12-05-07, 15:17
|
|
Stage 2
|
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
mai este o spalatorie pe fosta Cehoslovaciei(Teodor Mihali),cum mergi spre podu ala mare,chiar inainte de intersectia cu dorobantilor,pe partea stanga,intr-o curte.Este afara un banner mare,se numeste Rafa parca.Spala f.bine acolo,eu tot acolo imi spal masina si sunt f.multumit
|
|
|
16-05-07, 18:08
|
|
Stage 2
|
Atentie la spalatoria "Tip-Top" de pe langa biserica Sf.Mihail, ca au obiceiul sa zgarie masinile...creka cu terminatia de la jet(a patit un prieten cu o Fabia ) si deobicei curatza interiorul la fel cum era cand ai intrat cu ea in spalatorie (patit eu).TAke care la jet!!!
|
|
|
23-05-07, 23:50
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
este vreo spalatorie in cluj care foloseste buretele si nu spuma activa?
|
|
|
24-05-07, 18:09
|
|
Stage 2
|
este....la WSW cum cobori pe varianta zorilor-manastur...jos,inainte de sensu giratoriu pe partea stanga......ii si vulcanizare acolo...alta nu stiu daca mai este
|
|
|
03-08-07, 01:02
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by aokimare
eu spal masinile la spalatoria de pe Gheorghieni..capat 32, ii spune Clean Car si sunt f multumit.
Lasi masina si cand e gata te suna sa vi dupa ea. daca vrei poti face si contract.
te trece in caiet si platesti odata pe luna sau cum vrei.
Masinile de curse sau motocicletele sunt moca (cel putin ptr mine)
|
haide haide ca ti le-am spalat odata ) ti le spal din nou lucrez acolo d 3 sapt si cam da sa stie toti se face treaba buna e impunator shefu =))
03-08-07, 03:04
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
i f bine plasata aia ( exact langa unde stateam eu) .. sefu vostru i un om chiar de treaba si o stiut cum sa-si investeasca banu ca sa produca .
Serviciul este super.
|
04-08-07, 13:02
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
i f bine plasata aia ( exact langa unde stateam eu) .. sefu vostru i un om chiar de treaba si o stiut cum sa-si investeasca banu ca sa produca .
Serviciul este super.
|
mie-mi spui ? ala cand zice ceva apei ii sfant ) are un temperament agitat sa zic da e ok ` si cam da...numa masini de masini ne viziteaza... apoi el pe toata lumea care vine o cunoaste
|
|
|
04-08-07, 14:57
|
|
Stage 5
|
parerea mea :da sant de acord cu voii anul trecut doar acolo spalam masina...chiar ii cea mai buna spalatorie,dar in primavara a cam dat chix cu niste copii pe care i a angajat....dar shi au revenit...shi mai e o spalatorie pe fabricii d zahar...ceva mai sus d camine,intr o curte,numai cu programare...e ceva mai scump dar curata tot ce tine d masina,un spalat complect e 40ron ....
|
|
|
04-08-07, 17:31
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
ce mai tare spalarori e in Ghiorgeni acolo la mercur da sa deschis si una in Plopilor u baetii fac treaba.............
|
|
|
04-08-07, 22:17
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by paul_cj,,,v12
ce mai tare spalarori e in Ghiorgeni acolo la mercur da sa deschis si una in Plopilor u baetii fac treaba.............
|
nex aia e buna ca e non stop atat!
|
|
|
04-08-07, 22:49
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by paul_cj,,,v12
|
acolo... kiar ii cea mai naspa... atata tot ca e non - stop, dar in rest.. si si murdara.. in comparatie cu altele... si nici nu te primesc bine, si cateodata nici nu te baga in seama...
|
|
|
09-08-07, 22:53
|
|
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
la fel ca si pe cehoslovaciei.. varianta zorilor manastur pe partea dreapta la coborare, cladirea mare.. de birouri probabil... pretz ok si ai si ceva moca la cateva spalari.. (parerea mea, nu dati cu pietre! )
|
|
13-08-07, 11:36
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
ATENTIE! spal masini in fata blocului, calitate garantata pret mic de tot.
|
|
|
15-08-07, 09:18
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
mai este inca o spalatorie.. e cam scumapa.. dar.. e de calitate.. cum dai sa mergi in cartodrom... pe stanga.. pe strada cu sc de soferi alfa.. plus ca e deschisa pana la ora 22:30
are numai aparatura de ultima ora...
|
|
|
15-08-07, 09:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
este vreo spalatorie in cluj care foloseste buretele si nu spuma activa?
|
spalatoria nova.. de pe dorobantilor.. are si burete, si foloseste si spuma activa...
inca te intreaba ei.. cum preferi sa ti-o spele...
|
|
|
|
|