uitate la al meu si zi u un pret...............frumos buggy si al tau oricum./.......asteas de teren nu de slefuit cauciucuri.............bravo
cum l-ai inmatriculat zimi si mie pls?
mai nujs cate are da ii cam greu............doi oameni nu il ridica de fata..........nu stie nimeni vreo platforma mai mica mi-as lua una sa-l pot cara da mai dark nu mi-ai zis cum l-ai inmatriculat....pe primarie ca la mn nu pot ca astia nu stiuce e buggy................io l-am exlicat cum sta treaba da o zis daca are mai mult de 49cc nu se poate inmatricula...omeni batuti in cap...........zimi ce acte t-io trebuit sa fac si eu da si cat costa?ms
Din ce am aflat de curând, poţi înmatricula drăcovenia ca şi autovehicul de teren, cu condiţia să nu ieşi pe drumuri publice.
Ceva de genul cum sunt înmatriculate căruţele.
Chiar am văzut un Aro înmtriculat astfel pentru după cum probabil bine ştii, cu cilindreea jeep-ului românesc ar fi plătit un impozit colosal.
azi o terminat electricianul instalatia o lucrat vreo 3 dupamese dar e facut calumea iam dat si o cheie merge super motorasul am avut probleme la delcou nu lam montat bine si trebuia sa chem un mecanic si mia reglat tot la motor maine poate postez si un filmulet .