nu merge linkul tau dar sepsre ce e vb?ferrari?mwegw L 2 EEE AVEM SI NOI O MASINUTA!AZI AM VZ UN ASTon martin pe copou cu nr de austria frumusel p cuvant
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Masini tari in IASI
Quote:
Originally Posted by limuzina
nu merge linkul tau dar sepsre ce e vb?ferrari?mwegw L 2 EEE AVEM SI NOI O MASINUTA!AZI AM VZ UN ASTon martin pe copou cu nr de austria frumusel p cuvant
Serios? Ia intra pe www.ieseanul.ro si da search la Ferrari si vezi ca gasesti..
Serios? Ia intra pe www.ieseanul.ro si da search la Ferrari si vezi ca gasesti..
Si iara nu inteleg nimic din ceea ce scrii!!!!
a?vb despre primul articol?ala cu patronul de la alb si negru?in alt ziar spune ca unu de la nuj ce firma din iasi sia luat 1 ferrari mai sus sunt 21 site-uri pe unu spune de alb si negru primu si al 2-lea spune de un patron
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Masini tari in IASI
Asea! Sa se inteleaga!
Patronu de la GRUP OTED 5 are cel mai tare automobil din Targul Iesilor! A dat 215 mii!
Patronu de la Ros Negru Verde ALbastru cacaniu in dungi cu picatele...are si el un Ferrari la SH de 115 mii de euroi!
Acu....sheapa masiii da stiu ca pe Luni sau Marti sunt programat sa urc la bordul bolidului de 215 mii euroi pentru o prezentare si un drive test! Asea ca acus voi urca poze si filme cu spectaculosul bolid!
3 Maserati avem in Iasi!
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
Patronu de la GRUP OTED 5 are cel mai tare automobil din Targul Iesilor! A dat 215 mii!
Patronu de la Ros Negru Verde ALbastru cacaniu in dungi cu picatele...are si el un Ferrari la SH de 115 mii de euroi!
Acu....sheapa masiii da stiu ca pe Luni sau Marti sunt programat sa urc la bordul bolidului de 215 mii euroi pentru o prezentare si un drive test! Asea ca acus voi urca poze si filme cu spectaculosul bolid!
3 Maserati avem in Iasi!
c ai vrut sa spui?unde as putea sa vad si eu ferrari?in iasi dar pe unde?pls