Vialy...vecine...sau sa iti zic si eu tot craiovene?
))...
Despre centrul nostru am facut,dupa cum am mai spus,o lucrare.Din nimereala aceasta a ajuns la unul dintre cei mai buni arhitecti urbanishti de la noi(noi reprezentand Romania).In lucrarea asta am zis in mare parte de rau.Si dupa cum am spus,lucrarea a fost cea mai buna lucrare a mea (since ever).
Chestia cu fantanile este total relativa.Atata timp cat nu shtii cum trebuiau sa se comporte fantanile alea,eu vorbesc degeaba.Ele sunt acum ceva intre home made si ultra mega super profesional realizate
)...
Sa iti zic si ca vicepresedintele Ordinului Arhitectilor imi da dreptate?
...
Singurul lucru 100% bun care a fost facut mi s-a parut refacerea pasarelei (restaurarea?) ce uneste biserica din fatza de la Colegiul Carol si blocul turn,cel din fatza de la Proiect,la parterul caruia se afla sediul ACR. Parcarea aia mi se pare chiar misto. Oricum tu shtii mai bine ca era mare nevoie de o parcare in zona.Desi asta e micutza...e mult mai bine decat deloc.Si arata bine,mai ales noaptea.
Cu fantanile...inca o data iti zic...nu functioneaza cum trebuie!!!!Am date de la oameni care se pricep(inclusiv consilieri locali)...
Daca sunt din Craiova nu inseamna neaparat ca trebuie sa laud orasul asta.
Recunosc necesitatea centrului astuia...dar se putea si mult mai bine,asa cum se putea si mult mai rau...
p.s. Mishto Kawa...
Al tau vecin de cartier,eu...