31-10-07, 18:00
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: prioritati, sensuri unice, schimbari de sensuri
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
da prioritate de dreapta doar in situatia cand au semne egale adica ambii stop sau ambii cedeaza etc. deci bogdan a trecut testu restu revizuiti legislatia!
|
bah esti prastie, nu conteaza daca ai cedeaza sau stop, ambele au aceeasi categorie, doar ca stop se pun in locuri fara vizibilitate si cedeaza in locuri cu vizibilitate
|
|
|
31-10-07, 18:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
da prioritate de dreapta doar in situatia cand au semne egale adica ambii stop sau ambii cedeaza etc. deci bogdan a trecut testu restu revizuiti legislatia!
|
iti pun si eu aceeasi intrebare ca si madmanovi..si dak ramani tot la aceeasi parere te mai intreb ceva.
cand sunt intr-o intersectie nesemaforizata tre sa ma uit sau sa ghicesc ce semn are cel din stanga mea??
|
31-10-07, 21:50
|
|
Stage 5
|
DaNuTzU' si MadManOvi felicitari sincere! sunteti unu mai cunoscator ca altu. sper sa va "intalniti" la un moment dat unu cu altul intr-o intersectie asemanatoare si sa va explicati dupa aia unu altuia care are de-fapt dreptate mai mare. si sa nu uitati sa inregistrati ca sa ne putem amuza si restul
in alta ordine de idei cum au zis si ceilalti inaintea mea nu exista intre stop si cedeaza trecerea "grad mai mare de prioritate". ambele indicatoare au acelasi rang, doar ca la stop trebuie sa opresti, sa te asiguri si dupa aia sa pleci, si la cedeaza trecerea doar trebuie redusa viteza, nu trebuie oprire efectiva.
Last edited by bobo32; 31-10-07 at 21:52.
|
|
|
31-10-07, 22:18
|
|
Guest
|
vai cata necunostinta...macar nu mai sariti in sus.
e trecut clar drumul cu prioritate sub fiecare semn de acolo stie fiecare cand pleaca.uitati-va si voi bine inainte sa sariti
|
|
|
31-10-07, 22:22
|
|
Guest
|
si am uitat...nu prea cred deloc ca stop e totuna cu cedeaza.stop pleaca ultimul
|
|
|
31-10-07, 22:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan'
si am uitat...nu prea cred deloc ca stop e totuna cu cedeaza.stop pleaca ultimul
|
Art. 166. - (4) Cand doua vehicule urmeaza sa se intalneasca intr-o intersectie dirijata prin indicatoare, venind de pe doua drumuri publice unde sunt instalate indicatoare cu aceeasi semnificatie, vehiculul care vine din dreapta are prioritate.
Art. 167. - Nu are prioritate de trecere:
c) vehiculul care circula pe un drum public pe care este instalat unul din indicatoarele cu semnificatia "Cedeaza trecerea" sau "Oprire";
dedu te-rog singur de aici daca exista vreo diferenta...
|
|
|
31-10-07, 22:49
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
bogdan, du-te mai invatza legislatzia si mai vb
|
|
|
31-10-07, 23:07
|
|
Stage 5
|
ok... ca sa se termine discutiile tampite... uitati-va in atasamente. sper sa va puteti lamuri toti cei cu nelamuriri.
Last edited by bobo32; 31-10-07 at 23:11.
|
|
|
01-11-07, 00:27
|
|
Stage 4
|
Ma tot gandesc oare unde eram acum daca nu ma luminai tu...
|
|
|
01-11-07, 00:33
|
|
Stage 4
|
Te'ai uitat macar peste ce s'a scris sau dai aiurea din taste?
|
|
|
01-11-07, 00:57
|
|
Stage 5
|
Art. 166. - (4) Cand doua vehicule urmeaza sa se intalneasca intr-o intersectie dirijata prin indicatoare, venind de pe doua drumuri publice unde sunt instalate indicatoare cu aceeasi semnificatie, vehiculul care vine din dreapta are prioritate.
asa semne egale! dar aici e vb de cedeaza si stop si cum zice bogdan stop pleaca tot timpul ultimu!
pai la stop opresti te uiti si ii lasi sa treaca daca nu vine nimik treci!
si bobo daca tu vrei ca eu si madman sa ne intalnim intr-o int si sa facem poc ca sa ne putem lamurii apoi unu pe altu iti doresc la fel! dar in afara localitatii la 120km/h sa iei in plin un tir!
punct!
|
|
|
01-11-07, 01:39
|
|
Guest
|
mai tie ti se pare totuna stop cu cedeaza?"
si aveti grija cu limbaju unii sper sa nu va fie dor de somn
|
|
|
01-11-07, 01:49
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan'
mai tie ti se pare totuna stop cu cedeaza?
si aveti grija cu limbaju unii sper sa nu va fie dor de somn
|
oricum chestia de care v-am zis era sa va uitati mai atenti la drumul cu prioritate si de unde vine fiecare
|
|
|
01-11-07, 04:02
|
|
Stage 5
|
da ma, dar acolo nu arata ce semn are cel din stanga ta..si nu ai de unde sa sti dak sa ii dai sau nu prioritate
|
|
|
01-11-07, 10:22
|
|
Stock
|
santetzi pasta bah, cum sa aiba cedeaza prioritate in fatza la stop? datzi-a pumni in cap si ardetzi-va permisu
|
|
|
|
|