felicitari posesorilor de golf-uri....si eu am un G4 TDI, dar ma gandesc sa imi iau un SDI ca am auzit ca is mai tari alea
....oricum frumos golfuletzul tau si intr-adevar o masina deosebita, in special GTI-ul.....
p.s. zicea alexufo ca e de vanzare pif-ul....intr-adevar o masina frumoasa , dar din cate stiu eu istoricul acelei masini nu e de luat....nu de alta dar si-a cam trait viata si a avut si niste proprietari care numai ai birjalit-o sa zic asa
....pacat de masina....oricum daca ai bani si asa poate sa reajunga masina aceea cum a fost....la adevarata ei valoare.....apropo mai era un gti 16v frumos de vanzare in cluj acum ceva vreme, tot negru cu nr HIT parca, foarte ingrijit si frumos , dar nu mai stiu nimik de el...si ar mai fi inca unu negru deosebit care s-a vandut si a ajuns acum masina de taxi
, o masina care multi o stiu, o masina care le-a provocat la destui cosmaruri
) si era un GTI 8v si anume SEp-ul care a fost vandut la un pret de 4300euro daca bine tin eu minte de cand am vb cu fostul proprietar, oricum era o masina deosebita de tot , jante frumoase, suspensii sport reglabile, etc....pacat ca e taxi acum
....