16-03-06, 21:59
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Re: Club VW Golf
Quote:
Originally Posted by Piry
deci sorin.m tot la mecanic ajungi, ti-am spus eu de la inceput
|
Propun sa nu mai discutam absolut nici o problema tehnica pe forumul asta, sa mergem toti la mecanici, sa ne repare altii masinile si sa nu mai avem pic de habar de ce ii sub capota ca de...exista mecanici. Nu-mi dau seama...chiar nu exista nici un alt topic care trebuie mediat, nu mai face nika iesit din comun DaciaWRC sau Kent8 sau cum o mai vrea sa-si spuna? Scuze, dar aici totul a fost on-topic pana "de ceva vreme"...asta ca sa ma exprim frumos.
sorin.m iti recomand cu caldura un forum mai ingaduitor la problemele tale... www.vwforum.ro ....de fapt il recomand tuturor celor care detin sau iubesc masinile din concernul VAG.
P.S :sper sa-mi gasesc si maine reply-ul
|
16-03-06, 23:26
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Golfuletz
Propun sa nu mai discutam absolut nici o problema tehnica pe forumul asta, sa mergem toti la mecanici, sa ne repare altii masinile si sa nu mai avem pic de habar de ce ii sub capota ca de...exista mecanici. Nu-mi dau seama...chiar nu exista nici un alt topic care trebuie mediat, nu mai face nika iesit din comun DaciaWRC sau Kent8 sau cum o mai vrea sa-si spuna? Scuze, dar aici totul a fost on-topic pana "de ceva vreme"...asta ca sa ma exprim frumos.
sorin.m iti recomand cu caldura un forum mai ingaduitor la problemele tale... www.vwforum.ro ....de fapt il recomand tuturor celor care detin sau iubesc masinile din concernul VAG.
P.S :sper sa-mi gasesc si maine reply-ul
|
true that ... ce sai faci nu suntem totzi de bani gata ca sa merem numa asja la ateliere si la mecanici, asja ca just let it be ... si chiar daca nu ar fi vorba de asta, poate pe unii mai intereseaza ce are masjina lor sub capota sau asja in general ...
|
18-03-06, 13:51
|
|
Stock
|
fratilor mercy de sfaturi da am rezolvat problema. era un senzor din delcou(nu mai stiu cum ii zice). desi nu imi place, tre sa ii transmit posesorului de tricicleta sa ne dea pace si sa mearga sa se joace cu lopatica in nisip. apropo vand gol***zu asa ca daca sunt interesati... stiti procedura
|
|
|
18-03-06, 21:15
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
vezi sa nu te triciclez eu imediat pe tine. sa te calc cu "tricicleta" ca numa vorbesti si tu ... de ce? de ciuda ca am avut dreptate. sunt 100% sigur ca mecanicul ti-a reparat masina nu yahoo messenger.
Last edited by Piry; 21-03-06 at 00:27.
|
|
|
18-03-06, 23:25
|
|
VW Driver
Stage 3
|
...in concluzie...asa se deviaza de la un topic (se face varza, mai bine spus)! .... Piry, imi pare rau sa ti-o spun dar cuvantul "moderator" nu are ce cauta sub nick-ul tau!
|
|
|
21-03-06, 00:26
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
ba da sa stii ca are, si a fost greseala mea ca v-am lasat sa ajungeti pina aici adica sa se discute despre...ce? sa se faca doar offtopic. daca stergeam de la inceput ce o scris sorin.m era altceva, daca vedeti ca va intelegeti asa bine, de ce nu va casatoriti? sau de ce nu va-ti intalnit sa rezolvati problema masinii.
topicul se numeste club golf, care nu exista, am zis OK, dupa aia se discuta de reparatii, mai bine faceati topic "GOLF-URI" sau whatever.
si chiar nu ai de ce sa-i iei apararea doar de aia ca are golf, el o gresit ca m-a jignit.
|
|
|
21-03-06, 09:50
|
|
Stage 5
|
oare asa o fi?
|
|
|
21-03-06, 10:01
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Quote:
ba da sa stii ca are, si a fost greseala mea ca v-am lasat sa ajungeti pina aici adica sa se discute despre...ce? sa se faca doar offtopic. daca stergeam de la inceput ce o scris sorin.m era altceva, daca vedeti ca va intelegeti asa bine, de ce nu va casatoriti? sau de ce nu va-ti intalnit sa rezolvati problema masinii.
|
daca nu ai de zis nimic legat de Golfuri, nu stiu de ce ai intrat in discutie, lasa-i sa isi dezbata problemele, atata timp cat se discuta despre VW Golf, chiar daca ii "Club" scris acolo la topic sau nu, tre sa intelegi ca e o comunitate de oameni pasionati de aceasta masina si care se ajuta intre ei
Quote:
topicul se numeste club golf, care nu exista, am zis OK
|
irelevant, si topicu' CSR a trait mult timp pe forum fara sa existe, si la fel si altele din alte orase...
Quote:
nu ai de ce sa-i iei apararea doar de aia ca are golf, el o gresit ca m-a jignit dupa aia se discuta de reparatii, mai bine faceati topic "GOLF-URI" sau whatever
|
el te-o jignit, tu inainte l-ai luat la misto... e topic pentru pasionatii de golf, lasa-i sa discute pareri, idei, problemele tehnice, rezolvari...
21-03-06, 10:08
|
|
VW Driver
Stage 3
|
Mi-am propus sa nu mai raspund la orice comentariu dar am cate ceva de spus:
- in primul rand topicul asta cand l-am facut nu l-am denumit Club VW Golf ci pur si simplu VW Golf...a fost schimbat de un operator (poate chiar tu)...asta ca sa-ti rapund la fazele ca nu exista clubul si-asa mai departe;
- treaba cu intelesul bine si casatoritul bla bla....aici ajungi sa ma jignesti tu pe mine...eu doar incercam sa ajut omul;
- de vreme ce am deschis topicul asta pentru discutii despre tot ce inseamna Golf sau Jetta inseamna ca si o cat se poate de banala problema mecanica sau electrica intra in categoria asta!!!
- sorin.m a avut o problema, putea foarte bine sa existe cineva inscris pe acest forum care sa se fi confruntat cu aceeasi problema si sa fi avut solutia exacta, nu?...oricum tot ce am vrut eu si cu Zander sa facem a fost sa ne facem o idee despre ce ar putea fi vorba si sa dam un sfat omului. Sfatul putea fi unul practic...adica exact despre ce-i vorba si cum se remediaza sau macar o idee (cum a fost cazul aici) pentru a nu merge chiar habarnist la un mecanic...
- de ce am spus ca nu eshti in masura sa fi moderator: lasand la o parte celelalte topic-uri de care nu vreau sa comentez pentru ca nu prea postez acolo...ce-ai facut tu aici este exact opozitul la ceea ce ar trebui sa faca un moderator...si anume...1. o mai spun odata, subiectul a fost ON-TOPIC..ai intervenit deci fara motiv...2. rolul unui moderator este de a media conflictele si nu de a le provoca...
..sper doar sa reflecti asupra celor spuse de mine...nu e in intentia mea sa intru intr-un conflict cu tine ci doar sa-mi expun punctul de vedere.
Pun punct off-topicului...sper sa faci si tu la fel !!! Fara cenzura!!! Sa revenim!
|
|
|
31-03-06, 15:57
|
|
Stage 4
|
golf r32, v6 3.2l, 250 cp. se poate vedea la expo, poate aveti norocul sa-l si auziti (eu am avut )
|
|
|
01-04-06, 15:42
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
da......e ceva masina
|
|
|
07-04-06, 12:26
|
|
VW Driver
Stage 3
|
@golfuletz si @scirocco va invita duminica, ora 15, la Sala Sporturilor la o intalnire la care sunt invitati toti cei din grupul VAG (si nu numai)!!! Speram sa fim cat mai multi ...(mai multi de doi )
|
|
|
07-04-06, 22:07
|
|
VW Driver
Stage 3
|
...avem deja anuntati cativa participanti...o rectificare - in cazul desfasurarii unui concert la sala sporturilor...ne vom muta in poligonul de pe varianta Manastur - Grigorescu....va astept
|
|
|
07-04-06, 23:51
|
|
Stage 5
|
in mare o sa incerc si eu sa ajung pe acolo , asta daca nu intervine ceva intre timp....
|
|
|
08-04-06, 09:20
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
|
e misto mai sunt pe aici posesori de VW numa ca ei tac ...
|
|
|
|
|