Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Detman\"
XDriver.. eu stau in apropiere de Maxim Gorki ... . sunt dobitoci de numa care se dau pe aici cu muzica la maxim... ca , cine sunt ei, ca au Dacie ... si manelele merg de numa... :P .
Anu' trecut vara era frumos... . linii ... burnouturi ... etc. .. pe aici .. acum cam gol.
Acum este Flaviu si cu inca unul si se dau toata ziua cu motoarele
ii stiu si eu(din vedere)....dar acuma intr-o zi la gara ala cu motorul galbe o avut un mic incident...adika a pierdut controlul si a cazut de pe motor...el nu a patit apropae nimic(o zgarietura pe mana) da motoru pacat de el ca era praf...daca va uitati bine(chiar dupa intersectia aia de unde iese tramvaiu de la incaputu strazii-din partea cu gara) inca se mai vede urma in trotuar
legat de cele scrise mai sus pot sa spun ca PROSTIA SE PLATESTE.
si acum o intamplare nasoala pe drumul spre mare.
dupa o ora de mers cu 180 pe pilot automat pe bucuresti pitesti (nu conduceam eu) am oprit ca era blocat drumul de o gramada de masini, am coborat, si in fata dupa vreo 500 de metri de cioburi si tot felul de resturi in shantz o duba 16+1 rasturnata in shantz si un mertzan facut zob, plin de bagaje si de oameni intinsi pe marginea drumului. in duba mai erau 2 prinsi morti cand am plecat. 1 km mai in fata remorca microbusului oprita tot in sant. dupa ce am plecat am vazut 7 ambulante mergand dinspre bucuresti.
prostia si oboseala ucid.
dupa o ora de mers cu 180 pe pilot automat pe bucuresti pitesti (nu conduceam eu) ....
a....autostrada bucuresti pitesti are in jur de 100km(116 daca nu ma insel...) aia inseamna ca cu 180 o parcurgi cam in 35...pana ajungi la viteza aia si inca hai sa zicem 40 de min...=> nu aveati cum sa mergeti 1 h cu viteza aceea=))...sa nu te superi da nu m-am putut abtine si in legatura cu incidentul: super nashpa....eu de obicei cand vad asa ceva raman foarte socat....
sa povestesc shi eu...cate ceva...mergeam spre sannicoara...dupa horea groza care era cu duba...shi trebuia sama tzin dupa el ca eu nu jtiam unde tre`sa ma duc...hg intra in depashire pe dreapta...shi eu ca o blonda ce is intru dupa el(cu carutza mea de 75 de magari putere-logan)...hg depasheshte...da` la un moment dat se termina asfaltul... shi dau de o gramada de gopi cu pietris shi apa ..shi de acolo ca o oaie beata ba pe o banda ba pe alta..norocul incepatorului...nu venea nimic de pe contrasens...altfel eram la 2 metrii underground...
alaltaieri...(blonda la volan cum zic totzi) am avut o mica peripetzie in garaj s`a rezolvat a doua zi...usha din dreapta spate era indoita rau...vopseau de pe usha era prin garaj...tata nu shtie nimik... am dus carutza la un prieten a chituit`o shi a vopsit`o....pfffiiiiuuu...am scapat...
dupa o ora de mers cu 180 pe pilot automat pe bucuresti pitesti (nu conduceam eu) ....
a....autostrada bucuresti pitesti are in jur de 100km(116 daca nu ma insel...) aia inseamna ca cu 180 o parcurgi cam in 35...pana ajungi la viteza aia si inca hai sa zicem 40 de min...=> nu aveati cum sa mergeti 1 h cu viteza aceea=))...sa nu te superi da nu m-am putut abtine si in legatura cu incidentul: super nashpa....eu de obicei cand vad asa ceva raman foarte socat....
nici nu am citit tot ce ai scris pentru ca nu meriti atentia mea dar autostrada bucuresti pitesti are 230 si ceva de km . accidentul era la 30 de km de bucuresti . CREIERE.
mai cresti ... ia-ti carnetu ... si apoi baga-te in seama mucea.
Bai \"mucea\" intereseaza-te si dupa aceea vorbeste!!!! cum draku sa aiba 2 30 tu traiesti in vise mah??? si ce daca nu am carnet? la asta chiar ce are nu stiu sa calculez? ba uita-te la postu meu si o sa vezi ca stiu!
si te rog frumos vezi ce/cum vorbesti numai pt ca ai 20 de ani nu inseamna ca trebuie sa arunci in stanga si in dreapta cu noroi!
a si inca ceva, daca postul meu anterior nu a meritat atentia ta citeste aicea ce am scris:
nici nu am citit tot ce ai scris pentru ca nu meriti atentia mea dar autostrada bucuresti pitesti are 230 si ceva de km . accidentul era la 30 de km de bucuresti . CREIERE.
mai cresti ... ia-ti carnetu ... si apoi baga-te in seama mucea.
am spus clar ca nu eu conduceam si mai mult am dormit. ceea ce voiam sa subliniez a fost ca dupa ce a mers nebunu cu 180 pe pilot automat am vazut jumatate de km de resturi de masini si de oameni morti.
intr-adevar am gresit cu distanta, dar am reactionat cum am reactionat pentru ca puteai sa spui fara obisnuita doza de ironie si sarcasm, pentru ca in primul rand nu ma cunosti sa iti permiti asa ceva cu mine , si in al doilea rand ce-ar fi sa ne relatezi tu niste experiente din extinsa ta experienta ca sofer? ce zici ?
am spus clar ca nu eu conduceam si mai mult am dormit. ceea ce voiam sa subliniez a fost ca dupa ce a mers nebunu cu 180 pe pilot automat am vazut jumatate de km de resturi de masini si de oameni morti.
intr-adevar am gresit cu distanta, dar am reactionat cum am reactionat pentru ca puteai sa spui fara obisnuita doza de ironie si sarcasm, pentru ca in primul rand nu ma cunosti sa iti permiti asa ceva cu mine , si in al doilea rand ce-ar fi sa ne relatezi tu niste experiente din extinsa ta experienta ca sofer? ce zici ?
sanatate.
daca ai citit mai bine ce am scris se vede clar ca nu a fost nici un sarcasm acolo, a fost doar o constatare asa la misto, care nu avea nici cea mai mica intentie sa jigneasca pe cineva....
vezi ca-i mai sanatos sa gandesti 3 secunde inainte sa dai cu bota'n balta