30-06-06, 01:13
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Politzaiu' si Loganu'
Deschid acest topic pentru a ne exprima parerea despre noile Logan de POLITIE...au aparut extrem de multe dintr-o data...intrebarea mea este: sunt politistii soferi mai buni decat noi? Eu personal cred ca nu...in ultimele saptamani am vazut nenumarate faze haioase cu "bolizii" lor, in care ba incurcau circulatia, ba impingeau masina ca ramasesera fara baterie, ba incalcau regulile de circulatie atat cele simple, cat si cele stiute doar de ei...ah, rog pe cineva...oricine...faceti o poza cu bordul unui Logan de POLITIE ca sa le aratam unde e butonul de oprit girofarurile...astept parerile si experientele voastre din trafic...PA
|
30-06-06, 01:24
|
|
Stage 2
|
Re: Politzaiu' si Loganu'
asta ii buna ???? )
|
|
|
30-06-06, 01:41
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
i buna
da are un beculetz aprins care e roshu si e cu semnu exclamarii si e round si oare ce e ala?.... sa fie shoku ? )))
ei ei
|
|
|
30-06-06, 02:00
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
lol nice topic. ....
|
|
|
30-06-06, 02:31
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
incep sa scriu in acest topic prin a zice ceva despre prietenii nostrii cu logan care nu au cedat trecerea si era sa intre in bmw-u lui gangsta si apoi tot ei sareau in "sus" zicand ca nu se uita baietii ca e masina de politie ?care normal nu era in misiune
Last edited by alexufo; 30-06-06 at 02:35.
|
|
|
30-06-06, 04:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by alexufo
incep sa scriu in acest topic prin a zice ceva despre prietenii nostrii cu logan care nu au cedat trecerea si era sa intre in bmw-u lui gangsta si apoi tot ei sareau in "sus" zicand ca nu se uita baietii ca e masina de politie ?care normal nu era in misiune
|
TRUE!
Si is multi f*t*i soarele lor...misuna ca furnicile...
|
|
|
30-06-06, 07:15
|
|
Stage 3
|
nu stiu daca ati vazut dar o aratat la tv(antena 1 parca)ca exact in ziua cind leo primit unu o si facut praf una pe autostrada -tinetio tot asa baietiii
|
|
|
30-06-06, 08:37
|
|
Stage 5
|
wob in poza aia daca te uti mai atent...is chiar 2 beculete rosii aprinse :P
unu ii frana de mana si celalalt....nu-mi dau seama ce poate fii, da pare cu cheie in contact.... sau usa deschisa... asa pare
si daca intra in gangsta cine platea pagubele?
ma pis pe toti politaii
am colectie de amenzi
eu ii tratez ca pe niste gunoaie ca asa si sunt
pentru orice greseala iti baga o amenda de te si caci pe tine
intr-o zi am parcat (rectific, stationat) pe eroilor acolo langa victoria sa ma duc sa-mi cumpar tigari
si m-am dus la magazinu de peste drum, oricum m-am incadrat in cele 5 minute pentru stationare
o venit bulangiu m-o vazut si i-o facut semn la ala cu amenzile
si mi-o pus amenda in geam
ei erau acolo m-am urcat in masina , si ma intreaba ca n-am degand s-o platesc? si i-am zis ca eu n-am nici o amenda
s-o uitat unu la altu si-am plecat
intr-o zi altu pe dorobantilor venea in sens invers
cobora de la topaz sa dea in dorobantilor si sa intre acolo la jandarmerie
si lumea venea pe 4 benzi pe portiunea aia...si bou venea pe mijloc
si facea semne si alea alea
poti sa fii politai, da degeaba
|
|
|
30-06-06, 10:07
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
wob in poza aia daca te uti mai atent...is chiar 2 beculete rosii aprinse :P
unu ii frana de mana si celalalt....nu-mi dau seama ce poate fii, da pare cu cheie in contact.... sau usa deschisa... asa pare
|
se vede ffff slab ... da daca insistatzi pe imagine se observa si indicatoarele )
becul la frana de mana si la ABS sunt aprinse deorece era stricat senzoru de la ABS ... si becul de la frana de mana era o atentionare ... ca nu merge ABS-ul.
acuma referitor la LOGANU de politie ..... dupa ce am fost oprit de un echipaj de politie ... mi-a fost adus la cunostintza .... ca LOGANURILE de politie care le vad eu patruland prin orash sunt "modificate" .... (toate sunt cu motor de 1.4) ) )
30-06-06, 10:38
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
eu stiam de topic dinainte sa apara asa ca m-am pregatit din timp....
imi multumiti mai tarziu :P
|
|
|
30-06-06, 11:07
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
iarta-ma cosmin....dar de ce ai pus filmu ala? nu are nici o legatura cu topicu, am stat sa downloadez 18 mb ca sa ce.....sa vad cum merge o masina cu 200? daca vreau sa vad asta ma duc personal probabil.
|
|
|
30-06-06, 13:21
|
|
Stage 2
|
) nice topic. Fratilor daca stie careva ce inseamna damn cops, atunci cred ca eu sunt unul din ei, cu o colectie activa de 57 de amenzi de circulatie de toate tipurile, 70% pentru viteza, am un radar cu 52 km/h in oras!!! Astia au primit in ultima vreme cate un Logan pentru fiecare comuna (da da Politia Rurala) au primit o gramada pentru Politia Rutiera, cei de la Primarie si cine stie ce politii si militii si ce organizatii or mai avea, da-s multi frate. Am si facut varza din ele 3 buc in prima zi, prima pe autostrada, cu alte doua s-au lovit intre ei si au trebuit casate .
Chiar daca nu este legat de Loganuri tot despre ei e vorba: mergand intr-o zi spre aeroport un bou cu o dacie 1300 merge (cum altfel!!!) pe banda din stanga cu 40 la ora, la care unu in spatele lui ii semnalizeaza sa se traga pe prima banda, nimic. Asta il depaseste prin dreapta, merg eu in spatele lui dau faza lunga nimic. Dau claxon nimic. Faza lunga. Nimic. Ma culc pe claxon nimic. Intru in depasire pe drepta ii arat boului semnele de rigoare, la care omu da claxon, imi face semn sa trag pe dreapta... Era politist. Pentru ei nu sunt valabile noile reguli instituite de EI. Ma rog. Fiecare cum il poate duce capu....
Last edited by glaw; 30-06-06 at 13:24.
|
|
|
30-06-06, 14:06
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
te doare mintea... ) ... )
nu ma ce shtiti voi cum e cu girofaru ... acuma de cand este scoala de politie in cluj trebuie sa ii invete pe "ELEVI" cu girofaru asa ca isi fac de cap ...
pe Maxim Gorgy am vazut mai multe Loganuri cu "elevi" si mergeau cu girofaru pus... pana in Cordos si inapoi ) ... fac ture ...
acelasi lucru si pe Maramuresului
|
30-06-06, 14:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by glaw
Chiar daca nu este legat de Loganuri tot despre ei e vorba: mergand intr-o zi spre aeroport un bou cu o dacie 1300 merge (cum altfel!!!) pe banda din stanga cu 40 la ora, la care unu in spatele lui ii semnalizeaza sa se traga pe prima banda, nimic. Asta il depaseste prin dreapta, merg eu in spatele lui dau faza lunga nimic. Dau claxon nimic. Faza lunga. Nimic. Ma culc pe claxon nimic. Intru in depasire pe drepta ii arat boului semnele de rigoare, la care omu da claxon, imi face semn sa trag pe dreapta... Era politist. Pentru ei nu sunt valabile noile reguli instituite de EI. Ma rog. Fiecare cum il poate duce capu....
|
varianta mai simpla, care nu implica stres, si semne obscene: atunci cand nu ma grabesc nicaieri... depasesc frumos pe dreapta, ma pun in fata lui si cu a 2-a la relantiu ma duc... cele mai frumoase momente la capitolul asta is cand urci calea turzii, unde normal ca toti merg pe banda 2-a, indiferent ca urca sau stau pe loc...
cat despre tona de loganuri trimise la plimbare, cel mai nashpa ii noaptea, cand umbla dupa pomana...
|
|
|
30-06-06, 14:20
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by CosminVPS
acuma referitor la LOGANU de politie ..... dupa ce am fost oprit de un echipaj de politie ... mi-a fost adus la cunostintza .... ca LOGANURILE de politie care le vad eu patruland prin orash sunt "modificate" .... (toate sunt cu motor de 1.4) ) )
|
Sa fim seriosi ....da...poate ca le-o pus pe gaz
|
|
|
|
|