Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 23-12-09, 21:13   #46
VN-20-BEN

Stage 4

VN-20-BEN's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: prioritati, sensuri unice, schimbari de sensuri

Deci in cazul in care ajung in intersectie in acelasi timp 2 masini...cel cu cedeaza se asigura din mers(reducere de viteza)...iar cel cu stop opreste..se asigura si pleaca.Deci la ce foloseste prioritatea de dreapta in acest caz?Si sincer nu pot intelege cum doua semne diferite cu semnificatii diferite..........pot fi egale.Ce rost ar mai avea mai ales ca sunt folosite destul de des in aceleasi intersecti......mai simplu ar fi fost sa fie scoase si se aplica prioritatea de dreapta(dupa drumul cu prioritate).Si din cate stiu eu prioritatea de dreapta se aplica in intersectii fara semne de circulatie sau cand sunt doaua semne identice(fapt care duce la anularea lor).Daca toti ar respecta ca la carte semnele de circulatie sunt convins ca astfel de discutii nu ar mai fi.......Dovada discutiilor cred ca este si superficialitatea cu care se face scoala de soferi,dezinteresul total al instructorilor(ca sa nu spun nestiinta),nesimtirea multor bizoni..........Sper sa nu mai aprind alte discutii taioase doar normale.
VN-20-BEN is offline   Reply With Quote
Old 23-12-09, 21:43   #47
Bryan

Stage 5

Bryan's Avatar

stop se pune acolo unde nu e vizibilitate buna, exemplu pomi, sau intersectie in curba ,etc..
Bryan is offline   Reply With Quote
Old 23-12-09, 22:09   #48
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

stopul se pune acolo unde threadul e mai vechi de 3 ani )
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 28-12-09, 14:44   #49
Zebe

Stage 2

Zebe's Avatar

Pai inca mai sunt de-astia care cred ca indicatorul "Stop" are prioritate in fata indicatorului "Cedeaza trecerea" dupa "3 ani" de discutii ... Indiferent cat or zice unii ca e de greu examenul asta auto, ar trebui sa fie de o mie de ori mai greu. Deci, "Cedeaza trecerea" = "Stop", doar ca se aplica in situatii diferite, cum s-a explicat deja.

Quote:
Originally Posted by VN-20-BEN View Post
Deci in cazul in care ajung in intersectie in acelasi timp 2 masini...cel cu cedeaza se asigura din mers(reducere de viteza)...iar cel cu stop opreste..se asigura si pleaca.Deci la ce foloseste prioritatea de dreapta in acest caz?Si sincer nu pot intelege cum doua semne diferite cu semnificatii diferite..........pot fi egale.Ce rost ar mai avea mai ales ca sunt folosite destul de des in aceleasi intersecti......mai simplu ar fi fost sa fie scoase si se aplica prioritatea de dreapta(dupa drumul cu prioritate).Si din cate stiu eu prioritatea de dreapta se aplica in intersectii fara semne de circulatie sau cand sunt doaua semne identice(fapt care duce la anularea lor).Daca toti ar respecta ca la carte semnele de circulatie sunt convins ca astfel de discutii nu ar mai fi.......Dovada discutiilor cred ca este si superficialitatea cu care se face scoala de soferi,dezinteresul total al instructorilor(ca sa nu spun nestiinta),nesimtirea multor bizoni..........Sper sa nu mai aprind alte discutii taioase doar normale.
Foarte adevarata ultima fraza.

- Copyright 2024 4Tuning -