15-02-08, 20:05
|
|
 Stage 5
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
Originally Posted by WannaDie
looooooooooooooooollllllllllllllllllllll, da ce Gratzian o fi ceva guru in tuning sau ce????alo gara pt el asta e doar o afacere, o afacere care aduce bani frumosi(site, expo,reclame, etc), asa ca te rog nu face confuzii....cat despre tuning sunt multe de spus si de vazut, intr-adevar nu e ieftin, e chiar scump, dar merita....cat despre exotice, sincer ele chiar nu au ce cauta aici, eventual unele modificate, dar alea is chiar fff rare....da sunt frumoase, superbe, suna extraordinar, dar nu sunt modificate, nici urma de tuning pe ele, parerea mea ca ar avea nevoie de un topic care sa spuna clar MASINI EXOTICE sau cum vreti voi....
|
Nu am zis ca e guru tuningului, dar avand in vedere ca e implicat zi de zi in activitati legate de tuning, cred ca e posibil sa aiba mai mult habar despre aceasta ''manifestare'' a proprietarilor auto
Si tocmai asta e, ca o masina exotica nu mai are nevoie de tuning, performantele, designul si pretul o scot in evidenta oricum si o fac diferita de restul....uitate la Reventon sau FXX Evoluzione de 880 CP....ti se pare ca ar mai avea nevoie de ceva modificari? Nu cred ca cineva ar cumpara un Ferrari sa il modifice, dar o Calibra daca o iei, rar te gandesti sa o lasi stock
Sincer, nu m-ar deranja un thread cu Masini Exotice in Cluj, ca doar apar tot mai multe pe la noi  Chiar azi am vazut in parcare la subsol la Iulius un Corvette portocaliu
|
|
|
15-02-08, 22:23
|
|
 Stage 5
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Nu am zis ca e guru tuningului, dar avand in vedere ca e implicat zi de zi in activitati legate de tuning, cred ca e posibil sa aiba mai mult habar despre aceasta ''manifestare'' a proprietarilor auto
Si tocmai asta e, ca o masina exotica nu mai are nevoie de tuning, performantele, designul si pretul o scot in evidenta oricum si o fac diferita de restul....uitate la Reventon sau FXX Evoluzione de 880 CP....ti se pare ca ar mai avea nevoie de ceva modificari? Nu cred ca cineva ar cumpara un Ferrari sa il modifice, dar o Calibra daca o iei, rar te gandesti sa o lasi stock
Sincer, nu m-ar deranja un thread cu Masini Exotice in Cluj, ca doar apar tot mai multe pe la noi  Chiar azi am vazut in parcare la subsol la Iulius un Corvette portocaliu 
|
Cu FXX nu ai nimerit-o  .. la ala faci tuning cam tot timpul..cam asta a fost ideea.. bine.. esenta tunigului.. nu "pleoape de pisica" 
Cat depre exotice stock Vs Masini tunate.. e mult de discutat.. si e normal ca parerile sa difere...
|
15-02-08, 23:06
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
Dupa atatea divergente , masinile de lux ale orasului au propriul lor thread.
Postati controlat.
|
|
|
16-02-08, 02:08
|
|
 Stage 5
|
Perfect! Respectele mele
|
|
|
16-02-08, 11:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
P.S. Fac cinste cu un litru de benzina la cine pozeaza 599GTB-ul lui Pazkany 
|
Stai sa treaca frigul...
|
|
|
16-02-08, 13:31
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
poi nu o zis nu stiu care ca`i parcata in reprezentanta la opel?
|
|
|
16-02-08, 20:28
|
|
 Stage 4
|
din seria vecina "italianca" (vezi postul de la pagina 7) o noua masinutza..am facut poza prin decembrie..daar nu am upoadat`o  o stiti ?
|
|
|
16-02-08, 20:32
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by CJ-18-DOR
din seria vecina "italianca" (vezi postul de la pagina 7) o noua masinutza..am facut poza prin decembrie..daar nu am upoadat`o  o stiti ?
|
ce tare iese in evidenta... desi nu e singurul lucru alb de pe acolo.. parca ar fi facut un blur pe langa ea..
si mai prietene, ia pune tu o poza si cu inculpata, nu numai cu victimele ei  )
|
|
|
16-02-08, 21:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-18-DOR
|
superba in alb...nici nu cred ca am mai vazut Conti GT in alb. Foarte bine ii sta
Thanks
|
|
|
16-02-08, 22:30
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Perfect! Respectele mele
P.S. Fac cinste cu un litru de benzina la cine pozeaza 599GTB-ul lui Pazkany 
|
ptr un litru nu mreita.. sa ies.. din casa.. zi si tu macar un 10 litri si asa mai merge.. :P
|
|
|
16-02-08, 23:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
ptr un litru nu mreita.. sa ies.. din casa.. zi si tu macar un 10 litri si asa mai merge.. :P
|
mai mult nu imi permit  ))) si mai trebuie sa ii fac cinste si lui Taxiceanu cu 70 mil sa inmatriculez masina.....asa ca, poate in loc de un litru de benzina fac cinste cu un litru de apa plata.
|
|
|
17-02-08, 11:10
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u
ce tare iese in evidenta... desi nu e singurul lucru alb de pe acolo.. parca ar fi facut un blur pe langa ea..
si mai prietene, ia pune tu o poza si cu inculpata, nu numai cu victimele ei  )
|
cand o prind in flagrant ii fac  am si un filmuletz scurt cand o plecat domnu cu masina de o calcat umpic pedala si o sunat foartee frumoss...i se vede si ei umpic din par D: dapoi doar varfu capului nu te ajuta ft mult
17-02-08, 20:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Banuiesc ca se stie felina .
|
|
|
17-02-08, 22:18
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
mai mult nu imi permit  ))) si mai trebuie sa ii fac cinste si lui Taxiceanu cu 70 mil sa inmatriculez masina.....asa ca, poate in loc de un litru de benzina fac cinste cu un litru de apa plata.
|
ok, si un litru de apa plata e bine... :P cand am un pic de timp ma duc sa ii fac niste poze...
|
|
|
18-02-08, 14:52
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
ok, si un litru de apa plata e bine... :P cand am un pic de timp ma duc sa ii fac niste poze...
|
nu stiu cum o sa`i faci tu poze cel putin la domiciliu aici in zorilor  ..poate nu ai vazut cati bodyguarzi se plimba in interioru proprietatii si camerele video la fiecare coltz al casei .. un doi ar iesi la tine..si da pt niste simple poze....  ..daca il prinzi prin centru... e altceva
|
|
|
|
|