eu folosesc doar Motul Power Racing 5W-30, masina se tureaza mult mai repede air motorul suna mult mai curat si nici macar nu este extrem de scump
singurul minus este ca trebuie schimbat mai des (6000-7000km sau 9-10 luni)
Atentie! acest ulei nu poate fi folosit la PD pentru ca il consuma foarte repede
recomandat doar pentru commonrail
1. Ar fi mai bine sa te exprimi civilizat ;
2. Ai folosit uleiul pe care il recomand? Daca nu sti despre ce este vorba, de ce improsti cu laturi ?
Din partea mea poti sa faci reclama si la diamante, ca tot nu ma intereseaza. Reclamele se platesc, iti sugerez sa faci asta inainte sa poluezi forumuri cu mocangeli.
Revenind ontopic:
Acum in motor am Motul6100 Synergie 10W-40, insa odata cu venirea anotimpului rece (iarna)
ma pregatesc sa fac schimbul cu 8100 X-cess 5W-40, acelasi producator..
__________________ Quench my thirst with GASOLINE!
Multa lume, putini oameni... restu' populatie
castrol magnatec 5w40.e f bun,dar vreau sa trec pe castrol EDGE.a incercat uleiul asta cnv?e bun de ceva?
inainte foloseam castrol txt,dar acum nu se mai aduce in romania.
@marius3030 - si eu am inceput tot cu castrol magnatec 5W40 si dupaia am trecut la Castrol Edge Sport 0W-40 este foarte bun ca ulei - are o viata de 2 ani sau 20.000km in motor de la schimb la schimb! Recomand cu caldura!
ex-Logan Driver
Pedal to the metal!!!
Vreau să îmi schimb uleiul la opel şi am găsit o ofertă bună pentru Aral Blue Tronic. Uleiul are densitatate de 5w40. Ce credeţi? Este prea gros pentru motoraşul meu? Am un Ecotec de 1.4 - 16 valve - twincam.
Vreau să îmi schimb uleiul la opel şi am găsit o ofertă bună pentru Aral Blue Tronic. Uleiul are densitatate de 5w40. Ce credeţi? Este prea gros pentru motoraşul meu? Am un Ecotec de 1.4 - 16 valve - twincam.
Sub nicio forma nu e prea gros. Eu folosesc tot 5W40 (si 10W40 vara) pe Z14XEP si merge foarte bine. Baga cu incredere.