View Poll Results: Inchidem topicul ?
|
Da
|

|
6 |
100.00% |
Nu
|

|
0 |
0% |
09-05-05, 18:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
hai ka am tampit si eu am inceput sa ma cert cu lumea pe rubrica asta si nu se face .. sunt atatea topicuri unde se cearta lumea mai bine ma mut . te-ai scuzat scuzele acceptate , ne intalnim la o bere in Iasi sa te trag de urechi ca n-ai vrut sa-mi dai tricou cu 4tuning :P
|
|
09-05-05, 18:24
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
eu ziceam de prima zi, da in fine....nu ne sincronizam deloc !  sper ca ti-o trecut supararea, da sincer nu aveai de ce sa te superi pt ca ar fi iesit nashpa tare intilnirea....3-4 oameni si atit ! nu prea isi avea sensul, si + de asta o intilnire cu atatia oameni se poate face si prin telefon  ! cat despre certurile astea dintre cluburi, NSL, MR or whatever, nu se face decat sa se preia o simpla idee de cearta dintre 2 membri: Florica (NSL) si micutzu (MR) ! de fapt e o cearta intre 2 oameni, nu intre cluburi, eu asa am inteles din toate discutiile de pe forumu asta, dar unii au generalizat treaba, ceea ce nu`i bine deloc, si de aici toata ideea asta de cearta si ce mai este ! eu unu nu dau importanta, si deci intilnirea care a fost poate fi numita cum vreti voi, pt mine tot una e, da oricum tot ce voi face de acum incolo va fi sub numele de 4tuning, ca sa nu mai existe confuzii
PS: da ti-am zis ca iti era mic....las` ca vii la aeroport la iasi si iti arat cum sta pe mine si ai sa vezi ca`i mic :P ! daca nu, ti-l dau pe al meu  da sticker am  :P ! hai ca bem si`o bere la aeroport
|
|
|
09-05-05, 18:31
|
|
 Stage 5
|
omu eu nu am zis nimic de intalnirea ta, treaba ta ce faci si cu cine faci am zis doar ca nu trebuia sa dai locked la topic imediat. eu zic ca nu mai sunt chestii de discutat aici.
PS: Cartman, pana una alta NSL si MR Iasi (/Moldova ca maj membrilor sun din afara iasului) sunt mai mici decat grupul nostru, deci daca vrei suportul oamenilor si al lui EpoX nu trebuie sa ne abordezi ca un accesoriu al intalnirii, discuti frumusel cu epox si stabilesti IMPREUNA cu el toate chestiile astea, daca tu te-ai trezit sa faci intalnire fara sa ne consulti nici pe noi nici pe el, normal ca nu ai avut suportul necesar. E vorba de teoria turmei careia noua ne place sa ii zicem solidaritate, normal ca daca nu pica bine la unu nu pica la toti, ca doar e grup, nu ? Sper sa nu se supere restu lumii, ce am zis nu e adresat voua si nici nu am vrut sa atac vreo grupare sau persoana.
PS2: Hai sa o lasam moale cu tensiunea asta
PS3: Sper ca EpoX nu ma va contrazice cand o sa zic ca MR si NSL sunt bineveniti la intalnirea care probabil va avea loc dupa curse.
|
|
|
09-05-05, 18:37
|
|
Banned
 Stage 5
|
stii ce suport vreau ? sa lase mesajul cu data si locul intilnirii pe forum ca sa vada si ceilalti, altceva nimik...dar nici asta nu s`a putut ! am postat de 2 ori, de 2 ori a fost sters ! nu v-am rugat pe nici unu sa va implicati direct, ci doar l-am rugat pe epox sa lase mesajul pe forum, dar nu a fost sa fie ! asta e, nu suntem priviti bine de AMC si gata, eu am inteles asta si m-am lasat la mana mea ! acuma orice ai mai zice e fals pt ca faptele vorbesc
trebuie sa ma consult cu anumite persoane innainte de a posta un msg pe un forum, si acesta eventual sa ramana acolo macar pt 1-2 zile ? hmmm....ceva nou pt mine....sa stii ca am sa tin cont de asta pe viitor ! la urma urmei, daca AMC tot promoveaza fenomenul automobilistic, msg ala era despre o intilnire auto, si nu despre femei goale, deci nu avea nici o legatura cu forumul si trebuia sters
unii vor sa lase impresia ca tot ce se maninca despre masini si curse in Iasi se regaseste pe AMC, ca AMC se ocupa de tot si asa mai departe !!!! pe mine ma bufneste rasu`, sincer  ! din cate observ eu, amc nu e decat un \"pasator\", nicidecum un \"varf\", sau mai bine zis, un simplu interlocutor ! nu am vazut nimik concret organizat de ei, decat simplele intalniri de la romtelecom si atit
a fost o mica intilnire intre membrii mr la iasi, acum putin timp in urma, si seara i-am adus pe baieti la rmtlcom, la AMC ! sa iti spun cum au fost priviti ? sau vrei sa iti zica si alte persoane care au fost acolo ? sau o lasam la mana noastra ? ce zici ? eu aleg varianta 3, ca sa evitam unele discutii, unde nu o sa ajungem niciodata la un numitor comun
PS: daca cineva intelege din ce am scris aici ca ma cert cu XS, nu postati !!!
|
|
|
10-05-05, 00:51
|
|
 Stage 5
|
1. Nu sunt eu organizator si nici nu as vrea sa fiu
2. Nu toti cei de la Romtelecom sunt membri AMC
3. Daca nu intelegi nimic din ce facem noi, nu mai comenta de aiurea...
4. AMC nu este si nu a fost o organizatie... e mai mult un grup de prieteni... si acolo nu se poate intra cu forta
|
|
|
10-05-05, 03:56
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
sinner, nu te mai certa cu cartman, ce naiba?
el momentan, modereaza aici..... invata... usor...
eu lucrez cu oamenii de peste 10 ani...
regula este:
unii invata, altii nu, nimeni nu stie din prima...
eu zic sa vedem daca reuseste sa invete...
poate colaborezi mai bine cu el daca moderezi si tu iasiul?
se pare ca stii mai multe...
dupa cum ai vazut, e nevoie de timp ca sa inveati unele lucruri...
pana si xs, ai vazut ca nu stia sa inchida-deschid un topic...
acum a invatat
deci:
nimeni nu stie totul din prima, nu?
cand o sa facem o intalnire 4tuning, o sa o anunt si o sa organizez...
sunt sigur ca o sa strangem o gramada de lume, cu ajutorul tuturor partilor implicate, nu?
|
|
|
10-05-05, 06:38
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]
PS3: Sper ca EpoX nu ma va contrazice cand o sa zic ca MR si NSL sunt bineveniti la intalnirea care probabil va avea loc dupa curse.
|
 eu sa te contrazic ?? care ar fi motivul ????
eu numai cu o sg persoana am ce am .. si e persoana ... nu gruparea sau nush' ce ...
|
|
|
10-05-05, 07:27
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TheSinner2\"
1. Nu sunt eu organizator si nici nu as vrea sa fiu
2. Nu toti cei de la Romtelecom sunt membri AMC
3. Daca nu intelegi nimic din ce facem noi, nu mai comenta de aiurea...
4. AMC nu este si nu a fost o organizatie... e mai mult un grup de prieteni... si acolo nu se poate intra cu forta 
|
1. cel mai bine
2. 10% nu, 90% da, da aia 10% vor deveni in viitor membri
3. da ce ati facut voi si n`am inteles eu ?
4. nici nu s`a pus pb de asa ceva...nu vreau decat sa colaborez cu cineva care e dispus sa faca ceva, nicidecum sa ma cert ! acel cineva e XS, si asta a fost o simpla discutie intre mine si el, in care tu te`i bagat ca musca`n lapte, ca de obicei, ca sa ma stresezi pe mine  :P
HAI GATA PUNEM PUNCT AICI ! PT. TOTI CEI CARE AU CITIT AICI, A NU SE INTELEGE CA A FOST O CEARTA ! S-AU LAMURIT UNELE LUCRURI, UN PIC MAI APRINS, DAR ASTA E ! INSA NU S-A CERTAT NIMENI !
PS: oricum poate o sa beau o bere cu sinner, asa ca nu mai vad sensul discutiilor aici  ! topicul va fi inkis deseara in urma rez. votarii !
|
|
|
10-05-05, 17:51
|
|
Stage 1
|
|
|
|
|