04-03-07, 14:22
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Politzaiu' si Loganu'
da si ei is oamenii care ne iau carnetele ! !!
|
|
|
05-03-07, 02:12
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
credeti ca numa la noi... sunt probleme.. cu politaii ? va inselati...
FURT LA MASINI DE POLITIE
nici macar masinile de politie nu scapa de hotii, de roti...
Last edited by ReLLaXX; 05-03-07 at 02:29.
|
|
|
05-03-07, 10:03
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
oricum, fara mila, ca lor nu le este mila de noi, noua de ce sa ne fie?
|
|
|
05-03-07, 10:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Piry
oricum, fara mila, ca lor nu le este mila de noi, noua de ce sa ne fie?
|
ase-i...pishcatii
|
|
|
05-03-07, 13:06
|
|
Stage 4
|
Sa inteleg ca ati da politiei numarul masinii si data/ora cand a fost filmata?
|
|
|
05-03-07, 16:57
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by Cata RHC
Nu ai tu cum sa stii ce treaba am eu cu omul ala. Ideea este ca am treaba si nu ai nici cea mai mica idee de ce. Nu postez niciodata fara sa am un motiv... Asa ca fara suparare in locul tau nu m-as baga
|
asta e altceva daca e ceva personal atuncea fuck him if u can.. eu ziceam ca doar pentru ca sunt gabori nu inseamna ca nu pot fi de treaba si ca trebuie sa ii dam imediat in gat.. sa se dea filmuletul fara numar de inmatriculare and shit e foarte bine ca poate se simte si politia romana cu tzeapa in (_,_)
any way sa nu aberam degeaba, bafta
|
|
|
05-03-07, 17:42
|
|
Stage 5
|
normal ca am da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ardeiar focu!!
tie cand iti vine acasa un radar cu ora locu si viteza iti place??
|
|
|
05-03-07, 17:56
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
normal ca am da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ardeiar focu!!
tie cand iti vine acasa un radar cu ora locu si viteza iti place??
|
bai amice nu... da cand o calci o calci pe propria responsabilitate.. si in + daca toti ar calca-o ca dementii atuncea ce ar fi prin trafic... any way ideea e ca legea e lege... problema apare cand apar abuzuri si alte chestii din parte celor care o aplica
|
|
|
05-03-07, 17:59
|
|
Stage 5
|
a fost un simplu ex fratzicaaa politrzai fac destule deci nu le mai luati apararea aiurea....
|
|
|
05-03-07, 22:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
Faza este ca acum se generalizeaza.De unde stiti voi ce fel de om este respectivul,poate e acela care vreodata ne-a iertat de vreo amenda,sau..vreodata candva ne-a favorizat cu ceva.Faza este ca respectivul isi poate pierde locul de munca pentru o faza de asta.De cate ori ati luat amenda pentru ca v-ati intors cu frana de mana cu masina institutiei...sau cea personala?Oricum daca se vrea sa se afle se va afla ca din cate am observat masina e chioara de un far,si banuiesc ca la sectia de politie nu sunt prea multe masini fara un far...
Era interesant daca se dadea filmarea fara nr de inmatriculare si alte indicii...doar asa sa se vada ca si politisti fac de astea nu doar noi...
05-03-07, 23:25
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
Faza este ca acum se generalizeaza.De unde stiti voi ce fel de om este respectivul,poate e acela care vreodata ne-a iertat de vreo amenda,sau..vreodata candva ne-a favorizat cu ceva.Faza este ca respectivul isi poate pierde locul de munca pentru o faza de asta.De cate ori ati luat amenda pentru ca v-ati intors cu frana de mana cu masina institutiei...sau cea personala?Oricum daca se vrea sa se afle se va afla ca din cate am observat masina e chioara de un far,si banuiesc ca la sectia de politie nu sunt prea multe masini fara un far...
Era interesant daca se dadea filmarea fara nr de inmatriculare si alte indicii...doar asa sa se vada ca si politisti fac de astea nu doar noi...
|
ori esti de partea lor.. ori ti frica pur si simplu...
tu gandeste-te... deaceea in ziua de azi s-a ajuns unde s-a ajuns.. ptr o parte gandesc ca si tine..
dar sper ca sa se ajuna ca si ei.. sa stie ce inseamna lega.. si sa nu creada ca daca esti intrun logan alb si scire politia pe el.. ai alte drepturi fata de ceilalti participanti la travic...
|
|
|
06-03-07, 01:00
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
de cand pana mea ii interzis sa tragi frana de mana ?!?!
|
|
|
06-03-07, 23:58
|
|
Stage 5
|
foarte tare....azi de exemplu statea pe eroilor in fatza la fast food grill lalala...si a oprind un cielo pe banda de circulatie de pe napoca ca omu sa poata sa schimbe nbiste bani(3 secunde) si apare politia rutiera. Dupa niste semnale sonore masina de politie intra in fata la cielo si dupa multe manevre de parcare la una nu s-a asigurat si poc tat in masina parcata )...deci teribil toata strada s-a blocat au ibnceput toti sa aplaude si sa rada ...deci cea mai tare faza din saptamana asta jur...pacat ca nu am putut face poze ca erau 3 politzai si no.... ...dar in orice caz sub orice critica ..si cand ma gandesc ca ei ne iau permisele....lol.... 1
|
|
|
07-03-07, 00:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by CicioNE
foarte tare.... azi de exemplu statea pe eroilor in fatza la fast food grill lalala...si a oprind un cielo pe banda de circulatie de pe napoca ca omu sa poata sa schimbe nbiste bani(3 secunde) si apare politia rutiera. Dupa niste semnale sonore masina de politie intra in fata la cielo si dupa multe manevre de parcare la una nu s-a asigurat si poc tat in masina parcata )...deci teribil toata strada s-a blocat au ibnceput toti sa aplaude si sa rada ...deci cea mai tare faza din saptamana asta jur...pacat ca nu am putut face poze ca erau 3 politzai si no.... ...dar in orice caz sub orice critica ..si cand ma gandesc ca ei ne iau permisele....lol.... 1
|
adica pe napoca, nu ?
|
|
|
07-03-07, 02:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
ori esti de partea lor.. ori ti frica pur si simplu...
tu gandeste-te... deaceea in ziua de azi s-a ajuns unde s-a ajuns.. ptr o parte gandesc ca si tine..
dar sper ca sa se ajuna ca si ei.. sa stie ce inseamna lega.. si sa nu creada ca daca esti intrun logan alb si scire politia pe el.. ai alte drepturi fata de ceilalti participanti la travic...
|
Nu sunt de partea lor,si nici frica nu-mi este.Faza este ca se generalizeaza...nu toti se iau de tine,altii poate te si ajuta sau te-au ajutat vreodata.Ce inseamna legea?Adica?E interzis sa traga frana de mana?Asta n-are nici o legatura cu legea.
O parte gandesc ca mine?Mie mi-ar parea rau sa vad ca cineva si-a pierdut slujba dintr-o tampenie de asta...atata tot.Eu nu-i suport pe aia cu "RURALA" care se cred mari echipaje de interventie.Eu ti-am zis....sunt altii destui care si-ar merita o soarta de asta...dar asta,ce asa mare lucru a facut?
|
|
|
|
|