am amanat intilnirea deoarece nu se anuntase decat 3-4 oameni: holysoul, alex care nu era sigur ca vine, si inca vreo doi de prin amc ! deci eu am vrut intilnire mare, nu s-a reusit

! iar al-2-lea motiv pt care am amanat-o este ca sunt curse pe aeroport si slabe sanse sa reuseasca o intilnire mare cu o sapt innainte de curse ! de consultat m-am consultat cu BOG (Epox) ! si asa am vrut sa mediatizez oarecum data si locul intilnirii, dar mltumita domnului BOG care mi-a sters de 3 ori postul de la el de pe forum (am zis ca sa stie si amc da de unde) am zis sa o lasam dupa curse, si sa faca el anunturile de rigoare, ca daca eu scriu ceva la el pe forum dispare in secunda 2 ! nu am cum sa alerg dupa fiecare in parte prin oras sa le zic de intilnire
HolySoul: ai dreptate, imi cer scuze pt cele intimplate, de alta data te anunt eu personal prin telefon ! scuze din nou !
Era intalnire mare, nu intilnire MR ! daca era intilnire MR fii sigur ca nu mai inchideam nici un topic si specificam [INTILNIRE MR], dar eu am vrut intilnire mare, cu toate cluburile, cum a fost pe 12

! insa unii au fost impotriva acestei intilniri si au facut reclama proasta si nu a vrut sa mai vina nimeni ! si ca sa vii pina la iasi sa vezi doar 2-3 oameni, nu`i bine deloc

! daca vrei mai multe detalii, iti dau un pm
Si tu XS ai zis ca mai bine ar fi sa o lasam dupa curse, cum a zis si BOG ! si plus de asta, nu m-a ajutat nimeni cu aceasta intilnire, deci nu cereti marea cu sarea ! cand o sa punem fiecare osul la treaba, macar catusi de putin, atunci or sa se vada rezultate ! si intilnirea nu am vrut sa o fac pt mine, ci pt voi, dar daca nu ma ajutati, asta este, unii chiar s-au comportat ca si cum ar fi fost impotriva ! dar lasa ca dupa curse o sa iasa o intilnire mare, cu ajutorul unor persoane care sunt dispuse sa se implice cu adevarat, nu doar fictiv !
Cand voi o sa va implicati, da atunci voi avea partea mea de vina daca se va intimpla ca acum, dar cum nu m-a ajutat nimeni, imi rezerv tot dreptul asupra deciziei !
PS: imi cer scuze ca am raspuns asa de tarziu, dar am avut ceva pb cu calc si abia azi am rezolvat !
PS2: XS nu inchide deocamdata, mai lasa deskis topicul !