23-07-05, 19:58
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Intamplari Nasoale la Volan
Tipii aceia care conduk acei monstii ai soelelor....uneori ne uimes cu felu in care manevreaza acei monstrii pe sosea, uneori le suntem recunoscatori pt faptul ca ne acorda prioritate sau alte chestii insa sunt si situatii in care suntem ingroziti cand vedem cum se apropie un astfel de \"monstru\" de tine sau cand ii vedem cu ce viteza si cu cate imprudenta ruleaza uneori....
|
|
|
23-07-05, 20:15
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
acuma sa va spun si o intamplare, lucrul care m-a facut de altfel sa pun acest topic:
ieri veneam cu taica-mio(din pacate eu nu pot conduce) de la mare....prin judetu mures(pe la ora 7) am dat de o coloana de tiruri...noh stam noi putin dupa ele si vine o linie dreapta(astia mergeau cam cu 100) accelereaza taica-mio si cam cand ajungem pe la jumatea tirului(cred ca aveam deja 120 sau asa ceva) vedem ca incepe asta sa semnalizeze ca intra in depasire( ca sa elimin orice dubiu afara era lumina puternica si aveam si faruruile aprinse si am a si semnalizat ca depaseste deci nu prea cred ca nu ne-a vazut)....si numai vedem ca se apropie tiru de noi...eu unu am ramas blocat...m-am si prins de bord....deja ttiru era prea iesit ca sa mai avem loc sa trecem....am avut noroc ca taica-mio nu s-a pierdut si ca are masina frane bune si abs ca de nu intram ori in tir ori intr-un stalp(pe care l-am ratat destul de razant....)
si culmea ironiei a fost ca imediat dupa aceea pe cand am ajuns iara coloana, tirul acela a intrat intr-o parcare.... norocul(niki nu stiu al cui) a fost ca taica-mio nu avea chef de scandal in ziua aceea pt ca era cam suparat....eu nu m-am putut abtine si i-am facut niste semne(intelegeti voi) la tampitu ala cand am trecut pe langa el
P.S. mai puneti si voi povesti,impresii, amintiri cu (si despre) tiristi....
|
|
|
23-07-05, 20:25
|
|
Stage 5
|
chestii de astea se intampla des......mai ales cei din turcia si bulgaria...aia sunt criminali pe sosele ..daca vedeti tir de turcia sau bulgaria feritiva.... va zic sigur
|
23-07-05, 20:53
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
|
|
|
23-07-05, 21:00
|
|
Stage 5
|
lasa... ca nici de ai nostri nu te poti plange. exact acceasi figura am patit-o si eu cu un romanas de al nostru pe drumu dintre gilau si floresti (seciunea aia renovata, ca norocu cu santuri destul de largi). eu am vrut sa-l depasesc pe dreapta, am semnalizat, m-am bagat, si cand eram pe la mijlocu tirului, si-o amintit ala ca ar fi bine sa mearga si el pe partea dreapta a drumului... am tot putut sa-l claxonez... m-o bagat cu rotile de pe dreapta in sant, si asta o fost norocul, ca nu sunt abrupte... n-am putut frana ca era nisip in sant, si faceam ca tirbusonu acolo, asa ca am calcat-o si am trecut de el (cand eram prin sant, si-o amintit si el ca-s acolo...)
oricum... chestia ii ca in orice intersesctie, mai ales unde-s rutele ocolitoare pentru camioane... camioanele pot... el se poate baga fara probleme sa-ti taie calea, el poate face orice, ca nu te bagi in ditamai hardughia sa-ti faci praf masina, si el sa-si zgarie bara...
|
|
|
23-07-05, 21:04
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
si culmea ironiei a fost ca imediat dupa aceea pe cand am ajuns iara coloana, tirul acela a intrat intr-o parcare.... norocul(niki nu stiu al cui) a fost ca taica-mio nu avea chef de scandal in ziua aceea pt ca era cam suparat....eu nu m-am putut abtine si i-am facut niste semne(intelegeti voi) la tampitu ala cand am trecut pe langa el
|
P.S.: Parcarile de tiruri nu sunt cel mai fericit loc in care sa te opresti sa incepi sa-i tii morala la un tirist.
|
|
|
23-07-05, 21:15
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
|
|
|
23-07-05, 21:21
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
si inca o poveste...cam tot ca a noastra bobo, pe care mi-a spus-o un prieten:
s-a petrecut pe undeva pe aice pe langa cluj....mergea tipu(cu o dacie) si de peste unu cu tiru care mergea pe banda a 2-a(strain si asta )il semnalizeaza asta ceva vreme..tipu nu se trage...si cum dacia nu trage asa bine incat sa se riste la o depasire prin stanga asta intre pe banda 1...si cand era pe la jumate(aceeasi poveste) asta face dreapta....degeaba o mai franat asta ca nu o mai apucat...rezultatul vreo 3 ture peste cap si o ameteala buna...norocul a fost ca tipu care era in dreapta a vazut numarul la asta cu tiru si l-a prins politia si i-a platit daune..ca de nu
|
|
|
24-07-05, 03:35
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
ce pot sa zic... multzam lu dumneso ca inca nu am trecut prin asha ceva...
|
|
|
24-07-05, 04:55
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
|
|
|
24-07-05, 08:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Acum cateva zile la TV a fost prezentata o stire in care un sofer de TIR super smecher a luat bataie de la niste tipi (mai multe masini) tocmai pt o faza de-asta...si era tare nedumerit soferul TIR-ului de ce dintr-o data era spart in gura si plin de sange...asa ar trebui facut cu ei...dat in gura cat incape...
|
24-07-05, 12:35
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
ori cum faza e ca cu astia cu tirurile(si si cu taximetristii) politia ii mai blanda..pt ca stiu ca ei din asta isi fac banii si noh...si niki nu te prea poti lega de ei daca nu esti cu un grup mare pt ca se pot baga si altii si apoi o iei si mai rau....
a si daca tot s-a schimbat numele topicului hai sa bag si alta poveste din asta nasoala la volan:
taica-so la un prieten(tot cu dacie ) urca pe feleac...noh si asta(destept cum ii ) mergea pe banda a 2-a. vine unu ( nu mai tin minte cu ce masina da in orice caz ceva mai tare) si il tot semnalizeaza pe asta...asta ca frayeru nu se trage...ala il depaseste prin dreapta si se pune in fata lui....simuleaza de vreo 2 ori ca franeaza(asta cu dacia nu se prinde ce vrea sa faca) si a 3-a oare pune asta frana puternic ...si poc...se cioncensc astia doi...tipu din cealalta masina iese la asta din spate si ii face gura... ii mai si umfla 2( l-o lasat cu un ochi umflat) si dupa aceea vrea sa se urce in masina lui...astalalt vine dupa el si ii inchide usa pe degete( ) noh si dupa faza asta tipu il da in judecata pe taica-so lui asta...si ghiciti cine a castigat procesul?
|
|
|
25-07-05, 22:27
|
|
Banned
Stage 5
|
consilieru` local...aflat in prima masina?(sau pruncul acestuia)?
))
|
|
|
28-07-05, 15:47
|
|
Banned
Stage 5
|
baieti...eu acum fac scoala de soferi....si in fiecare zi fac drumul oradea-salonta(39km) de 2ori pe zi...si intalnesc oameni tot mai inconstienti de ceea ce fac pe sosea.
- camionagii - depasiri imposibile daca tu nu ai pune frana(da frana astfel incat de la 70km/h ajungi la 20km/h) numa ca sa il lasi pe el, boul sa treaca
- masinute straine - depasiri in curbe fara vizibilitate, depasiri de coloane(6-7masini) desi vad ca din fata vine o masina...si iar trebuie sa pui frana ca sa il lasi sa intre intre tine si cel din fata
- conducatori auto obisnuiti - care nu stiu ce e aia drum cu prioritate, prioritate de dreapta, si modul in care se iese dintr-o parcare(pur si simplu vezi ca iese din fata ta, fara sa semnalizeze, fara sa se asigure)
|
|
|
28-07-05, 15:59
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
n-ai ce face .. cat ii lumea o sa fie soferi prosti , iresponsabili si de multe ori alcolici. !!intamplari se pot povesti la nesfarsit .. fiecare am avut experiente proaste ...
fiecare trebuie sa isi pazeasca pielea lui .. a celor din masina si pe urma a celor din jur !
Drive Carefully ! Drive Safe
|
|
|