Acum doua saptamani merg la o spalatorie din Floresti, ultima pe dreapta cum se merge spre Gilau, au o pancarda albastra la strada. Bag masina la spalat, scot si presurile din fata. Dupa ce mi-o spala, tipul a vrut sa-mi puna inauntru presurile asa ude, la care eu i-am spus sa le mai lase sa se scurga pana dupa ce-mi sterge masina. Scot masina din spalatorie, se apuca baietii sa mi-o stearga, si vine seful la mine, un tip tinerel, micut de statura. Ma intreaba: "Presurile masinii sunt originale?", "Da!" ii raspund, "Le-am luat din reprezentanta, de la dealer!". "Si cat costa?" ma intreaba el,"Aproape 200 lei." zic eu. "Stiti, masina care era langa dumneavoastra la spalat......, i s-au pus presurile dumneavoastra si a plecat....!" Ma uit la el
, sperand ca glumeste, imi dau seama ca nu, si ii raspund zambind: "Nu-i nici o problema, ca nu-mi strica un set de presuri noi...!" Tipul zambeste si el, si-mi zice ca daca masina (era un Kangoo alb) revine la spa lat in decurs de cateva zile le va recupera si ma va suna, daca nu, sa revin peste o saptamana ca-mi va da banii pe un set de presuri. "Ok!" zic. Mi-a dat presurile aluia cu Kangoo-ul (doua din alea mici de pus in spate) +unul de mocheta de la ei, sa merg asa cateva zile, si am plecat. Spalatul nu l-am mai platit! Revin peste o saptamana, ma intalnesc cu seful (ii parea cam rau cand m-a vazut...
). Zice ca nu s-a intors ala cu Kangoo si ca-mi da banii. Ii spun sa-si opresca spalatul de saptamana trecuta, si-mi da 180 lei. Ne strangem mana si....... GATA! Ceea ce vreau sa scot in relevanta, este faptul ca seful, adica patronul, a fost foarte corect, si a rezolvat problema rapid si elegant. Tocmai de aceea am si acceptat sa iau datele firmei si sa fac factura pe presuri, pe care i-o voi duce in zilele urmatoare!
Care aveti C4 si aveti nevoie de presul din spate, sa stiti ca am eu unul de rezerva acum, pe care vreau sa-l vand. E din cauciuc si acopera si partea centrala, tunelul de la consola spre bancheta.
Drumuri bune!