Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 22-01-12, 17:05   #166
ALeXF12

Stage 4

ALeXF12's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

ce program de funct au cei de la selgros? ca as trece azi pe acolo daca tot ii lauda atata lumea sa vad daca fac treaba buna sau nu
ALeXF12 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-12, 14:51   #167
Mirel1919

Stage 5

Mirel1919's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by ALeXF12 View Post
ce program de funct au cei de la selgros? ca as trece azi pe acolo daca tot ii lauda atata lumea sa vad daca fac treaba buna sau nu
De la 8:00 - 21:00 parca
Mirel1919 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-12, 22:47   #168
Paul89

Stage 5

Paul89's Avatar

Am fost azi si am spalat masina la selgros, nu-s multumit deloc. Dupa ce s-a uscat pe geamuri in exterior erau murdare, cred ca le-au sters cu carpa murdara.
Paul89 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-12, 21:50   #169
Mirel1919

Stage 5

Mirel1919's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Paul89 View Post
Am fost azi si am spalat masina la selgros, nu-s multumit deloc. Dupa ce s-a uscat pe geamuri in exterior erau murdare, cred ca le-au sters cu carpa murdara.
Depinde si pe schimb cazi, eu de fiecare data duc masina doar la 2 baieti ..mai negrii si mai slabuti si fac o treaba excelenta.
Mirel1919 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-12, 21:18   #170
jmf_

Stage 3

Tre sa ridic din morti topicul: unde se mai spala de calitate in Cluj? Pana nu demult mergeam undeva inainte de podul de la terapia, pe straduta de pe langa unix, dar ultima data am gasit acolo alti baieti care au facut o treaba de mantuiala.

Azi am mers la cora, jenant:
- ramas mizerie intre spite la greu (le-am sters eu dupa)
- pete de bitum ramase pe ici pe colo pe motiv ca "nu mai avem solutia de curatat bitum"

Efectiv nu stiu unde sa ma mai duc. La g94 din zorilor cand vad "spuma activa" ma ia rasul, plus ca mai sunt niste faze ciudate gen dat cu jetul pe pragul usilor cu usa deschisa si sters apa cu stergator de parbriz dupa.

La iulius cand am fost ultima data dupa ce am iesit la lumina am observat jeg ramas pe geamuri.

Chiar nu mai stiu unde sa ma duc. Nu vreau minuni ceresti, vreau doar sa vad ca n-am jeg si ferodou pe jante dupa spalare si vreau sa vad ca parbrizul e curat uniform, fara urme "de stergatoare". Asa mult cer?

p.s.: culmea e ca peste tot unde ma duc tot timpul dau macar 5 lei la baiat, in avans...am incercat sa dau si 10...degeaba
jmf_ is offline   Reply With Quote
Old 15-10-12, 21:29   #171
Mirel1919

Stage 5

Mirel1919's Avatar

Member of:
[VW]

Spalat de calitate? De aproximativ o luna spal masina doar intr-un singur loc. Pt mine e treaba de calitate, adica mie niciodata nu mi-au spalat-o de mantuiala. Pretul e unul surprinzator, 14 lei interior exterior, spuma, solutie geamuri, silicon tot tot. Ii recomand cu incredere. + ca la 3 spalari aveti una gratis. Spalatoria se afla langa podu de la ira. Cum vi pe pod de catre marasti o poti observa pe partea dreapta, catre selgros, faci prima la dreapta si o sa ai masina curata. Ii recomand!
Old 15-10-12, 22:10   #172
gangsta

Stage 5

gangsta's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]
[SEAT]
Default Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Traian 7 . Incercati cu incredere , au tot felu de promotii si preturi accesibile.

https://www.facebook.com/home.php#!/S...riaAutoTraian7
gangsta is offline   Reply With Quote
Old 15-10-12, 23:17   #173
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by gangsta View Post
Traian 7 . Incercati cu incredere , au tot felu de promotii si preturi accesibile.

https://www.facebook.com/home.php#!/S...riaAutoTraian7
Eu nu recomand Traian 7.
Dar in schimb recomand BEPA din marasti(langa caminele de la poli) si mai este una la intrare pe strada Plevnei pe dreapta imediat dupa serviceul Schwarts.
Old 16-10-12, 10:09   #174
ecsTazy

Stage 5

ecsTazy's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by CJ-86-UHE View Post
Eu nu recomand Traian 7.
Dar in schimb recomand BEPA din marasti(langa caminele de la poli) si mai este una la intrare pe strada Plevnei pe dreapta imediat dupa serviceul Schwarts.
acolo ma duc si eu
ecsTazy is offline   Reply With Quote
Old 16-10-12, 11:07   #175
notever

Stock

Eu am masinuta din august 2012, si sunt tare mandra de ea. Si as duce-o la cele mai bune servicii.

Am dus-o la Iulius Mall. 40 lei interior-exterior si nu am fost multumita, pt ca au ramas patate geamurile si overall nu era great.

Saptamana trecuta am fost la Nova, pe Campul Painii. A durat cam o ora, si am vazut tot ce au facut. Sunt extrem de migalosi si a facut-o sa arate impecabil. Am fost extrem de multumita. Am dat 27 lei int+ext.
notever is offline   Reply With Quote
Old 16-10-12, 18:04   #176
jmf_

Stage 3

Unde e bepa mai exact? M-as duce pe-acolo in urma feedback-ului pozitiv dat aici.
Old 16-10-12, 18:21   #177
notever

Stock

Iti dau mai multe repere:

1. Inainte de Diego
2. Cum mergi spre Piata 1 Mai, dinspre Strada Fabricii

Este pancarta mare cu Spalatoria Nova.

Daca vii dinspre Marasti e pe partea dreapta, mergi pe Fabricii, mergi inainte prin sensul giratoriu, si o iei prima la stanga, chiar cum ai iesit de sub pot. Apoi mergi inainte, si cam la a doua poarta mare deschisa, ar tb sa intri.

Sper ca am explicat bine.
notever is offline   Reply With Quote
Old 16-10-12, 19:53   #178
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by jmf_ View Post
Unde e bepa mai exact? M-as duce pe-acolo in urma feedback-ului pozitiv dat aici.
Pe strada Fabrici de Zahar la numarul 44.
atasez si harta...preturile sunt mai mari decat in alte parti dar in maxim 45 de minute dupa ce iti intra masina e gata si interior si exterior.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	201
Size:	448.7 KB
ID:	2583217  
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 11:47   #179
jmf_

Stage 3

Va multumesc mult. Azi le fac vizita
Old 17-10-12, 22:38   #180
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

eu imi spal masina la o spalatoria proaspat deschisa cu preturi mici si lucru de calitate 100%

cum mergi spre aieroport, nu apuci sa treci podul de la ira si o iei prima straduta la dreapta si apoi iar la dreapta, este o spalatorie in care inclusiv patronul lucreaza, si are pretul cu pana la 5 lei mai eftin fata de alte spalatorii

ceara ii da pe masina de te enerveaza
la curatat de tapiterie iti face un pretz pe care nu-l obtii la nicio alta spalatorie
nu e strada circulata, si are locuri de parcare suficiente, chear daca iti scoate masina la uscat in parcarea proprie nu ti se umple de parf precum la alte spalatorii

orar-ul este super ok, stau pana la ultima masina, nu exista sa mergi acolo si sa-ti spuna e trecut de ora 22:00 nu te mai primesc... cum se intampla la majoritatea dintre spalatoriile din cluj

mi s-a intamplat sa ajung la ora 23:40 si mi-au spalat si mie masina, si au facut-o calumea fara graba

Last edited by Fixius; 17-10-12 at 22:40.
Fixius is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -