salut.Am inceput sa ma ocup putin de Judy a mea-Golf 2 din 91, si v as ruga sa mi spuneti daca aveti in +,sau unde gasesc Ornament plastic aripa stanga spate.Nu am gasit la nici un centru de desmembrari si am incercat vreo 10 locuri.va multumesc pt orice info.
Banuiesc ca te referi la arcada de peste aripa. Daca da, in principiu ai doua variante: poti lua din diverse magazine de piese auto (costa cam 400.000) sau de la autoworld originala (costa 1.7 mil). Problema la cele ne-originale e ca sunt mai "mici" decat cea originala si nu urca asa sus pe aripa, deci s-ar putea sa-ti arate urat daca celelalte 3 ornamente sunt originale. Daca te multumesti si cu unul original, dar zgariat, pe care eventual sa-l reconditionezi, ti-l dau eu pe gratis.
asta cu limbajul lui intreba DACA are nu DE CE are.....dc inseamna de ce si d c inseamna daca....sau invers? stii-va dumnezo cu lumea voastra de carton cu fiere de calcat in buzunar
salut tuturor . Sunt posesor de un golf 2 ... an fabricatie 1991 ... motor 1.6 ... culoare gri sobolan ... si nush ce sa mai zic despre el ... e primul post pe forumul asta ... totusi ideea e k vreau sa mil aranjez ... am nevoie de sfaturi si indrumari .. sunt incepator in dastea dar invat rpd .. 10x ...