faza e ca Maserati Granturismo cred ca e primul din romania, pana acum, teoretic masina asta trebuia lansata in 2008.
Stiu ca mai avem si un Porsche 911 Turbo nou
asa deci este un maserati negru in iasi cu nr de copou lam vz de f multe ori!vineri a vz un prieten de al meu un ferrari pe copou!stiti ceva are nr de is?ceva asa am vz si eu acum 5 luni unu de germania da ce folos era in trecere prin iasi!stiti ceva este vreo 1 in iasi?pls
asa deci este un maserati negru in iasi cu nr de copou lam vz de f multe ori!vineri a vz un prieten de al meu un ferrari pe copou!stiti ceva are nr de is?ceva asa am vz si eu acum 5 luni unu de germania da ce folos era in trecere prin iasi!stiti ceva este vreo 1 in iasi?pls
LOL a fost tare asta... COPOU 01 MAS
nu m-am putut abtine sa nu scriu...
Tare Asta cu Nr de copou
Am Vazut Prin Fata Pe la Diavolo un Dodge Viper gri ! Mi se pare ca are nr rosii
LOL a fost tare asta... COPOU 01 MAS
nu m-am putut abtine sa nu scriu...
am vazut si eu dupa ce am scris!am vrut sa spun cu numere de iasi un maserati negru !si daca stii ceva de un ferrari pe copou vineri!daca este din iasi ceva?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Masini tari in IASI
Quote:
Originally Posted by limuzina
am vazut si eu dupa ce am scris!am vrut sa spun cu numere de iasi un maserati negru !si daca stii ceva de un ferrari pe copou vineri!daca este din iasi ceva?