Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
09-01-09, 08:36
|
|
Stage 2
|
Re: cea mai stabila masina de serie
Ampatament scurt mai bun ptr stabilitate? Dimpotriva, ampatamentul cat mai lung este mai bun.
Si ca sa dau un raspuns la intrebarea threadului, Ford Focus si Mondeo (de la MK2 in sus, inclusiv), sunt incredibil de stabile in curbe.
Last edited by [sk]crash; 09-01-09 at 08:39.
|
|
|
09-01-09, 08:46
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by [sk]crash
Ampatament scurt mai bun ptr stabilitate? Dimpotriva, ampatamentul cat mai lung este mai bun.
Si ca sa dau un raspuns la intrebarea threadului, Ford Focus si Mondeo (de la MK2 in sus, inclusiv), sunt incredibil de stabile in curbe.
|
atunci spune-mi si mie de ce o masina de raliu de regula are ampatamentul mai scurt??sau cel putin avea, sa nu fiu acum contrazis cu reguli impuse de FIA.ca sa fie cat mai instabile?? de ce o limuzina nu e atat de agila cum e un focus, daca tot vorbeai de el?
|
|
|
09-01-09, 08:51
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by [sk]crash
|
te inseli! cu cat e mai lung ampatamentul masinii..cu atat masina se balangane ca o barca! .. niciodata nu va putea bate un audi a8 pe un audi a3 pe un circuit chiar daca ar avea teoretic acelasi motor si aceeasi greutate! Cu cat e masina mai scurta cu atat sta mai bine pe sosea si in curbe insa problema e sa nu fie nici prea inalta ca apoi sunt probleme de rasturnare.
|
|
|
09-01-09, 08:57
|
|
Banned
Stage 5
|
O īntrebare:
Din ce se scrie aici, se scrie din propria experienta sau din ce s-a citit prin publicatii si prezentari TV ?
Eu cel putin, la ce am scris despre americane, am scris dependent de propria experienta. La europene si japoneze nu pot spune nimic deoarece am avut mai mult sau mai putin, pt. scurt timp ceva dar de placut nu mi-au placut niciodata. Cīnd eu am venit aici, la īnceputul anilor 90, masinile astea īn comparatie cu cele americane, aveau un confort mizerabil de-ti venea sa fugi nu alta motiv si de ce am īnceput sa ma orientez spre ofertele SUA si nu m-am mai interesat de restul. OK. S-au schimbat multe de atunci. Totusi trebuie sa ma abtin.
Īn alta ordine de idei, ce au masinile de competitii deaface cu masinile de serie? si........de ce se tot pune accent pe condusul asa zis sportiv, un condus la limita ? Nu cred ca un om cu o familie cu 2 copii cīnd este undeva pe drum īn concediu merge ca Shumacher cu F 1 si nici din filmul The fast & the furious - Tokyo Drift n-a picat.
|
|
|
09-01-09, 08:58
|
|
Stage 2
|
Are you for real? Eu zic sa va mai documentati. Daca nu, revin cu exemple mai incolo.
|
|
|
09-01-09, 09:03
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Īn alta ordine de idei, ce au masinile de competitii deaface cu masinile de serie? si........de ce se tot pune accent pe condusul asa zis sportiv, un condus la limita ? Nu cred ca un om cu o familie cu 2 copii cīnd este undeva pe drum īn concediu merge ca Shumacher cu F 1 si nici din filmul The fast & the furious - Tokyo Drift n-a picat.
|
Ford Contour e masina de competitie? Google the SOB daca nu sti despre ce model e vorba (vad ca nu te prea pricepi). Apoi tu ai spus ca n-ai reusit sa zbori de pe sosea cu Firebird. Iar eu ti-am spus ca daca incercai sa mergi la limita, limita la care Firebird zboara de pe sosea intervine mult mai rapid decat la o masina europeana sau japoneza. Acum o dai cu "pai cu 2 copii in masina, etc", pai daca mergi ca un mos, nici Dacia nu zboara de pe sosea, nu te supara
|
|
|
09-01-09, 09:06
|
|
Stage 5
|
Cyber..ai fi surprins de mentalitatea romanului ! .. ma indreptam spre munte sa imi petrec revelionul.. grabit ca sa nu prind aglomeratie pe DN1, o calc bine bine.. si se enerveaza un mos cu o baba in dreapta si una in spate... in gandu lui " ma depaseste asta cu golfu lui.. las' ca ii arat eu ".. deci mosul mai ca era sa intre in 2 masini de pe cotrasens , numai sa nu fiu in fata lui! .. asta un caz.
Restul cazurilor.. pai in primu' rand RS4 s-a inventat pentru tanarul ce avea porsche 911 iar acum are familie si ii trebuie si un pic din porsche dar si o masina de familie. In al doilea rand.. orice om cu o masina cat -de-cat rasarita, chiar daca are copil in masina .. fi sigur ca se da cu tine pe autostrada ! si nu vorbesc ca am eu impresia ca se da cu mine.. ca la 200 + km/h nu merge el normal ...
|
|
|
09-01-09, 09:07
|
|
Banned
Stage 5
|
@ [sk]crash
Pai fi linistit ca nu merg ca un mos cu toate ca nu mai sīnt departe de vīrsta asta
Trag unde-mi pot permite, unde am loc dar daca merg de ex. cu FiBi la Resita si urc pe Semenic (si cobor) si convins ca īn curbele alea de 180° unde abea se tīrīie o Dacia 1300 cu 30 km/h n-am sa intru eu cu 80. Deci ma īncadrez pe undeva la mijloc.
@ dolb
Ahhh.........pai din astia ce "se dau" sīnt si aici destu dar depinde daca-ti pui mintea cu ei sau nu.
Last edited by CyberCSX; 09-01-09 at 09:10.
|
|
|
09-01-09, 09:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
O īntrebare:
Din ce se scrie aici, se scrie din propria experienta sau din ce s-a citit prin publicatii si prezentari TV ?
Eu cel putin, la ce am scris despre americane, am scris dependent de propria experienta. La europene si japoneze nu pot spune nimic deoarece am avut mai mult sau mai putin, pt. scurt timp ceva dar de placut nu mi-au placut niciodata. Cīnd eu am venit aici, la īnceputul anilor 90, masinile astea īn comparatie cu cele americane, aveau un confort mizerabil de-ti venea sa fugi nu alta motiv si de ce am īnceput sa ma orientez spre ofertele SUA si nu m-am mai interesat de restul. OK. S-au schimbat multe de atunci. Totusi trebuie sa ma abtin.
|
daca nu ai condus masini europene asta este problema ta, eu iti garantez ca un golf 1 gti este mai rapid pe serpentine decat "FiBi"-ul tau, dar asta nu inseamna ca vw face masini stabile sau de "competitie".
omu a intrebat care masina este mai stabila in 50k euro, si la pretul asta TOATE sunt "stabile"
indiferent ca sunt sport sedanuri, coupeuri sau break-uri.
Probleme de stabilitate apar numai la cozonaci de genul A classe si care nu se incadreaza in pretul asta.
|
|
|
09-01-09, 09:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
@ dolb
Ahhh.........pai din astia ce "se dau" sīnt si aici destu dar depinde daca-ti pui mintea cu ei sau nu.
|
pai nu e vorba ca iti pui mintea cu ei... dar se intampla sa fi in graba mare si sa se ia unu la intrecere cu tine.. pe langa faptul ca te incurca, mai si iti pune viata in pericol ca depaseste el pe contrasens tocmai cand vin masini.
|
|
|
10-01-09, 14:59
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dolb
imi pare rau dar aici ai dat-o in bara rau de tot ! SUV inseamna Sport Utility Vehicle
|
ai dreptate: SUV - sport utility vehicle
|
|
|
10-01-09, 17:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gmd18
ai dreptate: SUV - sport utility vehicle
|
merci..stiu ca am dreptate insa s-ar putea ca in america sa fie "suburban utility v..."
|
|
|
10-01-09, 17:56
|
|
Stage 5
|
mai bine facem altfel..
cel mai stabil vw
cel mai stabil mercedes..
etc.
ce ziceti ?
|
|
|
10-01-09, 18:15
|
|
Stage 5
|
cel mai stabil vw dupa parerea mea este golf 5 / scirocco.
cel mai stabil mercedes ...e cam greu... si CLK si SL si CL sunt foarte stabile
|
|
|
10-01-09, 20:16
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
deci se vorbesc prostii imense aici...cum poate cineva sa sustina ca o masina cu ampatament lung ar sta mai bine pe curbe? cum poate cineva sa sustina ca o masina americana are ce cauta intr-o astfel de discutie?
SI UN MARE SEMN DE EXCLAMARE! NU COPIEM CE SCRIE IN REVISTE, SAU CE AUZIM LA TELEVIZOR! SUNT LUCRURI CARE SE EXPLICA SINGURA PRINTR-UN LIMBAJ NUMIT FIZICA!!!!
|
|
|
|
|