Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 08-10-11, 20:31   #1
augustin_bt

Stock

Default help me!!!

sall!!
am si eu o intrebare.. de curand mi-am achizitionat un vw transporter doka si as vrea sa-i cumpar un cd player si 4 boxe sa-i pun.. si nu stiu cu ce sa incep.
spre exemplu daca iau un cd-player care are iesire de 50 w, daca ii pun 4 boxe 2 fata si 2 spate de 50w se va auzi bine? sau mai am nevoie de altceva.? sau ce ar fi bine sa fac..
astept raspunsurile voastre
augustin_bt is offline   Reply With Quote
Old 09-10-11, 11:03   #2
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: help me!!!

Quote:
Originally Posted by augustin_bt View Post
sall!!
am si eu o intrebare.. de curand mi-am achizitionat un vw transporter doka si as vrea sa-i cumpar un cd player si 4 boxe sa-i pun.. si nu stiu cu ce sa incep.
spre exemplu daca iau un cd-player care are iesire de 50 w, daca ii pun 4 boxe 2 fata si 2 spate de 50w se va auzi bine? sau mai am nevoie de altceva.? sau ce ar fi bine sa fac..
astept raspunsurile voastre

Deci pe scurt nivi un player nu scoate mai mult de 25-30 w reali. Acum ce buget ai?
vwvento is offline   Reply With Quote
Old 09-10-11, 21:40   #3
augustin_bt

Stock

pai buget cam vreo 3-400 de ron pt cd player, si vreo 200 pt boxe..
Old 10-10-11, 07:51   #4
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

Pai de player sa zicem ca-ti ajung,dar 200 pentru 4 boxe si sunet decent sunt cam putini...
Fiind totusi transporter mai bine iei 2 boxe zdravene decat 4 prastie
Ca si player fiind low cost te poti orienta spre pioneer,au sunet decent pentru pretul mic de achizitie,basca poti sa ramai si cu bani de ceva cduri )

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 12-10-11, 13:23   #5
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by julaikos View Post
Pai de player sa zicem ca-ti ajung,dar 200 pentru 4 boxe si sunet decent sunt cam putini...
Fiind totusi transporter mai bine iei 2 boxe zdravene decat 4 prastie
Ca si player fiind low cost te poti orienta spre pioneer,au sunet decent pentru pretul mic de achizitie,basca poti sa ramai si cu bani de ceva cduri )

Unpioneer sau un alpine la 350 lei si vei avea un sunet mai mult decat decent, ti-ar mai trebui si un sistem de boxe helix, care dupa pararerea mea sunt cele mai ok, daca nu si DLS sunt destul de bune. acum depinde si de tine ce vrei sa faci. Cum s-a spus mai bine 2 bune decat 4 proaste.
Old 12-10-11, 13:26   #6
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Astept ca cei avizati sa isi dea si ei cu parerea.
Old 12-10-11, 14:55   #7
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

Eu cred ca amandoi am dat sfaturi pertinente,ramane la latitudinea lui daca le urmeaza sau nu
Si dls-urile sunt ok.
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 14-10-11, 19:37   #8
augustin_bt

Stock

am sa vad ce imi achizitionez in functie de sold)
si inca o intrebare... in bandourile de la usile din fata nu am loc pt boxe din pacate.. oare cum se poate face? sa tai din bandou?
Old 14-10-11, 19:50   #9
augustin_bt

Stock

inca o intrebare.. am si un ford focus din 2001 cas original cu cd audio.. si am incercat sa-i pun o boxa de 50w si cand am dat play la volumul maxim nu se auzea nici in jumatate din cum se auzeau boxele originale.. dc? stiu doar ca cele originale is de 30w..
??
Old 15-10-11, 19:21   #10
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by augustin_bt View Post
inca o intrebare.. am si un ford focus din 2001 cas original cu cd audio.. si am incercat sa-i pun o boxa de 50w si cand am dat play la volumul maxim nu se auzea nici in jumatate din cum se auzeau boxele originale.. dc? stiu doar ca cele originale is de 30w..
??
Nu conteaza de cat sunt boxele pentru ca MP3 playerul tot 15 watts rms va scoate fara un amplificator, daca nu se aud la fel nu inseamna ca sunt mai proaste ci poate sunt mai clare ca sunet.

Zici ca ai transporter? Eu am multivan si sunt cam la fel la interior acum depind esi din ce an este masina.
- Copyright 2026 4Tuning -