Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 07-02-08, 19:28   #151
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj

sta in zorilor ... pe ciresilor parca ii o casa mai mare ... oricum frumos Ferrari shi-o tras si eu l-am vaz.
BULLDOG is offline   Reply With Quote
Old 07-02-08, 19:51   #152
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Nu sunt deloc fan ferrari dar modelul asta chiar imi place. Cam trist Flipu probabil.
momo_outlawz is offline   Reply With Quote
Old 07-02-08, 19:53   #153
-LEXION-

Stage 5

Quote:
Originally Posted by BULLDOG View Post
sta in zorilor ... pe ciresilor parca ii o casa mai mare ... oricum frumos Ferrari shi-o tras si eu l-am vaz.
Si tipul cu SLR tot acolo sta, pe Borza.....plus ca mai sunt acolo un Quatroporte, un GT3 RS, Continental GT zona bogatasilor clujului
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 07-02-08, 20:12   #154
di48lo

Stage 5

Flipu ala nu-i mare branza. Modena ca a lui se gaseste sub 100.000 euro (incepand la 75.000). Si vedeti, nici bani nu are sa-l inmatriculeze.
di48lo is offline   Reply With Quote
Old 08-02-08, 01:05   #155
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

Quote:
Originally Posted by di48lo View Post
Flipu ala nu-i mare branza. Modena ca a lui se gaseste sub 100.000 euro (incepand la 75.000). Si vedeti, nici bani nu are sa-l inmatriculeze.
esti ironic....hai sa vedem cati de pe forum au 100.000 de investit in auto?
mai gandestete...ii o casa man...nu-i vb-a de un logan....scz k ti-am spart visul
dar in tara nu cred k sant inca masini modificate pan in 30.000 shi sumele alea puse pe foaie shi lalaite bine...think about'it...
aldoadabass_wrs is offline   Reply With Quote
Old 08-02-08, 11:49   #156
di48lo

Stage 5

Nu asta am vrut sa zic. Nicaieri nu vorbeam despre cei de pe forum. Am vrut sa spun doar, ca foarte multi au ocazia sa-si cumpere masini faine, dar nu o fac. Sunt si unii care o fac, dar aleg o masina mai simpla (de ex. M6, AMG S, Q7, etc.).
Scuza-ma, dar 100.000 nu-i o casa... ii un apartament
Old 08-02-08, 12:04   #157
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

iti faci casa linistit cu 100.000 si`ti ramane si de un logan cu care sa te bagi asa de ciuda in unu cu un m6
ps: sunt case la cheie de vanzare in apahida de la 56 de mii cu 104 m2.
dar ii apahida
in floresti is umpic mai scumpe
Old 08-02-08, 12:35   #158
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Nu-l inmatriculeaza din alte motive, ei sunt declaratzi falimentari si nu au voie sa mai detina bunuri de valoare asha mare, asha ca a inmatriculat-o pe germania parca, shi ferrari shi Continentalu. Cat despre sumele investite in mashini ii dau dreptate lu aldoadabass
Old 08-02-08, 13:15   #159
di48lo

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc View Post
iti faci casa linistit cu 100.000 si`ti ramane si de un logan cu care sa te bagi asa de ciuda in unu cu un m6
ps: sunt case la cheie de vanzare in apahida de la 56 de mii cu 104 m2.
dar ii apahida
in floresti is umpic mai scumpe
WOW! Cred ca ma voi muta din Cluj!
Sincer, nu mi-e ciuda de tipul "Flip". Ma mir ca sunt atat de putini pasionati de exotice care au si bani.
Old 08-02-08, 14:41   #160
-LEXION-

Stage 5

Quote:
Originally Posted by di48lo View Post
WOW! Cred ca ma voi muta din Cluj!
Sincer, nu mi-e ciuda de tipul "Flip". Ma mir ca sunt atat de putini pasionati de exotice care au si bani.

Eu zic ca s-a gandit bine....la 100 000 isi putea lua un S klasse sau un CL sau ceva de care sunt multe in oras....asa si-a luat un Ferrari 360, care din cate stiu, e singurul de modelul acesta in judet
Old 09-02-08, 02:02   #161
MixMaster

Stage 4

MixMaster's Avatar

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
Eu zic ca s-a gandit bine....la 100 000 isi putea lua un S klasse sau un CL sau ceva de care sunt multe in oras....asa si-a luat un Ferrari 360, care din cate stiu, e singurul de modelul acesta in judet
eu zic ca a gresit...si si-a dat si el seama dar cam tarziu...nu de alta dar scoate rar 360-ul...mai mult umbla cu 5-ul ala combi model 2000... cum ar fi sa am si eu un lambo pe langa grande punto si sa-l scot doar duminica seara la o tura de max 10-15 km?! decat asa mai bine lua ceva mai comun dar care sa poata fi folosit zi de zi...un porsche frumos de ex...la banii aia lua un carerra superb..targa, cabrio, coupe 4s, turbo...etc...si nici nu poti zice ca era comun...putine sunt...si care sunt...mai mult cayenne, boxter, carerra vechi sau cayman-ul...

dar pana la urma...vorba aia...gusturile nu se discuta...banii el i-a dat si...pana una alta...e in ferrari. Punct. cred ca am expus mai mult alegerea care as fi facut-o eu...

Last edited by MixMaster; 09-02-08 at 02:04.
MixMaster is offline   Reply With Quote
Old 09-02-08, 12:50   #162
-LEXION-

Stage 5

Quote:
Originally Posted by MixMaster View Post
eu zic ca a gresit...si si-a dat si el seama dar cam tarziu...nu de alta dar scoate rar 360-ul...mai mult umbla cu 5-ul ala combi model 2000... cum ar fi sa am si eu un lambo pe langa grande punto si sa-l scot doar duminica seara la o tura de max 10-15 km?! decat asa mai bine lua ceva mai comun dar care sa poata fi folosit zi de zi...un porsche frumos de ex...la banii aia lua un carerra superb..targa, cabrio, coupe 4s, turbo...etc...si nici nu poti zice ca era comun...putine sunt...si care sunt...mai mult cayenne, boxter, carerra vechi sau cayman-ul...

dar pana la urma...vorba aia...gusturile nu se discuta...banii el i-a dat si...pana una alta...e in ferrari. Punct. cred ca am expus mai mult alegerea care as fi facut-o eu...
Mi se pare normal sa nu umble cu ea zi de zi...Ferrari nu e o masina de naveta sa o folosesti zilnic, si nici drumurile noastre nu o ''sufera'' asa mult, plus, ca service-ul e destul de scump si trebuie facut la 5000 de km parca, iar o supermasina (Ferrari, Lambo, Aston, Bugatti....) nu este facuta sa ii pui sute de mii de kilometrii la bord...din cate am inteles, dupa 100 000 e cam gata motorul, asa ca nici nu e indicat sa fie folosita zilnic, daca vrei sa o tii mult timp .

Porsche.....sunt la noi...numai cate poze am pus eu cu Porsche pe forum, si vad de 2 ori pe zi unul in plopilor....nu sunt asa rare si nici asa spectaculoase....sau poate e si el mare fan Ferrari si nu il intereseaza alta marca din clasa supermasinilor, ca daca as avea si eu banii, nu m-as gandi la alta masina de ''fitze'' decat un Ferrari Lambo, Porsche, Aston......copii fidele ale Ferrari-ului
Old 09-02-08, 12:51   #163
di48lo

Stage 5

Il cunosti? De unde stii ca si-a dat seama?
Exact asta inseamna sa ai un Ferrari sau Lambo. Sa te dai cate-o tura in fiecare duminica sau sambata seara. Ca si motocicleta, cu care te dai cand e cald si nu ploua. Cu toate celelalte masini mergi ca sa ajungi "acolo", cu exotice mergi ca sa-ti creasca adrenalina.
Old 09-02-08, 13:18   #164
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Intrudtotul de acord cu di48lo, de aia e masina exotica si nu un caravan sau mai stiu eu ce.
Old 10-02-08, 04:59   #165
MixMaster

Stage 4

MixMaster's Avatar

cred ca am fost inteles putin gresit...si eu sunt de parere ca sunt masini de weekend...e clar asta...dar daca ai un ferrari pt weekend eu zic sa fi pe barba ta pana la capat si sa ai in rest un range sport supercharged, un cls amg sau ce-o fi...nu o masina de 10 000 veche de 7-8 ani...din nou parerea mea...si modul in care as proceda eu...cu asta sper sa incheiem ca nu-si mai are rost discutia...e chiar inutila...povestim povesti cu pesti..ca dac-ar fi cum ar fi...nu l-am condamnat nu nimic...cum am spus si mai sus..pana una alta el e in ferrari-ul respectiv si noi tastam...
MixMaster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -