Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 09-07-07, 08:38   #1
[email protected]

Stock

Exclamation Nu stiu ce sa cumpar!

Vreau un mp3 player pt masina in jur de 8 mil....Pt o masina dacia logan...as vrea sa aiba si suport de i-pod...am vazut unele pe *********** dar nuj ce sa aleg...pioneer sau sony
soryn14@yahoo.co.uk is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 10:04   #2
Baban_San

Stage 5

Baban_San's Avatar

Default Re: Nuj ce sa cumpar!

1. nu sunt un mare iubitor al Sony dar acum cateva zile am vazut un Sony, cu usb puteai sa ii infingi un stick in el si sa termini toate problemele cu o mie de cabluri.
2. daca deja ai achizitionat un ipod, mai tre sa cumperi un modul pe care il livreaza pioneer si anume: Pioneer CD-IB100 II care il legi la Head unitul tau din masina pioneer si la Ipod, si iti va citii direct de pe Ipod mp3, ba chiar va avea comanda sa controleze unele functii de pe Ipod.(pretul de achizitie este undeva pe la maxim 4 mil)

da mai multe detalii, ca sa te putem ajuta.

PS: daca nu vrei neaparat performante si doar sa fie un Hu practic alege Sony. mai mult ca sigur ca exista ceva pt a adapta ipod si la Sony dar nu cunosc. am folosit numai pioneer cu Ipod, si am vazut fiind folosit de mai multi.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	brand_product.jpg
Views:	75
Size:	236.2 KB
ID:	301472  
Baban_San is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 10:06   #3
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

radiocd-urile sony sunt slabe la capitol sunet/reglaje, iti recomand clarion dxz 578 sau pioneer deh-p6900ib, desi cel din urma iti depaseste bugetul cu 2 mil, isi merita banii si e de preferat unui 5900 sau p55bt (desi p55 are alte gadgeturi interesante, pe parte de telefon mobil, prin BT)

bezz is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 10:09   #4
Baban_San

Stage 5

Baban_San's Avatar

da da chestia cu BT poate oi fii eu prost, dar mi se pare destul de complicat de setat. la clarion are nevoie de un modul special de adaptare la Ipod?
Baban_San is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 15:58   #5
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

da, e cam acelasi lucru ca la pioneer, ii trebuie aceasta interfata:
http://www.izideal.pt/product/12-F12...larion-ea1276/

singurii cu conectare "directa" I-pod {dar tot trebuie cumparat un cablu} cred ca sunt alpine
au luat si premiu "Alpine launched iPod direct link head unit, which won the Car Accessory Award 2005".
Old 15-07-07, 00:32   #6
Kalastar

Stage 3

Default Re: Nu stiu ce sa cumpar!

eu am luat un alpine care are o astfel de interfata.... momentan nu am cablu, insa trebuie sa vina si ala!

oricum, sunt foarte foarte multumit de el... la pretul sau-3.9mil e super si ca HU si ca amplif pt ce am eu- adica boxele stoc.

ti-l recomand!

e modelul 9870r.
Old 18-07-07, 23:16   #7
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

alpine are conectare directa pentru Ipod totusi sa nu ne grabim la recomandari, este FOARTE slabut modelul tau ...
si sunetul alpine nu place oricui, chestie de gust.

mi-e teama ca pana acum si-a luat un sony
Old 20-07-07, 20:50   #8
Kalastar

Stage 3

mie mi-a placut! mai ales ca urmeaza sa adaug un sub puternic si sunetul bright ma avantajeaza.

mie mi s-a parut ok la banii lui. aproape de optim as putea spune- calitate/pret!
Kalastar is offline   Reply With Quote
Old 21-07-07, 14:00   #9
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

trebuie sa fii un adevarat fan alpine
si mie mi-au placut enorm la inceput dar apoi am gasit lucruri mai rafinate cu meniuri pentru prosti .
- Copyright 2026 4Tuning -