Nimeni nu are de ce sa se supere,ATATA TIMP cat votul este explicat si justificat...de refularea frustrarilor nu este nevoie aici si daca s-ar putea,voturile ce nu au un corespondent in postarea motivelor (asa cum or fi ele,bune-rele/ gresite or intemeiate),sa fie ANULATE.
Daca nu intelegeti ce spun mai sus,scriu un exemplu (eu de ex am penalizat si useri ...mai putin instruiti sau dotati intelectual si au si ei drepturi ca oricare alt user,asadar pt dansii dau exemplul urmator) :
"- eu l-am votat pe Xulescu,pentru ca mi s-a parut ca are ceva personal cu mine,penalizandu-ma pentru postul de aici > https://forum.4tuning.ro/***** si de dincoace > .... ,dupa parerea mea nejustificat,eu neincalcand vreo regula sau vreo recomandare a colectivului de moderare si nici vreuna din legile tarii prin activitatea/atitudinea mea in aceasta comunitate cu ocazia cu care am fost pedepsit"
Iarasi eu cred ca este de bun-simt ca cei vizati ce isi gasesc user-name-ul in lista ce face subiectul poll-ului,sa NU voteze....daca au facut-o,sa le fie rusine
!