Salutare la toata lumea!
Mai intai sa-mi prezint masina si ce modificari am facut la ea.Am un golf 2 din 90, motor 1,6TD, amortizoare si arcuri sport de GTI, discuri fata ventilate, toba mediana scoasa, toba din spate este tot de GTI, haionul nu are locul pentru numar(este drept,manevrat la tinichigiu), praguri din fibra , vreau sa-i cumpar si terminatia barii din fata de golf GTI, semnalizari si stopuri spate tuning negre, scaunele si bancheta din spate sunt tot de pe un GTI luate, cadrane albe, toate becurile de la bord schimbate cu leduri(pe viitor vreau sa pun leduri si in manerele interioare ale usilor pt ca o groaza de lume se plimba cu mana pe toata usa pana dau de ele< imi trag mai degraba de joystick`ul de la oglinda
>).Nu stiu cat de mult o sa atraga atentia masina mea pe forumul asta pt ca e diesel dar nu prea vreau sa atrag atentia, vreau sa va pun niste intrebari referitoare la niste probleme care le am eu cu masina si la care poate gasesc pe careva sa`mi dea raspunsuri.
As avea niste intrebari:
- In primul rand mi s-au stricat toate manerele de la usi(cu ce manere as putea sa le inlocuiesc sa fie mai fiabile si daca stiti cu ce de unde le pot cumpara)
- Mi-am schimbat ceasurile de la bord dar nu le-am facut prea bine, are cineva vreo poza cu niste cadrane scanate sa le iau direct si sa le scot la imprimanta? Iar limbile de la cadrane cu ce zicetzi sa le vopsesc(vopsea, marker permanent)<rosii vreau sa le fac>.Oricum trebuie o culoare care sa se vada frumos la lumina led`urilor.
- Vreau sa va mai intreb de niste geamuri electrice pentru fatza daca am vreo sansa sa gasesc pe undeva(sa nu-mi spunetzi ca prin anunturi din ziare), cunoastetzi pe careva care poate face rost.
- De curand ma confrunt cu o alta problema cu taburii din spate.Dupa ce iau piciorul de pe frana se aude un sunet de scartait asa care ma seaca.Ma gandesc sa pun discuri si pe spate sau poate exista o rezolvare mai ieftina...