Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
08-01-09, 17:52
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: cea mai stabila masina de serie
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
|
asta voiam sa zic si eu dar mi-ai luat-o inainte.
|
|
|
08-01-09, 17:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
4 - S.U.V. - Suburban Untility Vehicle (masini de teren, Pick-Up'uri mari - troace folosite ori de firme ori de FUN)
|
imi pare rau dar aici ai dat-o in bara rau de tot ! SUV inseamna Sport Utility Vehicle
|
|
|
08-01-09, 18:09
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
imi pare rau dar aici ai dat-o in bara rau de tot ! SUV inseamna Sport Utility Vehicle
|
Daca puneam pariu ca vine observatia asta, cīstigam pariul
Sa zicem DA si NU.
Americanii au inventat denumirea SUV cīnd a īnceput moda PICK-UP Truck-urilor la ei, pe undeva prin anul 1998 si fiecare īsi cumpara un monstru din asta pt. ca se plictisise de MUSCLE CAR-urile gen Camaro / Firebird / Mustang etc.
Īn toate reclamele auto la TV si nu numai prin vremea acea auzeai expresia SUBURBAN UTILITY VEHICLE.
Pt. ca europenii īntotdeauna se considera mai destepti si mai SMECHERI, au bagat toate JEEP-urile īn aceasi oala cu PickUp Trucks-urile SUA si au sacut din SUBURBAN UTILITY VEHICLE acest Sport Utility Vehicle de care spui tu.
ASA CEVA CA ASTA nu poti numi SPORT utility vehicle ci este SUBURBAN utility vehicle deoarece cu asta nu faci sport ci cari balegar, baloti de fīn, scule de lucru, saci de ciment etc.
Last edited by CyberCSX; 08-01-09 at 18:13.
|
|
|
08-01-09, 18:12
|
|
Stage 5
|
citeste asta : http://ro.wikipedia.org/wiki/SUV
iar in legatura cu europenii si americanii.. te inseli amarnic iarasi
Pickup Trucks-urile cum le spui tu nu sunt S.U.V., sunt S.U.T
|
|
|
08-01-09, 18:29
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
citeste asta : http://ro.wikipedia.org/wiki/SUV
iar in legatura cu europenii si americanii.. te inseli amarnic iarasi
Pickup Trucks-urile cum le spui tu nu sunt S.U.V., sunt S.U.T
|
O fi iar pe viki nu ma bazez ca acolo scrie fiecare ce vrea si realitatea e alta.
Eu urmaresc de regula toate emisiunile de masini americane pe DMAX (KING OF CARS inclusiv) si peste tot cīnd e vorba de PU-Trucks se pomeneste de Suburban U.V. iar de S.U.T............... Na-m auzit nici unde pīna acuma. Aici la 5 min. de mine e un magazin cu service de americane si pe toate troacele astea de carat balegar scrie sub nume desfasurat Suburban Utility Vehicle.
Īn fine. Da-le naibi. Important este ca se īntelege la ce masini ma refer si ar mai fi o a 6-a categorie si astea sīnt V.A.N. -urile, microbuzele cu 8 locuri precum....... Pontiac Trans Sport, Chevy Starcraft etc. - Nume de exemplare europene momentan nu-mi trec prin cap.
La astea iarasi ai stabilitate ............de o iei la fuga. Eventual pe drum drept
Last edited by CyberCSX; 08-01-09 at 18:32.
|
|
|
08-01-09, 18:37
|
|
Stage 5
|
off: alea ce arati tu acolo , truck-uri se numesc S.U.T.-uri.. PS: se stie ca americanii sunt idioti ...
ontopic: Daca stii un pic de istorie n-ar fi o problema sa recunosti ca atunci cand au scos prima oara americanii un SUV se faceau accidente la greu din cauza ca nu erau stabile De-aia mor eu pe toate fufele din romania care isi iau SUV ca cica sunt mai in siguranta dar din contra.. pericolul e cel mai mare si pt ea si pt pietoni .
|
|
|
08-01-09, 18:49
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
off: alea ce arati tu acolo , truck-uri se numesc S.U.T.-uri.. PS: se stie ca americanii sunt idioti ...
ontopic: Daca stii un pic de istorie n-ar fi o problema sa recunosti ca atunci cand au scos prima oara americanii un SUV se faceau accidente la greu din cauza ca nu erau stabile De-aia mor eu pe toate fufele din romania care isi iau SUV ca cica sunt mai in siguranta dar din contra.. pericolul e cel mai mare si pt ea si pt pietoni .
|
Da..... Femeile si SUV / SUT naiba sa le ia sīnt PENALE
Si aici cīnd cauti e una cu rotile-n sus pe marginea drumului. Mai ales acuma pe frigul asta cīnd e totul bogna, cīnd cauti īsi arata cīte unul burtica-n sant.
Ca sa mai bag putin degetu-n rana la capitolul femei si bineīnteles la capitolul stabilitate, uita-te la poza si spune-mi ce parere ai.
E tot MASINA, e ĪNMATRICULATA si poti circula pe drumul public:
Last edited by CyberCSX; 19-04-09 at 20:56.
|
|
|
08-01-09, 20:05
|
|
Stage 2
|
Quote:
PICK-UP Truck DOGE RAM
|
Dodge.
Quote:
Dodge Steltch
|
Stealth.
Quote:
Dodge Steltsch este de fapt Mitzubischi 3000.
|
De unde e denumirea aia, Steltsch? Si e Mitsubishi.
Quote:
VAUXHAL
|
Vauxhall.
Quote:
Hayabuza
|
Hayabusa.
Quote:
4 - S.U.V. - Suburban Untility Vehicle
|
Suburban? Lol. Este Sport Utility Vehicle.
|
|
|
08-01-09, 20:22
|
|
Banned
Stage 5
|
@ [sk]crash
Bun. Ai terminat cu ora de gramatica ?
Promit ca o sa scriu mai corect dupa ce mi-am curatat tastatura de scrum sau īmi cumpar alta
|
|
|
08-01-09, 21:05
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
@ Vialy
@ Korne
Bara rigida mai au si altele MADE IN 2008 nu numai Mustang-ul si asta nu-i mare bai.
|
exact, si pe toate scrie made in U.S.
|
|
|
08-01-09, 21:54
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Korne
exact, si pe toate scrie made in U.S.
|
Nu numai. Am vazut Made in CHINA / GERMANY ba chiar si ROMANIA
|
|
|
09-01-09, 00:20
|
|
Stage 2
|
Da, dar alea pe care scrie China, Germany si Romania, n-au pretentii de suporsportiva ca Mustangu`, lucru cam greu de facut cu bara rigida pe spate. Un Mustang si cam orice masina americana fara suspensii independente sunt absolut praf la stabilitate in curbe chiar si fata de un BMW din `85. Ca nu le poti pune pe plafon nu inseamna ca sunt si stabile.
|
|
|
09-01-09, 00:36
|
|
Banned
Stage 5
|
Nu contest.
Acuma nu vreau sa traiasca careva cu impresia ca sīnt fan īnrait de americane si c-o tin mortzis pe o linie. Īn fond am si Dacie (mai bine zis a lui fiu-meu) dar personal, n-am reusit pīna acum īnca performanta sa zbor din curba cu nici unul din Firebird-urile mele. Nici cu cele de serie, nici cu cel tunat, indiferent ca m-am miscat cu ele īn DE sau īn RO la nenumaratele concedii facute cu ele īn lung si-n latul tarii.
|
|
|
09-01-09, 04:56
|
|
Stage 2
|
N-ai zburat din curba ptr ca nu le-ai dus la limita. Daca incercai sa fugaresti un Contour SVT, ca exemplu de masina cu suspensii indepente pe spate, zburai garantat din curbele pe care Contour-ul le lua lejer fara macar sa-i scartaie gumele. Am dat exemplul cu Contour SVT ptr ca am avut unul, e varianta mai sportiva a unui sedan de familie absolut banal, care pierdea pe linie dreapta in fata unui Mustang din 1997, dar pe care il mucifica pe circuit, cu toate ca e fwd.
|
|
|
09-01-09, 08:05
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
eu spun sa nu se mai certe nimeni, se stie f bine ca americanele nu au ce cauta pe curbe... si ma repet, masina cu motor central, tractiune integrala si ampatament scurt este cea mai buna conceptual d.p.d.v. al stabilitatii
|
|
|
|
|