Quote:
Originally Posted by bogdan350cid
eu nu stiu sigur cum e la 700r4, [...]
|
Pai atunci las-o balta.
TH 700 R4 sînt cutii hidramate universale folosite la firebird si Camaro într-e anii 82 si 92, CUTII SLABE care nu rezista la mai mult de 200 CP. Originalele sînt deplorabile. În afara de faptul ca schimba dintr-a 1-a într-a 2-a exact la 50 km/h si nu stie ce vrea, sare permanent dintr-o treapta în alta de te nebuneste daca vrei sa mergi constant, chit ca folosesti tempomatul, kickdown-ul e o catastrofa. E pur si simplu incapabila sa transmita puterea motorului cum trebuie deoarece merge cu banda de frînare pe solenoid prea strînsa ducînd si la supraîncalzire.
La 6 ore de mers constant pe autostrada, ajunge cutia la 160°F ceea ce este prea mult fiind pe undeva pe la 100°C mai mult ca motorul
Acum daca te pui sa faci cu dezastrul asta un..........transfagarasan risti sa ajungi sa plîngi lînga ea. Iesi din D/D ( Overdrive) si schimbi manual pe drumuri de panta 1 / 2 / D si retur, îti creste presiunea de ulei în cutie în asa hal de începe sa puta dupa tine a A.T.F. ca-ti fierbe uleiul în cutie.
Asta este la cutiiile standard de serie cu care sînt înzestrate masinile din fabricatie.
La cutia (de schimb) de competitii pe care am pus-o facuta la T.C.I., în primul rînd are o turbina dubla de ulei, are 2 ventile de actionare mai putin deoarece nu are banda de frîinare solenoid, deloc. Este complet eliminat, Overdrive-ul acela imbecil este eliminat fiind înlocuit cu o treapta 5 REALA Si nu setata electronic, rezista pîna la 600 CP dar îi trebuie un radiator de ulei aditional si intra în ea 11 litri de A.T.F., are un alt grup pe iesirea cardan.
Oricum, indiferent daca de competitii sau nu, cutiile astea sînt pur si simplu DEPASITE si............... IEFTINE. Gîndeste-te ca eu pe a mea am dat 4500 DM (2250 EURO) si asta în 1996
Noi sîntem în 2011.
Sînt 15 ani de atunci, tot atîti ani sînt de cînd am facut-o, tot atunci am si testat-o dupa cinditiile DE ATUNCI si nu dupa conditiile de acum.
Ce faceti voi, ca luati totul în derîdere, e ca si cînd a-ti lua în derîdere pe unul care si-a tunat o dacia 1300 acum 20 de ani si aveti pretentii de la el la tehnica si teste ale anului 2011.
@ cRbL
Nu sînt poze scanate ci poze facute cu un celular vechi, Motorola V3i.
Nu toata lumea are iPhone de fitze de ultima ora deoarece mai exista unii ca mine ce le trebuie un celular numai pt. a telefona si nimic mai mult.
@ daniwmk
Caut poze pe net?
Glumesti! Pt. asa ceva n-am timp. asta faceti voi, în sectorul Kitsch si MASINI TARI ÎN ROMÂNIA parca n-ati avea alt ceva mai bun de facut.
Da stiu. În România nu trebuie nimeni sa munceasca ci numai sa stea toata ziulica pe net sa bata apa-n piua batîndu-si joc de tot ce vede pe net, în mod deosebit de masini. Restul vine "pica para malaiata" de la sine. Îmi pare rau ca am uitat acest aspect.
Daca mai am pusa masina pe alte trei forumuri nenmtesti, daca sînt indexate de google asta nu înseamna ca sînt copiate dar treraba asta, prt. a fi înteleasa, e prea mult cerut.
În fine. Asta e. Fiecare cu ce-l doare.
acum puteti sa scrieti ce vreti. Raspunsuri de la mine nu mai vin. Cred ca am scris deja prea mult, mi-am pierdut destul timp 2 ani de zile pe aici. Ar fi cazul sa-mi vad de treaba ca-i mai sanatos.