Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: Inchidem topicul ?
Da 6 100.00%
Nu 0 0%
Voters: 6. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-05-05, 18:48   #1
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Cartman ...

Tu ai amanat cursa ? cu cine te-ai consultat mai exact ?
si de ce ai incuiat topicu asa repede ?
ce treaba au cursele cu intalnirea ? ca asta nu mai inteleg ... erau in aceeasi zi la aceeasi ora ?

lasa-ne si pe noi sa apucam sa vorbim .. vezi ca unii din noi isi fac planuri si fac eforturi pt. asa o intalnire nu-i frumos ce-ai facut .. ai facut ceva fara sa ne consulti . Si inca ceva... se intalneau membrii MR in principal deci nu vad cam ce treaba ai tu ... eu zic ca decat sa faci treburi din astea mai bine stai deoparte ... nu de alta da s-ar putea sa te dau eu deoparte daca nu .
Old 07-05-05, 19:47   #2
XSW

Stage 5

XSW's Avatar

holysoul, da pe pm ce s-a intamplat mai exact sa vad si eu care e situatia.
XSW is offline  
Old 07-05-05, 22:05   #3
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mai bine scrie aici ce s-a intamplat, sa vedem toti
Gratzian is offline  
Old 07-05-05, 23:20   #4
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

pai am zis deja ce s-a intamplat Cartman a hotarat el pentru toata lumea fara sa ne consulte . A amanat intalnirea de pe 7 Mai la Iasi eu imi facusem planuri chiar era sa plek ca prostul am avut netu picat doua zile noroc ca mi-a revenit azi netu si am intrat pe forum de am aflat ca intalnirea e amanata. Mi se pare normal ca trebuia macar sa se consulte cu cei care veneau la Iasi pentru asta . In plus nu cred ca el a organizat intalnirea deci cum putea sa hotarasca amanarea ei ? In afara de asta multi din cei care veneau erau membrii MR cum poate un membru NSL sa ne hotarasca noua cand sa ne intalnim si cand nu ... apoi o si dat locked la topic .. cam ciudat .
oricum intalnirea si cursele nu se suprapuneau deci nu vad legatura si nici nu s-a chinuit macar sa explice . S-a amanat din cauza curselor de la Iasi .... si cam atat . ori is eu pe dinafara total ori se intampla ceva ciudat.
HolySoul is offline  
Old 07-05-05, 23:45   #5
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

asa e el.. se crede organizator peste tot . si ca sa-ti raspund la cealalta intrebare... vin la curse daca reusesc sa fac o magie la masina
TheSinner2 is offline  
Old 08-05-05, 00:34   #6
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Ma lasatzi baiatu`n pace ca va iau acus la fugarit prin ploaie!....

Sinner ce mi`ai adus de la chioscu ala rosu?
Singurelu is offline  
Old 08-05-05, 00:50   #7
XSW

Stage 5

XSW's Avatar

Singurelu, degeaba il aperi, are si holysould dreptatea lui, nu e bine sa incurci oamenii, chiar daca sa zicem se amana intalnirea, ideal era sa nu dea lock la topic sa vada lumea daca se mai vine sau nu ... puii mei asa a taiat un mijloc de comunicare intre oameni. Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa critic, probabil nu s-a gandit pe moment, dar pe viitor sper sa nu mai inchizi topicuri decat atunci cand esti sigur ca nu mai are nimeni treaba pe ele.

PS : Sper ca nu incepeti si voi cu dusmanii MR vs NSL in Moldova, ca noi suntem oameni pasnici si prietenosi :P
XSW is offline  
Old 08-05-05, 01:23   #8
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]Singurelu, degeaba il aperi...

Dar cine a zis ca`l apara? :P M`am bagat si eu ca musca`n rucu laculului......bine bine..a gresit omu ce sa`i facem dar gata ma cu critica!..Mereu ala MICU .....face greseli....hoooooo pot sa zic!OMU CAT TRAIESTE INVATZA PANA MEA.....ce voi v`atzi nascut cu forumu`n cap si masinile in mana ... si intalnirile in inima ..... sigur sigur.....si...crek sigur!!!Ca sa nu mai zic ...dar tac!.........
Singurelu is offline  
Old 08-05-05, 01:25   #9
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]

PS : Sper ca nu incepeti si voi cu dusmanii MR vs NSL in Moldova, ca noi suntem oameni pasnici si prietenosi :P

Si cine se cearta din NSL cu MR???Catzi suntem in NSL IASI? Ia sa va aud...REPEDE.......ALA MICU.....Eu....si... inca cineva (nu pot sa precizez ca`mi sare cineva in cap si iara certalau... las`ca pt o surpriza)....in fine.... NSL IASI NU SE CEARTA CU MR .... ...si nu cred ca se vor certa vreodata!..... Poate doar cand vom fi pe pista....atunci....DA....acolo ne vom arata muschii nu aici pe un Forum!Si abia astept sa`mi arat muschii!....se vede in semnatura..sunt mici..dar sunt buni!Mica mica dar ridica!

Atat am avut de zis in calitatea mea de Purtator de Cuvant NSL MOLDOVA!
Singurelu is offline  
Old 08-05-05, 02:34   #10
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daca nu a organizat-o nu avea cum sa o anuleze, nu?
cine a organizat intalnirea?
si daca a inchis topicul, tot putea fi citit...
oricum, indiferent de amanunte, nu putea fi amanata din motive de curse, nu?
xs, ca moderator, puteai deschide topicul si da lamuriri, sau intreba...
Gratzian is offline  
Old 08-05-05, 02:39   #11
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Quote:
Posted: Thu May 05, 2005 12:46 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

amanat ca vin cursele ! restabilim data dupa
Cred ca a zis baiatu ca se amana! ......nu a zis motivu dar a zis A M A N A T !!! ....Si asa este XS reputeai deschide si cere cont public sau in privat! Holly a fost primu care \"a sarit\" si are tot dreptu..dar nah .. lumea asta rea
Singurelu is offline  
Old 08-05-05, 09:05   #12
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

oameni buni .. stati calmi .. dupa curse .. cred ca mi-a shoptit mie o musca tzetze ca va fi o intalnire .. dupa curse musculitza tzetze imi va da detalii :P

incercati sa va concentrati asupra curselor .. ptr ca se pregateste o surpriza mare atat ptr ieseni cat si ,sper eu, pentru cei de afara ..... s-a muncit mult ptr cursele astea ......
Old 08-05-05, 09:32   #13
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Asa ziceam si noi ..... C A L M
Singurelu is offline  
Old 08-05-05, 10:06   #14
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

@OFF TOPIC

iotiiiiii cartmane esti vedeta ti-au facut astia topic .. esjti vedetaaaaaaaaaaaaa ..................
IS 18 BOG is offline  
Old 08-05-05, 10:13   #15
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
@OFF TOPIC

iotiiiiii cartmane esti vedeta ti-au facut astia topic .. esjti vedetaaaaaaaaaaaaa ..................
El e vedeta de cand s`o nascut!.....Te asigur eu!...Avea volanu`n mana cand o iesit...
Singurelu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -