02-08-10, 11:36
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Re: Roman
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Ar mai fi kitul Mtech 1, interior piele, semnale smoked , proiectoare smoked , chiuloasa de 2,3 , galerii evacuare de 2,5
|
hai ca deja te umflii in pene...cum ti se da putina apa la moara deja ceri si premii ))))))))
Nu stiu daca chiar trebuie sa dati explicatii... e vorba aia...cine stie cunoaste!
|
|
02-08-10, 11:51
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
hai ca deja te umflii in pene...cum ti se da putina apa la moara deja ceri si premii ))))))))
Nu stiu daca chiar trebuie sa dati explicatii... e vorba aia...cine stie cunoaste!
|
Eh atat am si eu
|
|
|
02-08-10, 12:05
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW] [2 Roti]
|
buddy_lexx: E jucaria lui e normal sa o laude .
Morph: Nu o da nimeni in stereotipuri. nu am zis ca arata urat, doar ca asta se intelege, pentru el tuningul inseamna visual, sa fie cat mai impopotonata si unicata. Daca masina e stock la exterior si sub capota are nu stiu ce motor de racheta de la NASA nu e tuning asta. Eu nu m-am luat de om pur si simplu am explicat ce am inteles. Daca impartaseste aceeiasi pasiune cu noi il asteptam la intalniri. 2. La varsta omului ar trebui sa vina sa ne invete cate ceva, are o varsta respectabila si ar trebui sa stie mult mai multe ca noi. Deci eu nu acuz, doar am zis ce am inteles.
|
|
|
02-08-10, 14:28
|
|
Stock
|
vreau si eu poze de p-acolo.. ) Si acum rad cand imi aduc aminte de Politistii pasionati de Tuning ) va salut pe totzi !
|
|
|
02-08-10, 14:54
|
|
Stage 4
|
ba baieti,voi omiteti ceva important,de cand pana cand masina face omu si mai ales de cand masina face parcarea,traim cumva intr`un stat european prea bogat de ne permitem cine stie ce extravagante ?si mult respect baiatului cu celica,te descurci mai bine,si daca tot bagi atata pasiune in jucaria ta,dc nu ai fost prezent? pentru ca la urma urmei adunarea a fost intre pasionati nu intre masini,sa nu uitati asta.O zi buna !
|
|
|
02-08-10, 19:33
|
|
Stage 2
|
Deci sa va iau pe rind ca unii mau pus la ZID.CIRINEL fii sigur ca daca eram acasa eram si io in parcarea aia ca ma bucur la asemena EVENIMENTE----------.ALEX_PHM masina are nr de ro acuma NT 79 ACM si sa justific acm ALIN CRISTINA MAHU ca dupa aia se crede ca am nr de manelar.din pacate am platit o gramada de bani sa o inscriu in tazra sa nu se mai creada ca daca am nr de ITALIA am deja NASUL PE SUS. MORPH daca tunigul consta in talpa grea SI in talpa si mai grea eu unu nu sunt deacord .ITZI MULTZUMESC CA MAI INTZELES
|
|
|
02-08-10, 19:51
|
|
Stage 2
|
PS. SA NU CREDETZI CA DACA SUNT IN ITALIA MA DAU BANI AFARA DIN CASA FAC SI EU NISTE SACRIFICII PT.AM SATISFACE PPASIUNEA SAU PALCEREA.SPER CA AM RASUNS IN MARE PARTE PT TOTZI.SI DACA O SA FIU ACASA CIND SE MAI ORGANIZEAZA UN ASA EVENIMENT AM SA ONOREZ CU CEA MAI MARE PLACERE INVITATZIA
|
|
|
02-08-10, 20:00
|
|
Stage 2
|
TUNING - este un cuvant ce provine din engleza si in traducere libera inseamna - acord fin, reglaj de finete.
In domeniul auto cuvantul TUNING a capatat urmatorul inteles - Acţiune sau preocupare de a îmbunătăţi, regla sau particulariza caracteristicile funcţionale sau estetice ale unui autoturism.
Tuningul are o lunga istorie, aproape la fel de lunga ca si evolutia autovehiculelor, gasindu-si originea in America de dupa razboi, odata cu aparitia fenomenului hot-rod-ului, mai precis, masini tipic americane cu motoare mari modificate pentru accelerarea pe linii drepte.
Hot rod-urile s-au nascut in acelasi timp cu chopper-ele, odata cu lasarea la vatra a primelor generatii de veterani din cel de-al Doilea Razboi Mondial. In cautarea lor de adrenalina, de zgomot, de aventura si de un nou stil de viata, acestia au inceput "tuning-ul" cu ajutorul cheilor, aparatelor de sudura si fierastraielor.
Prima etapa a fost "dezechiparea" vehiculelor de tot ceea ce era inutil, astfel incat scaderea greutatii sa aduca un plus de viteza. Primele hot rod-uri erau masini clasice, lasate fara barele de protectie, acoperis, geamuri, capac de portbagaj si capota motorului. Dupa cativa ani, au devenit centrul atentiei, iar V8-urile au inceput sa scrie istorie.
Fenomenul a capatat din ce in ce o mai mare amploare, astfel incat astazi exista o adevarata industrie de profil, ba chiar exista tuneri "de casa" pentru producatorii auto de renume, ce modifica (tuneaza) modelele de serie.
Tuningul la un automobil nu mai consta doar in modificarea parametrilor de functionare a motorului, ci il putem imparti in trei mari categorii:
* Tuning exterior
* Tuning interior
* Tuning motor
Tuning-ul exterior presupune schimbarea aspectului exterior al masinii pentru a obtine o tenta mai sportiva sau mai extravaganta. Spoilerele, pragurile sau eleroanele nu au doar un rol optic, ele ajutand la drenarea curentilor de aer. Kiturile exterioare, proiectate si testate in tunele aerodinamice, au rolul de a ghida curentii de aer, crescand aderenta masinii la viteze mari.
Tuning-ul la interior presupune schimbarea aspectului interior al masinii pentru a obtine o tenta mai sportiva, imbunatatirea functionalitatii, a comfortului sau obtinerea unui aspect mai extravagant.
Tuning-ul la motor presupune ajustarea sau modificarea unui motor cu combustie interna pentru a obtine performanta optima, pentru a creste puterea, economia sau durabilitatea motorului. Acesta a evoluat si s-a dezvoltat cel mai mult, putand fi impartit la randul sau in mai multe categorii:
- Tune-up de motor
- Chip tuning
- Tuningul de performanta
|
|
|
02-08-10, 21:42
|
|
Stage 2
|
SI SA VA DEMONSTREZ DE UNDE AM PLECAT SI PINA UNDE AM AJUNS CITEVA POZE
|
|
|
03-08-10, 01:50
|
|
Stage 4
Member of: [Crazy Drivers] [VW]
|
man...vad ca te iei nasol...nu te-a pus nimeni la zid...eu cred ca nu are nimeni nimic cu tine...doar ca tu ai aparut si ai postat ca si cum ai privi de sus toata situatia...eu cred ca nu isi are rost discutia de fata...
03-08-10, 02:30
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
YOOO, exagerezi!
1) Nu mai scrie cu CAPS
2) Nu e nevoie sa vedem definitia de pe wikipedia la "tuning", o stim.
3) Eu glumeam cu "talpa grea, talpa si mai grea...era un fel de a spune ca masinile alea is STOCK dar cu sofer tunizat...o gluma"
4) Hai sa lasam balta subiectul si sa vedem cum ne organizam intalnirea pe vinerea asta! Propun o parcare din exteriorul orasului iar locatia sa nu o anuntam CEL PUTIN PE FORUM. Folosim PM sau gura'n gura...oricum dupa sambata seara personal ma astept la sifoane pe viitor.
|
|
|
03-08-10, 09:07
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Offfffffffff. Multumim de explicatii. Bn ca s-a rezolvat problema. Eu unul nu am vrut sa te pun la zid. Doar am explicat ce se intelegea din postu tau. Eu in numele meu imi cer scuze fata de tine, si treaba cu nr de italia nu e ca te dau banii afara din casa, stiu si eu cazuri, da stii si tu cum sunt majoritatea care isi uita limba isi iau cate o masina facuta de acolo si vin si se dau interesanti mari aici = COCALARI. Bafta in continuare cu masina si te asteptam pe la intalniri.
For all: Am avut o discutie cu Morph si ne-am gandit sa stabilim o zi si o ora cand sa ne vedem. Sa facem si noi o adunare in oras. Cine e de acord sa ridice doua degete si sa isi exprime parerea fata de zi si de ora.
Morph: Eu zic ca parcarea de la Kaufland e perfecta. Alte ideii nu am, pentru ca multe sunt locuri din acesibile cu unele dintre masinile noastre. Pentru politia rutiera care citeste pe forum am un mesaj. sa-mi lase userele sa le dau PM daca ne mai deranjeaza si acum ))=))))
Last edited by alex_phm; 03-08-10 at 09:10.
|
|
|
03-08-10, 13:43
|
|
Stage 4
Member of: [Crazy Drivers] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by alex_phm
For all: Am avut o discutie cu Morph si ne-am gandit sa stabilim o zi si o ora cand sa ne vedem. Sa facem si noi o adunare in oras. Cine e de acord sa ridice doua degete si sa isi exprime parerea fata de zi si de ora.
|
|
|
|
03-08-10, 14:39
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
V-ati luat tare de tot si cu Italia si cu Politia pe forum.
|
|
|
03-08-10, 15:13
|
|
Stage 4
|
celica aia verde e a ta ma ?,neneorocirea imi place mult ,inseamna ca suntem vecini,te ginesc cand vii acasa
--- cat despre intanlire,eu,bossul,el capo del tuti bossi, propun sa fie sambata la o ora cat de cat acceptabila un 7:30-8:00 faceti poll faceti ce vreti,cel mai bine e cum zice bossu aici ,haus !
|
|
|
|
|