01-11-07, 10:22
|
|
Stock
|
Re: prioritati, sensuri unice, schimbari de sensuri
santetzi pasta bah, cum sa aiba cedeaza prioritate in fatza la stop? datzi-a pumni in cap si ardetzi-va permisu
|
|
|
01-11-07, 12:23
|
|
Guest
|
mai jokerule tare curios sunt de unde ai picat tu si vb cu limbaju asta?"oare te cunosc de undeva?ia man cartea si mai cultiveaza-te un pic apoi putem sta de vorba mai civilizat..pana atunci....ai grija ce spui
|
|
|
01-11-07, 12:48
|
|
 Stage 5
|
@MadManOvi - imi cer scuze. greseala mea. citeam postul lui Bogdan' si ma uitam in alta parte la user. scuze
@DaNuTzU' - poate ca o sa ma intalnesc odata si odata cu un tir in situatia ta idilica, dar macar eu o sa stiu sa-i acord prioritate de dreapta
|
|
|
01-11-07, 14:26
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
mah eu asa stiu ca intr-o intersectie dirijata stop trece ultimul!
|
|
|
01-11-07, 16:59
|
|
 Stage 4
|
Hai sa incheiem ca am debitat destule magarii. A demonstrat si bobo32 care are prioritate. @daunutzu' STOP si cedeaza trecerea sunt egale in cazul de fata. Documenteaza'te inainte sa sari cu capu' inainte. Vad ca nu vrei sa raspunzi la intrebarile mele, iti dau oricum raspunsurile:
1) rasp: C
2) rasp: B
@joker... da'ne paci!
|
01-11-07, 17:11
|
|
 Stage 5
|
nu stiam ca mi-s adresate mie... si nu vroiam sa ma bag aiurea sa sara altii!
ok!
|
|
|
01-11-07, 20:25
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
mah eu asa stiu ca intr-o intersectie dirijata stop trece ultimul!
|
ai da-o pe langa prietene!
precum s-a mai spus semnele "Stop" si "Cedeaza trecerea" au aceeasi "putere".. diferenta e ca "stop" se pune atunci cand vizibilitatea este redusa(blocata de o cladire .. sau chestii de genul) iar cedeaza trecerea se pune atunci cand ai destula vizibilitate incat sa poti sa te opresti in cazul in care vin autovechvule de pe drumul cu prioritate. In cazul in care un autovehicol vine de pe drumul cu cedeaza trecerea si in dreapta lui este un alt autovehicol care are stop, cel cu cedeaza trecerea este obligat sa ii acorde prioritate.
|
|
|
01-11-07, 20:48
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan'
mai jokerule tare curios sunt de unde ai picat tu si vb cu limbaju asta?"oare te cunosc de undeva?ia man cartea si mai cultiveaza-te un pic apoi putem sta de vorba mai civilizat..pana atunci....ai grija ce spui
|
se apre ca tu ai nevoie de cartzi fiindca in tot acest timp tot n-ai invatzat circulatzia k lumea mah ciocoflender
|
|
|
01-11-07, 21:30
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by Joker~v.2
se apre ca tu ai nevoie de cartzi fiindca in tot acest timp tot n-ai invatzat circulatzia k lumea mah ciocoflender
|
mai ciocoflendere' chiar daca am sau nu dreptate nu vb asa.....daca ma faci ciocoflender sper sa ne intalnim cat de curand.in postul meu de mai sus ma refeream la cultura si cunostinte generale.daca pt tine cultura inseamna o simpla carte de legislatie atunci incepe cu codul bunelor maniere.sa nu zici ca nu ti-am zis nimic
Last edited by Bogdan'; 01-11-07 at 21:33.
|
|
|
01-11-07, 21:32
|
|
Stock
|
din partea mea, oricand oriunde
|
|
|
01-11-07, 22:08
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
dragilor, daca nu va potoliti va sterg imediat
|
|
|
02-11-07, 00:14
|
|
 Stage 5
|
mah eu am gresit! imi cer scuze am vazut eu in carte si asa e cum ziceti unii dintre oi!
@jokerman stim toti ca acuma inveti pt scoala de soferi bravo tie! bafta! si mai stim cu totii ca vrei sa iti modifici un golf 3 care din cate am vazut pe celalalt topic nu il ai inca! asa ca lasa-o mai moala ca printre acesti useri sunt si oameni care chiar au facut ceva!
|
|
|
04-11-07, 20:25
|
|
Stage 2
|
Jezăs... oameni buni... imi sta mintea cruce cātă prostie şi agresivitate este aici. In primul rānd mai lasaţi orgoliile acasă şi purtaţi-vă mai civilizat şi nu susţineţi sus şi tare unele prostii, īn cazul de faţă mă refer la Danutzu. Nu ai dreptate şi cu asta basta, obişnuieşte-te cu ideea că sunt alţii care poate o ştiu mai bine.
Īn altă ordine de idei ...interşecţia de pe Observatorului lāngă Hyundai...mare atenţie nu au prioritate cei care vin de pe Observatorului ci aceia care circulă īn sensul giratoriu... se īntāmplă zilnic accidente pe acolo
|
|
|
04-11-07, 22:03
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by glaw
Jezăs... oameni buni... imi sta mintea cruce cātă prostie şi agresivitate este aici. In primul rānd mai lasaţi orgoliile acasă şi purtaţi-vă mai civilizat şi nu susţineţi sus şi tare unele prostii, īn cazul de faţă mă refer la Danutzu. Nu ai dreptate şi cu asta basta, obişnuieşte-te cu ideea că sunt alţii care poate o ştiu mai bine.
Īn altă ordine de idei ...interşecţia de pe Observatorului lāngă Hyundai...mare atenţie nu au prioritate cei care vin de pe Observatorului ci aceia care circulă īn sensul giratoriu... se īntāmplă zilnic accidente pe acolo
|
nu va mai luati mai de danutz,el incerca sa ma scoata pe mine:P k doar eu am gresit,ma gandeam la altceva in leg cu drumul cu prioritate
jokero....te-ai pregatit de somnuc?
|
|
|
05-11-07, 10:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by glaw
|
nu inteleg ce rost a avut interventia asta???!! si de ce nu ai postat la momentul potrivit nu acum!
oricum nu are sens sa o mai recomentam! eu am gresit!
|
|
|
|
|