...Mie ...sincer sa fiu...mi se pare un centru foarte chicios...adica..are si partile lui bune...lampile...ceasurile...si sunt sigur ca mai sunt cateva...
Dar in rest e plin de fantani facute parca pe vapor...cu metode "ingenioase" totally made in Romania...1000 de de led-uri la fantanile alea de te doare capul...Dar e si o schimbare in bine...led-urile s-au cam stricat si acum apa are numai o culoare...
Alta problema....fantanile astea "super tari" dau pe-afara...nici una nu functioneaza cum trebuie...si cand zic nici una vb serios...
Singura fantana frumoasa mie sincer mi se pare cea de la Ciuperca...dar si cu aia e o mare problema...nu cu fantana in sine,trecand pe langa faptul ca si aia cam "da pe dinafara"...dar...poate ca nu shtiatzi ca fantana care era initial la ciuperca...CIUPERCA in sine...era monument national...ocrotit etc...Oamenii si-au "amintiti" abia dupa ce au dat-o jos in mii de bucatzele...
Asa ca...ma baietzi...nu mai zicetzi de centrul nostru...normal...are elemente bune...noi...in regula...dar are multe elemente de chici...foarte multe...Oricum...trebuia facut ceva cu centrul nostruu...se putea si mai rau...dar va garantez eu ca nu e cel mai frumos centru....nicidecum!!!!Sper k nu va suparatzi pe mine,dar cred ca pana si Bucurestiul are centru mai mishto...privind de pe nush ce bulevard spre Casa Poporului ai o super vedere de pici...(pe timp de noapte)...etc etc....
p.s. Am facut la un moment dat o luicrare despre noul nostru centru GRI...lucrare foarte apreciata de catre un mare profesor de la Bucureshti...fiind desigur singura mea lucrare buna .... since ever...
Sper k nu v-am suparat...astept cu nerabdare sa vbim despre super orasul nostru...

)