19-04-09, 00:10
|
|
Banned
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
Re: Pontiac Firebird 1989 - Tuned
Quote:
Originally Posted by B 89 WRC
nu acum peste o zi doua trei o sapt nu e graba oricum eu astept nu vreu o poza instant sa nu fiu inteles gresit
|
Vrei s-o pui în album ?
Sari cu 20.000 EURO si ia-o cu totu LIVE
|
|
|
19-04-09, 00:12
|
|
Registered
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
nu chiar vreau sa-ti vad masinile vb cat se poate de serios si cand o sa am drum in tara de dincolo o sa vreau sa le vad live dar pana artunci te rog frumos pune si tu poze
28-04-09, 15:41
|
|
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
poze recente?sa vedem si noi cum mai arata masinuta ta.
|
|
|
01-05-09, 20:25
|
|
|
Dupa ce scrie in primul post, cred ca s-a suparat si nu mai pune nicio poza
|
|
|
01-05-09, 20:59
|
|
Registered
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
pui poze cand ai la ce cand nu ai nu poti sa pui
|
|
|
02-05-09, 03:28
|
|
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Poate are la ce dar nu e genul sa-i faca poze odata la 2 ore si sa o urce pe net .
|
|
|
03-05-09, 19:56
|
|
|
[QUOTE=CyberCSX;1935584]Da, se cam încalzesc dar are racire suficienta si are 4 radiatoare.
Masina e testata pe stand cuplata de computer.
Conditii de vara simulate pe role, am ajuns la Vmax. 280 km / si 475 CP, fara NOS.
Mai mult n-am riscat ca era pericol sa-mi explodeze motorul.
Pe sosea n-am reusit înca sa o urc la limita ca n-am unde si noaptea e prea riscant.
A reusit însa fiu-meu sa-l distruga cu NOS. Zice ca la un moment dat se blocase vitezometrul si nu mai stia cu cît merge.
N-a lipsit mult sa-l pocnesc ![Twisted Evil](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_twisted.gif) [/
Da-o dracu.....SF-uri
|
|
|
06-05-09, 19:21
|
|
Dacia Driver
Member of: [DACIA]
|
Omu mai mereu este on pe forum dar 2 poze îi este lene să facă şi să le pună
|
|
|
18-04-11, 18:57
|
|
Banned
|
Poftim si mai recente, facute instant cu celularul.
Si cu asta, îmi iau ramas bun.
N-am mai dat de mult prin forum din lipsa de timp si alte probleme.
Asta fiind ultimul meu post pe 4tuning.ro, va urez numai bine si poate ne vedem cîndva "On the road".
|
|
|
18-04-11, 22:20
|
|
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Poftim si mai recente, facute instant cu celularul.
Si cu asta, îmi iau ramas bun.
N-am mai dat de mult prin forum din lipsa de timp si alte probleme.
Asta fiind ultimul meu post pe 4tuning.ro, va urez numai bine si poate ne vedem cîndva "On the road".
|
Da, se cam încalzesc dar are racire suficienta si are 4 radiatoare.
Masina e testata pe stand cuplata de computer.
Conditii de vara simulate pe role, am ajuns la Vmax. 280 km / si 475 CP, fara NOS.
Mai mult n-am riscat ca era pericol sa-mi explodeze motorul.
Pe sosea n-am reusit înca sa o urc la limita ca n-am unde si noaptea e prea riscant.
A reusit însa fiu-meu sa-l distruga cu NOS. Zice ca la un moment dat se blocase vitezometrul si nu mai stia cu cît merge.
N-a lipsit mult sa-l pocnesc
asta ar trebui pus la posturi clasice, e f tare.
are radiatoare 4 pe fiecare parte? si cu concentratia de nos a fost tare. oare cum ar merge pe dyno in conditii simulate de iarna?
|
|
|
19-04-11, 00:53
|
|
Banned
|
Ma obligati sa revin deoarece conform MISTOURILOR VOASTRE, sînteti pur si simplu NISTE HABARNISTI prosti de gura si fara creier.
De ce ? SIMPLU!
Pontiac Firebird, indiferent daca V 6 sau V 8 din productiile începînd cu 1982 pîna în 1992 au DIN FABRICATIE 3 radiatoare si cine nu crede sa-i studieze SERVICE MANUAL-ul sa se cionvinga NEGRU PE ALB.
Asa zisul radiator de racire consta din DOUA RADIATOARE în UNUL.
Pt. circulatia lichidului de racire se aplica un radiator în profil "U" întors iar în mijloc în acelasi corp se afla radiatorul de ulei pt. cutia de viteze fiind numerotat cu RADIATOR Nr. 2 iar Radiator Nr. 3 este pt. clima.
Tinînd cont de acest fapt. e clar ca daca-i mai adaugi un radiator ca ai 4 RADIATOARE !
Si acum, va rog, pe voi MARII TEHNICENI MISTOCARI sa va puneti putin în functie CREIERUL MIORITIC ATOT CUNOSCATOR si ulterior sa scrieti iar cine vrea sa ÎNVETE "cu ce se manînca" un FIREBIRD sa-si procure un SERVICE MANUAL si dupe ce la-ti studiat din scoarta-n scoarta atunci putem sta de vorba si pîna atunci CIOCU MIC si lustruiti-va maideparte ursuletii si pisicutele de la schrot-ul nemtesc !
HAYNES REPAIR MANUAL -- 320 pages; ISBN 1563920654; 8-1/2 x 11 x 5/8 in.; A comprehensive manual that gives the home mechanic an in-depth look at specific areas of auto repair; Includes step-by-step procedures, easy-to-follow photos, complete troubleshooting section, valuable short cuts, and color spark plug diagnosis; Written based on a complete teardown of the vehicle; Features routine maintenance, tune-up procedures, engine repair, cooling and heating, air conditioning, fuel and exhaust, emissions control, ignition, brakes, suspension and steering, electrical systems, and wiring diagrams.
|
|
|
19-04-11, 01:42
|
|
|
Quote:
Ma obligati sa revin deoarece conform MISTOURILOR VOASTRE, sînteti pur si simplu NISTE HABARNISTI prosti de gura si fara creier.
De ce ? SIMPLU!
Pontiac Firebird, indiferent daca V 6 sau V 8 din productiile începînd cu 1982 pîna în 1992 au DIN FABRICATIE 3 radiatoare si cine nu crede sa-i studieze SERVICE MANUAL-ul sa se cionvinga NEGRU PE ALB.
Asa zisul radiator de racire consta din DOUA RADIATOARE în UNUL.
Pt. circulatia lichidului de racire se aplica un radiator în profil "U" întors iar în mijloc în acelasi corp se afla radiatorul de ulei pt. cutia de viteze fiind numerotat cu RADIATOR Nr. 2 iar Radiator Nr. 3 este pt. clima.
Tinînd cont de acest fapt. e clar ca daca-i mai adaugi un radiator ca ai 4 RADIATOARE !
Si acum, va rog, pe voi MARII TEHNICENI MISTOCARI sa va puneti putin în functie CREIERUL MIORITIC ATOT CUNOSCATOR si ulterior sa scrieti iar cine vrea sa ÎNVETE "cu ce se manînca" un FIREBIRD sa-si procure un SERVICE MANUAL si dupe ce la-ti studiat din scoarta-n scoarta atunci putem sta de vorba si pîna atunci CIOCU MIC si lustruiti-va maideparte ursuletii si pisicutele de la schrot-ul nemtesc !
HAYNES REPAIR MANUAL -- 320 pages; ISBN 1563920654; 8-1/2 x 11 x 5/8 in.; A comprehensive manual that gives the home mechanic an in-depth look at specific areas of auto repair; Includes step-by-step procedures, easy-to-follow photos, complete troubleshooting section, valuable short cuts, and color spark plug diagnosis; Written based on a complete teardown of the vehicle; Features routine maintenance, tune-up procedures, engine repair, cooling and heating, air conditioning, fuel and exhaust, emissions control, ignition, brakes, suspension and steering, electrical systems, and wiring diagrams.
![](http://www.autopartswarehouse.com/images/product_images/thumbs200/haynes/H1679019.jpg)
|
poi eu am cateva masini de astea cred ca stiu ce vorbesc. doar ca ceva mai noi , dar cam acelasi lucru in mare. de aia mi am permis sa zic si eu ceva cand am vazut ce fantasmagorii vorbesti.
![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
Last edited by bogdan350cid; 19-04-11 at 01:53.
|
|
|
19-04-11, 08:41
|
|
Banned
|
Compari capra cu varza. Masinile "ceva mai noi" sînt cu totul alt ceva.
Repet!
Daca nu sti cum e la astea mai vechi, las-o balta, ia cartea si studiazo sau cel putin deschide capota la una din seria 82 - 92 si uita-te la racordurile primului dublu-radiator si ai sa te convingi ca am dreptate.
|
|
|
19-04-11, 10:15
|
|
|
Quote:
Compari capra cu varza. Masinile "ceva mai noi" sînt cu totul alt ceva.
Repet!
Daca nu sti cum e la astea mai vechi, las-o balta, ia cartea si studiazo sau cel putin deschide capota la una din seria 82 - 92 si uita-te la racordurile primului dublu-radiator si ai sa te convingi ca am dreptate.
|
stiu foarte bine cum sunt radiatoarele si diferentele dintre generatii la masinile astea, dar poate avionul tau e diferit. ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) si ce am zis nu e doar despre radiatoare e cam despre tot ce ai scris aici, numai aiurea ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
|
|
19-04-11, 11:30
|
|
|
Vai cat pot minti unii oameni ...
Asta debiteaza numai prostii de cand si-a facut user.
|
|
|
|
|