formarea unei generatii de arbitri/ alergatori, ori cursuri si ghiduri de raliuri...etc
Pana le vei aduna, lasa loc in banca altor reprezentanti de entitati si voluntari cu initiativa, si vezi de locurile din spate. Te vom invita mai in fata, curand.
Acolo, sa te gandesti ca pe vremea cand organizam noi raliuri la Braila si participari nationale / internationale, te incaltzai cu fesul ca soseta, ori nu se fabricase soseta , inca.
Asadar, sa mai retii ca iti resping toate acuzele, si chiar te inteleg ca nemultumit , intrucat nu am muscat din teapa pregatita, de a nu plati uleiul Castrol comandat si importat special.
La Braila in ultimele 3 decenii s-a scris o frumoasa poveste, unica, a miscarii automobilistice cu amatori si licentiati,( dupa posibilitati ) in care m-am implicat efectiv, am antrenat multi fani, pe care nu se merita sa-i judeci pe acuzele unor "vulpi pentru care strugurii sunt acri "( adica podiumul). Ei fac valuri, zgomot, galceava si dau in borduri !! Lasa-i din brate !