Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 19-12-10, 14:28   #841
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Roman

Ceva nou si dragut in Roman :> Zi ce problema ai Angelyno poate te pot ajuta.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0078.JPG
Views:	95
Size:	830.1 KB
ID:	1786832   Click image for larger version

Name:	IMG_0079.JPG
Views:	89
Size:	841.0 KB
ID:	1786833  
VladM is offline   Reply With Quote
Old 19-12-10, 20:51   #842
ANGELYNO

Stage 2

Am un bmw 318i din 94 si abia i`am schimbat motorul. Motorul merge bine. Problema e k am oscilatii la acul de turometru oscileaza inclusiv motorul. Dupa ce o accelerez putzin revine si sta normal. Chestia e k daca scot joja de la ulei merge putin mai turat undeva la 9 dar fara oscilatii. Cineva mi`a spus k trebuie sa resetez calculatorul k nu`mi mai recunoshte nu shtiu ce clapeta. Altii au zis k e de la motorasul de relanti, altii k de la injectoare. Acum vreau o parere de la unul care se pricepe! Apopo v`am vazut prin centru. Am un bmw negru NT-07-NTS. Un winderdrift placut
ANGELYNO is offline   Reply With Quote
Old 19-12-10, 21:16   #843
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Salut Angelinio...problema care o ai tu are multe posibile cauze...cei care tiau zis nu au gresit (in totalitate) dar sigur teau bagat in ceatza.

https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...relantiul.html aici gasesti cateva raspunsuri. Daca nu's satisfacatoare poti cauta pe google "oscileaza relantiul 4tuning" ca sigur gasesti mai multi care au avut problema asta si au rezolvato.

In principiu nu'i o cauza si punct! E posibil sa trebuiasca sa le iei prin excludere si asta e cam aiurea. Totusi poti incepe de la lambda...in maj cazurilor de acolo se trage. Sau regulatorul de relanti...injector infundat...etc.

Toate cele bune
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 20-12-10, 18:13   #844
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by ANGELYNO View Post
Am un bmw 318i din 94 si abia i`am schimbat motorul. Motorul merge bine. Problema e k am oscilatii la acul de turometru oscileaza inclusiv motorul. Dupa ce o accelerez putzin revine si sta normal. Chestia e k daca scot joja de la ulei merge putin mai turat undeva la 9 dar fara oscilatii. Cineva mi`a spus k trebuie sa resetez calculatorul k nu`mi mai recunoshte nu shtiu ce clapeta. Altii au zis k e de la motorasul de relanti, altii k de la injectoare. Acum vreau o parere de la unul care se pricepe! Apopo v`am vazut prin centru. Am un bmw negru NT-07-NTS. Un winderdrift placut
Eu zic sa verifici prima si prima data senzorul de turatie,aia zic eu ca e. Ce de-a masini au aparut in Roman,Audi S4,Golf 6 R20,Skoda Octavia RS frumoasa rau.
Old 20-12-10, 21:55   #845
ovydyu4all

Stage 3

ovydyu4all's Avatar

Vlad de asta ziceai nu?
Attached Thumbnails

Name:	DSC00043.JPG
Views:	119
Size:	510.5 KB
ID:	1789166  
ovydyu4all is offline   Reply With Quote
Old 21-12-10, 01:09   #846
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by ovydyu4all View Post
Vlad de asta ziceai nu?
Da,pentru asta te injuram degeaba...:">)
Old 21-12-10, 11:06   #847
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Eu zic sa verifici prima si prima data senzorul de turatie,aia zic eu ca e. Ce de-a masini au aparut in Roman,Audi S4,Golf 6 R20,Skoda Octavia RS frumoasa rau.
Nu vladut, nu avem Audi S4, ala care ii in roman ii un 1.8T facut sa para S4
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 24-12-10, 18:32   #848
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Attached Thumbnails

Name:	craciun.jpg
Views:	50
Size:	381.3 KB
ID:	1793888  
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 02-01-11, 21:07   #849
yoooo

Stage 2

yoooo's Avatar

Default care ma poate ajuta??

care este in masura sa ma poata ajuta si pe mine???

2 seturi de boxe

si astea is datele cu traducerea de pe google:

Un con de aluminiu pereche MID :6.5-Inch Driver aluminiu Con de gama medie din cauciuc butil aliaj Surround 200 W RMS / 400 Watts Frecventa de raspuns Peak: 55-6KHz Impedanta: 4 ohmi Unul din material plastic pereche Casing Tweetere :1-Inch Dome tweeter Magnet neodim de mătase 3 de montaj Opţiuni: Flush / pivotantă / suprafaţă / Unghi Mount Frecventa de raspuns: 1.4-24KHz Impedanta: 4 OhmsOne Pair pasive Crossover Network: Two - Way 12dB crossover pasiv Octave Slope Conectori placaţi cu aur complet protejate Accesorii CircuitryIncluded: Custom Grile de montare Hardware Wiring kit de cabluri Diagrama Şablon

2 statzii lanzar
si astea is datele tehnice:

Putere RMS @ 4 ohmi: 2 x 200 WattsRMS Power @ 2 ohmi: 2 x 250 W Peak Power @ 4 Ohm: 2 x 400 Watt idged Power @ 4 ohmi: 1 x 800 W de īnaltă eficienţă Sursa de alimentare MOSFET Heavy-Duty Radiator agabaritice Rezervoare Condensator Die Casting / Terminal Block Custom aur şi / RCA placate cu nichel Jacks High / Low Level Intrări (cu excepţia Mono) reglabil Gain Control intrare High-Pass / Low-pass crossover electronic, cu bas frecventa reglabile reglabile Bass Boost Boost Remote Turn On Soft īntārziată Remote Turn-On / Off Circuite complet 2OHMS stereo stabil funcţionarea simultană Mono / Stereo capacitate funcţionarea Short Circuit / termica / la suprasarcina / DC offset protecţie linie audio de ieşire Jacks Power / Protect LED indicatori THD: 0,5% raport semnal / zgomot: 85dB Frecventa de raspuns (+ / - 1dB): 10Hz-38 KHz Low Pass Crossover Frecventa: 40Hz-400Hz Crossover High Frequency Pass: Bass Boost 40Hz-400Hz: 0 ~ 18db Rating Siguranţă: 25A x 1 Dimensiuni unitate: 9.60 L''W x 10.23''x 2.88''H

si un subwofer

subwoofer unic cu radiator pasiv de la distanţă şi control nivel subwoofer
* Echipat cu un con woofer de 12 inch, 12-inch pasiv
* pass variabile redus (50-150Hz) crossover
* Putere: 500 W RMS, 1000 W max
* semnal-zgomot raport: 91dB

bateria era initzial de 65 A acum am montat una de 70A

CARE AR FI PUTEREA CONDENSATORULUI????
Attached Thumbnails

Name:	41SZu7-izvL._SS500_.jpg
Views:	38
Size:	32.1 KB
ID:	1805106   Click image for larger version

Name:	vbra225.jpg
Views:	44
Size:	29.9 KB
ID:	1805107   Click image for larger version

Name:	41+bTPR-fyL._SS400_.jpg
Views:	48
Size:	21.6 KB
ID:	1805108  

yoooo is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 22:40   #850
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

cat costa componentele si statia?? subul pare panarama
n-am mai auzit de firma asta pana acum
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 02:13   #851
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
cat costa componentele si statia?? subul pare panarama
n-am mai auzit de firma asta pana acum
In general sub-urile care au statie incorporata nu sunt performante, plus de asta, ala din poza e prea mic ca sa fie ceva mai performant...
Old 06-01-11, 20:44   #852
yoooo

Stage 2

yoooo's Avatar

din nou esti u mai invidiosule da u pe scuter ce aveai montat??????????????????????? de fiecare data ai u ceva negativ de comentat la adresa mea.nu am intrebat de marca sau cit ii de mare sau cit ii de mic vroiam sa stiu cit sa fie puterea condensatorului.si am terminat daca avetzi de gind sa ma ajutatzi postatzi daca nu parereile voastre de marca putere si alte pareri de genu sa le tzinetzi pt voi.

va multzumesc anticipat
Old 06-01-11, 20:56   #853
yoooo

Stage 2

yoooo's Avatar

pe 2 statzii acelasi model si 2 seturi de boxe ce contzin 4 tweteere 4 difuzoare si 4 filtre si 2 kit-uri de cabluri au costat 450 euro cu transport si vama din america de pe www.amazon.com
subul il aveam deja cumparat si am dat 329 euro si se aude destul de bine
Old 11-01-11, 20:47   #854
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by yoooo View Post
pe 2 statzii acelasi model si 2 seturi de boxe ce contzin 4 tweteere 4 difuzoare si 4 filtre si 2 kit-uri de cabluri au costat 450 euro cu transport si vama din america de pe www.amazon.com
subul il aveam deja cumparat si am dat 329 euro si se aude destul de bine
eu nu stiu de ce ai luat asa foc...omu avea dreptate in ce a zis... si + ca nu am vazut afirmatia lui sa-ti fie adresata in mod direct tie.

am mai facut ceva cercetari pe net ... e ok ca brand.

Dar tot is de parere ca sub-ul ala e panarama...si cu 330 euro iti cumparai un sistem bunicel.

Bafta!
Old 11-01-11, 21:38   #855
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by yoooo View Post
din nou esti u mai invidiosule da u pe scuter ce aveai montat??????????????????????? de fiecare data ai u ceva negativ de comentat la adresa mea.nu am intrebat de marca sau cit ii de mare sau cit ii de mic vroiam sa stiu cit sa fie puterea condensatorului.si am terminat daca avetzi de gind sa ma ajutatzi postatzi daca nu parereile voastre de marca putere si alte pareri de genu sa le tzinetzi pt voi.

va multzumesc anticipat
Bai baietasule, in primul rand, nu am avut nimic cu tine, ti-am spus ce parere am de subwoofer-ul ala din poza, ii foarte scump si foarte varza(daca vrei sa fiu rautacios), si multi altii au aceeasi parere.
Ce vrei sa-ti fac eu daca iti pui numai tampenii pe masina..
2. Scuter aveam la 11 ani..
3. ala de la semnatura ii motor..
4. stai tu calm, ca pe masina mea am sistem bose din fabrica, care ii de vreo 20 de ori mai bun de cat ce ai tu acolo, asa ca ciocu' mic si joc de glezne.

P.S: Si invata sa scrii corect in limba romana( asta tot ca sa-ti demonstrez cum e sa fii rautacios)
- Copyright 2024 4Tuning -